Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erhvilurhgurghirluhg

Ciąża a okres..

Polecane posty

Czy to możliwe mieć okres w 4 miesiącu ciąży..?? Tak normalnie co miesiąc...

Pytam dlatego, że właśnie 4 miesiące temu byłam z chłopakiem na wakacjach parę dni... Współżyliśmy bez zabezpieczenia... Później dostałam okres i było wszystko oki... Jednak teraz zauważyłam że nieco przytyłam... Jestem bardzo wrażliwa na zapachy... i to takie które kiedyś mi nie przeszkadzały... (np. zapach świeżego pieczywa w sklepie)... często gdy zaczynam jeśc robi mi się niedobrze - ale nie wymiotuję... No i znacznie częściej oddaję mocz... Wiem. Zrobię test... Tylko chciałam dowiedzieć się czy jest to możliwe...

Proszę... Odpowiedzcie... To dla mnie naprawdę ważne...

rozne sa kobiety.... moze poprostu zaczelas patrzec na sibie pod kontem ciazy i wyszukujesz jej objawow tak jak ja to robialm gdy juz sie dzisizusia nie moglam doczekac :) a jek piersi?? bola??? bo powinny cie boilec juz co dzien :)

powiem ci tak, ja jestem w 2 miesiacu w ciazy, mam mdlosci, i tak zapachy mi niektore przeszkadzaja, nie mam apetytu, i piersi mnie bolą w sumie bolaly od pierwszych tygodni ciazy.. znajoma mi mowila ze jej znajoma miala okres do 6 miesiaca ciazy... wiec wiesz zalezy od kobiet :) jak bola cie piersi to bardzo mozliwe ze jestes w ciazy :) tak pod pacha najbardziej :)

Powiem tak... Czasami bolą a czasami nie... Dzisiaj rano gdy brałam prysznic były twarde i trochę mnie bolały... ale teraz już nic nie czuję... - więc sama nie wiem...

teraz juz nie musisz czekac na okres zrob test i juz :) piersi powinny bolec mnie to tak bardzo na poczatkuze czulam pokrzywy na nich a bylam dopiero w 3 tygodniu :) i do wc w nocy wstaje :) do rana nie dotrzymam :) i krwaria mi dziąsła i wymiotuje rano na czczo więc to roznie bywa z ta kobieca ciaza :)