Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada i brzydka

natalia kukulska, pogrzeb ojca

Polecane posty

Ja Cię zmuszać nie będę. :D Za słabo się na tym znam. :D Ale żałuj. :D

to wy tam się i zmuszacie?:P ja się w ogóle nie znam ostatecznie nie od parady nadano mi tytuł żelaznej dziewicy kafeterii:P

Zawsze mam dylemat - wierzyć czy nie wierzyć w to, co piszą w internecie. :D

W żelazną dziewiczość nie uwierzyłam, w każdym razie.

nic nie stoi na przeszkodzie, żebym została dziewicą wtórną :P

Możesz być dziewicą mentalną. :D Trudno to wykryć. :D

"nie kazalam wypie**alaś mało stanowczemu, żeby byla jasnosc - to podszyw byl" - dla mnie to nieistotne, i tak nie można mnie zmusić :) "paznokcie to dla mnie przegięcie, wygląd dla fotoreporterów, sprzedawanie swojej prywatności - gwiazdka z nieba, tylko do podziwiania" Uważasz, ze zaprosiła dziennikarzy i ubrała się dla nich? "jak napisalam wcześniej zawsze ją lubilam. teraz mysle że to pusta lala. ma czarne paznokcie pod kolor żałoby - to juz żenada do potegi, zeby stylizacja przyćmila prawdziwy charakter tej imprezy" Nazywanie pogrzebu "imprezą" nie świadczy o Tobie najlepiej... "dla mnie ta dziewczyna to prostaczka" - Widzisz, ona nie jest już dziewczyną. Ma inny system wartości, opierasz swoją opinię na podstawie koloru jej paznokci! Sama to zauważyłaś czy w reportażu jakiś "wrażliwy" dziennikarz to wytknął? "a dla tych co pytają co mnie to obchodzi dodam, ze pięknie ubrała się dla publiki, co udowodniły te paznokcie, i to włąsnie w tej calej sytuacji jest niesmaczne" Najbardziej niesmaczne jest ocenianie czyjegoś sposobu na przeżywanie żałoby. Ktoś mógłby powiedzieć, że jak ryczałaś na pogrzebie to też robiłaś to "pod publikę".

Gość blada i brzydka
mało stawnowczy na siłę chcesz mnie zbić, a twoje argumenty są marne nazwalam prowokujaco pogrzeb imprezą, bo wystroila się, wystylizowała jak na imprezę. co do przezywania - to chyba nikt nie mialby do zarzucenia, że ryczę na pogrzebie, to naturalne zachowanie, jej zachowanie bylo sztuczne, własnie dla reporterów. będąc gwiazdką, musi liczyć się z tym, że bedzie oceniana - i liczyła, postanowila się pokazac z jak najlepszej strony, elegancko, z pieknymi paznokciami w kolorze zaloby. Świat schodzi na psy, skoro gwiazdki pod publikę zamiast plakać na pogrzebie, malują paznokcie

Gość ty powinnaś się leczyć
z głupotą lepiej nie dyskutować :P

Gość blada i brzydka
Z jaką glupotą?? z moją? Śmieszne.

Gość blada i brzydka
to ona powinna się leczyć, przy okazji wy też, skoro nie razi was takie zachowanie. pustaki i prymitywy

będąc gwiazdką, musi liczyć się z tym, że bedzie oceniana - i liczyła, postanowila się pokazac z jak najlepszej strony, elegancko, z pieknymi paznokciami w kolorze zaloby. i jak widać nie przeliczyła się bo jest oceniana:P choćby przez ciebie:P

"skoro gwiazdki pod publikę zamiast plakać na pogrzebie, malują paznokcie" jak ja nie trawię osobników dla których pogrzeb bez spektakularnej rozpaczy najbliższej rodziny jest widowiskiem straconym

Gość blada i brzydka
ja wiem, ze polacy mają problem ze zrozumieniem czytanych tematów, ale przeraża mnie skala tego zjawiska! tu nie chodzi o rozrywanie szat, tu chodzi o stylizację na pogrzeb kretynki

tu chodzi o stylizację na pogrzeb kretynki a która kretynka umarła?

Gość blada i brzydka
wyraźniej więc: napisalam o działaniach POD PUBLIKĘ, bo to co ona zrobiła, to było dla nas, jej widzów - odpindrzyła się na pogrzeb, nie zapominajac nawet o szczególe - głupich paznokciach. nowe szoł - lans na pogrzebie, dla mnie jest to niesmaczne, ale widzę, ze dla większości jest to obojętne, czym my ludzie się stajemy

powinna z tej żałoby w ogóle wyjść na golasa okryta tylko grubą kołdrą o ile w ogóle w rozpaczy odczuwała zimno skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość blada i brzydka
jestem idiotką, bo wkurwia mnie lans na pogrzebie???? czy może dlatego, ze osmielam sie mowic cos o osobie, ktora straciła ojca?? argumenty a nie wyzwiska! ja podalamn swoje - nikt normalny nie myslałby o paznokciach, szykując sie na pogrzeb!! tylko pustostany jak wy mogą nad tym przechodzić obojetnie moze paznokiec to i mała część ciała, ale jak widać dużo pkokazuje o włascicielu

straciłaś ojca? wiesz co się wtedy mysli? skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość blada i brzydka
Straciłam matkę, a nawet gdybym nie straciła to nie potrafię sobie wyobrazić , ze myślalabym o takim problemie jak fotoreporterzy, by sobie paznokiec pomalować w odpowiednim kolorze Chyba, ze zgodzisz się ze mną, ze zwariowala na skutek rozpaczy

myslę, że żałoba to indywidualna sprawa każdego z nas jeden myśli o niczym inny próbuje jakoś funkcjonować trzeci absurdalnie spycha żałobę na dalszy plan- bo jest mu tak lżej nie nam to oceniać

"mało stawnowczy na siłę chcesz mnie zbić, a twoje argumenty są marne" - mimo to nie potrafisz sobie z nimi poradzić... "nazwalam prowokujaco pogrzeb imprezą, bo wystroila się, wystylizowała jak na imprezę" - Ty poszłaś na pogrzeb w worku pokutnym? "co do przezywania - to chyba nikt nie mialby do zarzucenia, że ryczę na pogrzebie, to naturalne zachowanie, jej zachowanie bylo sztuczne, własnie dla reporterów" - a ja miałbym do zarzucenia, że usiłujesz być w centrum uwagi, nie liczysz się z rozpaczą innych i robisz to wszystko pod publikę. Jak widzisz wszystko jest kwestią interpretacji. "będąc gwiazdką, musi liczyć się z tym, że bedzie oceniana - i liczyła, postanowila się pokazac z jak najlepszej strony, elegancko, z pieknymi paznokciami w kolorze zaloby" Skoro "gwiazdka" nie kwalifikuje się w Twoich rozważaniach do miana człowieka, osoby która straciła kogoś z rodziny - to co się tak podniecasz? Ryk i rwanie włosów z głowy jest dobre dla plebsu, gwiazdki malują paznokcie i tak ma być. "Świat schodzi na psy, skoro gwiazdki pod publikę zamiast plakać na pogrzebie, malują paznokcie" - Ratuj świat i na każdym pogrzebie rób za płaczkę. Nie stwarzaj problemów tylko szukaj rozwiązania.

myslę, że nie ma sensu już tego wałkować autorka pewnie zaaferowana jest już innym tematem z brukowców:)