Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitkaw

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość ale co ci pisać
o co ci chodzi ziom?

Gość wiocha wstyd i zenada
wstyd. 4 stowki za pierscionek?! hahahaha :D powodzenia.

Gość dlaczego wstyd?
a może tylko na tyle go stać? kurna, nie dajmy się zwariowac, to tylko kawałek metalu. liczy sie uczucie.

Gość wiocha wstyd i zenada
jak go nawet na glupi pierscionek nie stac.. to co dopiero na wspolne zycie? no chyba ze w planach jest mieszkanie z mamusia :) powodzenia jeszcze raz!

Gość dlaczego wstyd?
a może jego laska nie lubi nosić bizuterii i pierścionek i tak będzie leżał? wtedy po co w niego pakować pieniądze? zresztą moim zdaniem to wcale nie wstyd i zenada. to tylko bizuteria.

Gość generalnie się nie postarałeś
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pr%C3%B3ba_z%C5%82ota kupiłeś pierścionek moim zdaniem gównianej jakości... Generalnie za te same pieniadze mogleś kupic cos fajnego u jubilera.... albo nawet za mniejsze pierscionek o wysokiej probie srebra.... to jezeli chodzi o jakosc pierscionka... natomiast jesli chodzi o same zareczyny to zadbaj jeszcze o otoczke....czyli okolicznosci w jakich sie oswiadczysz...

Gość i ogólnie pierścionek jest
tandetny i do tego nie ładnuy

Gość nie przejmuj się chłopie
tymi babami, pewnie same nie dostały jeszcze pierścionków i się muszą wyżyć. Dziewczynie ma się podobać a nie im. Oświadczaj się, bo liczy się to co czujesz a nie jakieś tam pierścionek. My z mężem zaręczyliśmy sie jeszcze na studiach i mam pierścionek jeszcze tańszy od tego tutaj, noszę go cały czas od kilku lat i nawet ryski na nim nie ma. Siostra męża w pierścionku za 2 tys. oczko zgubiła w pierwszym tygodniu, a jego kuzynce w pierścionku za niewiele mniej tez w końcu oczko wypadło, a nosiła go okazjonalnie. Nigdy nie wiadomo na co się trafi.

Gość pierścionek
Bardzo ładny.Pamiętaj o kwiatkach dla Teściowej i Narzeczonej i butelce dla Teścia.Uśmiech na zestresowanej bużce i będzie dobrze.Powodzenia.

Pewnie że ładny, durne jestescie baby jak myslicie że jak Wam facet kupi pierścionek za nie wiadomo ile to to coś zmieni? To tylko symbol i każdy kupuje taki na jaki go stać, liczy się uczucie a nie to za ile facet kupił pierścionek. a dziewczyna jak kocha to będzie się cieszyła nawet z najskromniejszego pierścionka. Nie przejmuj sie na pewno będzie dobrze szkoda stresu:) pamietaj żeby niczego sie nie domyslała wtedy jest super niespodzianka:)

Gość sorki ale niestety
generalnie się nie postarałeś 585 to proba gownianej jakosci?? chyba cie straszy pozatym czym wyzsza proba tym mieksze zloto wiec wybacz ale niepraktyczne chyba zadna kobieta nie chce zeby pierscionek sie jej wyginal i deformowal

Gość Naela
każdy patrzy tutaj na cenę pierścionka a nie sam pierścionek. Powinieneś wkleić tylko fotkę bez ceny i wtedy większość by Ci chwaliła, a tak to masz "Wsparcie". Moim zdaniem to symbol i cena nie jest ważna.

I właśnie dlatego uważam że poziom niektórych na kafe jest poniżej poziomu dna Rowu Mariańskiego. Pierścionek bardzo ładny. I na pewno twoja wybranka będzie zachwycona. Gratulacje i powodzenia na nowej drodze!

Mój pierścionek kosztował uwaga 290 zł! i jest piękny :) i wcale nie chodziło o to, że mojego narzeczonego nie stać lub sknera. nie lubię drogiej biżuterii i nie mam nawyku jej nosić. Ogólnie przeszkadzają mi na palcach pierścionki. Nie uważam, że musi być drogi ja sama zaznaczyłam, że ma kosztować do 300 zł i koniec;)

Gość ejbisi
Zgadzam się z Naelą, jak by ten sam pierścionek miał w opisie diamenty a nie cyrkonie i kosztował 2000 to by sie każdej podobal.

Gość Liv Hana
ja marze o pierścionku z białego złota z rubinem :) czerwony=symbol miłości :P ach głupia romantyczka >

Mi sie nie podoba, ale to nie kobietom tutaj ma sie podobac a przyszlej narzeczonej. Jakosc faktycznie marna, ale co kto lubi. Powodzenia zycze

po 1 który facet podpisuje się: lolitka ?? :P po 2 wg mnie pierścionek jest paskudny :O jarmarczny hmm raczej mógłby być wręczony sołtysowej -> za dobry plon i kury nioski najlepsze w gminie tzw. margines: mój kosztował 200 zeta i ma zwykłe cyrkonie, żadne tam Swarovskie i jest -> elegancki & efkors najpiękniejszy na świecie :P

Gość z cyrkonią??
żenada

Gość ale co ci pisać
nie no bez przesady, nie chodzi o cenę, bo i za 200 złotych gustowniejszy mozna pierścionek kupić, ale ten jest tandetny ze względu na wygląd (jak kosztowałby 20 000 tez bym to powiedział). ale co się komu podoba, najważniejsze, żeby był dany od serca i z przekonania.

Gość narzeczonkaa
ja dostalam za 300 zl z brylantem cienki jak niteczka a brylant jak ziarenko piasku hehe, wiec moze lepiej ze z cyrkoniami. szafiry sa cudowne-tez bym chciala. pierscionek sam w sobie przesadzony, ale zareczyny to cudowna sprawa, spraw by czula sie tego dnia wyjątkowo a nie zwroci uwagi na pierscionek. :)

Gość nie chodzi o cenę
bo to nie ma znaczenia, w końcu pierścinek to symbol ale litości, ten jest tandetny i wygląda jak z bazaru

Gość pierscionek paskudny
i jak zerknelam po raz pierwszy, to omylkowo przeczytalam, ze kosztuje 4 tysiace. zdziwilam sie, ze za takie cos az tyle. takze, nawet gdyby ksztowal 20 tys, to i tak mi sie nie podoba. ale co kto lubi. moze jego dziewczyna lubi takie. a swoja droga, to nie rozumiem tej nagonki na osoby, ktore uwazaja, ze facet powinien sie postarac. no kurde, wyjatkowy dzien, wyjatkowa kobieta, to niech sie krolewicz troche postara. a wy ciagle tylko wygarniacie od materialistek. a potem te od pierscionkow za 100zl placza, ze nie szanuje, ze olewa itd. oczywiscie mowie tutaj o styuacji, kiedy faceta stac na cos porzadnego, ale ze sknerstwa kupuje tansze. ale swoja droga, jak ktos malo zarabia, to moze uzbierac przez jakies czas, zeby cos lepszego wybrac, a nie idzie na latwizne. postarajcie sie troche faceci, docencie swoje dziewczyny, bo to beda matki waszych dzieci i pewnie nie raz przez Was zaplacza.

Gość kala0011
Jakie 4 tys. chłopak dał 400zł, ale jakie to ma znaczenie? Nienawidzę jak ktoś przelicza coś - w tym wypadku uczucie na pieniądze... Wiecie co to jest 400zł dla niektórych miesiąc życia...Nie rozumie krytyki...

Gość kiciorek-ek
ładny pierscionek.

Gość okropny ten pierscionek
moja babcia takie nosi...ja bym sie powaznie zastanowila gdyby mi moj z takim czyms wyskoczyl:)...na szczescie on zna mnie na tyle ze wiedzial jaki mi sie spodoba,z jednym srednim diamentem na srodku:)tak czy siak powodzenia:)