Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnajtret

Mam takie zapytanie do was odnośnie moich włosów. Czy pocieniować? Zdjęcie.

Polecane posty

Gość masz przepiekne wlosy
nic z nimi nie rob!!!!!!!!!!!!!

Gość perwersja za wypowiedz
a one sa farbowane?

Gość wnajtret
Nie nie sa farbowane. Zastanawiam sie wlasnie nad szpicem i pocieniowaniem troszke z tylu.. Bo wydaje mi sie ze juz tak sie nie ukladaja za bardzo i chyba powinnam je pocieniowac tak z 3 cm..

Gość Linuszek klamczuszek
Wg mnie podciac koncowki bo takie troche wystajace sa. Poza tym ok.

Gość wnajtret
Ale moje wlosy nie a rude. Sa raczej brązowe.

O, cześć rzata :-) Autorko, najlepiej dla mnie by było, gdybys ogoliła się na łyso. Przestałabym ci wtedy tak strasznie zazdrościć 😭

Gość wnajtret
A ja zawsze zazdroscilam tych co maja geste proste wlosy. Np Zmuda Trzebatowska Marta ma bardzo ladne wlosy. Przy tych co ja mam za duzo roboty- codziennie rano myc :/

Gość nic nie rób
lokowanych włosów się nie cieniuje poza tym jak zrobisz w szpic to będą wygląday na rzadsze twoje włosy są idealne

Gość wnajtret
Dzieki wszystkich za rady. Chyba faktycznie podetne koncowki bo tez wydaje mi sie ze tak troszke wystaja i chyba na ten szpic sie skusze.. Bo to zima idzie i troszke denerwujace jest jak te wwplatuja sie w szalik.. A tak to chociaz czesc bedzie poza nim..

Gość nic nie rób
radzą Ci byś wycieniowała bo zazdroszczą objętości gdy wycieniujesz będziesz mieć syf na głowie bo ani to porządnie związać ani upiąć ani zapleść, ciągle będą wyłazić jakieś smętne końcówki cieniowania są dla lichych włosów, cieńkich które muszą być bardzo krótkie i strzyżone warstwami by smętnie nie wisiały jak strąki ewentualnie cieniuje się też bardzo gęste włosy gdy poszerzają twarz i przytłaczają sywetkę u Ciebie ani jeden ani drugi przypadek, jest ok

Gość wszechwiedzaca zenka
bron boze ich nie cieniuj bo zrobisz sobie nienaturalna kopule chyba ze gestosc ci nie odpowiada to mozesz do spodu ale takie cos mozesz zrobic raz na jakis czas bo wlosy sie placza i od tego musiszmiec dobra fryzjerke masz piekne krecone wlosy co najwyzej zetnij koncowki stopniowo le tez nie na szpic bo bedzie ci sie z tylu kokon robil

Gość wnajtret
Dziewczyny ale ja tak w ogole mam wlosy pocieniowane- nie wiem czy to widac. tylko.. myslalam zeby troche je bardziej pocieniowac bo na gorze przy skorze juz takie pl;askie sa, a ponizej duzo ich i to smiesznie wyglada.. Tak myslalam zeby pocieniowac u gory z trzy centymetry, nie wiecej.. zeby nie byly takie u gory przyklapniete - a wlosow mam malo i sa cienkie ogolnie czesto przeswity az widac :(

Gość kwjoekmeomroer
Fajne masz te wlosy. Ja bym nic nie robila.

Gość Kluska na parze 18
MozesZ powiedziec jakich kosmetykow stosujesz do wlosow??????

masz przepiekne wlosy,ja bym nic z nim nie robila,ewentualnie wycieniowac z dlugosci,z przodu krocej,zeby sie na plecach laczyly w szpic. Jakbys chciala warstwami cieniowac moglaby ci sie zrobic szopa - wiem,bo sama mam krecone wlosy,i tak kiedys zrobilam,i mialam afro na glowie...