Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjihuiguyfgt

dlaczego faceci z czata zegnaja sie ze mna jak słysza ile waze?

Polecane posty

Gość lkjihuiguyfgt

mam 165 i 65 kg to naprawde tak wiele? zeby olac?

Gość no nie wiem ja
mam 172 i waze 63 i uwazam ze z 5 kg powinnam schudnac, wtedy czuje sie najlepiej, zalzy jak Ty sie z t waga czujesz i jak wygladasz, bo niekoniecznie waga odzwierciedla wyglad

Gość Kafeteryjny facet
Faceci na czatach to prawiki🖐️

Gość lkjihuiguyfgt
mam ładna buzie długie czarne włosy i duzy biust ale wiekszosc jak słyszy ile waze to odrazu pa albo przestaja pisac czemu?

Gość no nie wiem ja
to nie pisz ile wazysz, co to krowa abo kon na targu do wybierania jestes?:o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
..facet na czacie przewaznie wyglada jak paszczur i ma wyidealizowany ksztalt kobiety, taka Pamelcia Anderson:P

Gość on30
to zależy kto jakie kobiety lubi, niektórzy wolą szczupłe inni przy kości a jeszcze inni puszyste i tyle. Najważniejsze abyś Ty się dobrze czuła z swoim wyglądem:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
Dodam,ze mam tyle wzrostu co Ty i pare lat temu tez wazylam 65 kg.a nawet wiecej i wyobraz sobie,ze chodzilam na randki:)Nie musialam szukac facetow..oni mnie znajdywali hehe:) Nie szukaj na czacie bo to jest strata czasu!Jeden na milion trafi sie ok:)

Gość bo dla faceta na czacie
musisz miec wyglad Pamieli i byc chetna w 5 minut na se x w krzakach a najlepiej jak masz wlasne mieszkanko ,ale nie przejmuj sie sa i tacy ktorych nie odstraszy nawet waga 120 byle byla chetna:)

Gość slomkowy kapelusz
tez nie wiem po co podajesz wage jakby mnie gostek o wage zapytal juz byloby po rozmowie sluszna uwaga nie jestes towarem na sprzedaz zeby podawac parametry

Gość doktórka nałók medycznyh
to napisz 56 :D jak coś to sie literki przestawiły:D

to nie pisz ile ważysz! po co to robisz? przecież to jest bezsensu! waga, wzrost, numer buta i komu to potrzebne? Na czacie się pisze, poznaje charakter a nie podaje wielkości biustonosza- no masakra

Gość lkjihuiguyfgt
ogolnie pytaja jak wygladam ja ich tez pytam ze niby zeby widziec z kim sie rozmawia,,.

hehehe ja jak bywalam na czacie i facet zadal mi pytanie "z kad (patrzcie na pisownie!,czesto tak pisza analfabeci) jestes? ile masz wzrostu,opisz siebie,lubisz sex,jak sie calujesz" to dla mnie polegla facet!!Skad takie pytania? Zboki :P:P:P

Gość zalezy jak to u Ciebi wyglada
jak sie rozklada. ja przy 162 i 62 kg wygladam naprawde szczuplo, wszyscy podejrzewaja, ze waze ok 53-54kg i nie wyprowadzam ich z bledu. pewnie jak by Cie zobczyli, to w zyciu by nie pomysleli, ale gruba. to glupki sa i nie wiedza, jak ktos moze wygladac przy takiej wadze.

Gość lkjihuiguyfgt
tez dobrze sie rozkłada mam duzy biust i wieksza pupe ale brzych i reszta ok poza tym od tygodnia sie odchudzam wiec bedzie mniej jeszcze ale co z tego skoro skreslaja za 65 he

Gość Ortograf
Angell ja tam bledu zadnego nie widze.

Ortograf - co z Ciebie za ortograf skoro nie widzisz bledu??:O:O:O Pisze sie SKAD a nie Z KAD jak to robi wiekszosc czatowiczow:O

lkjihuiguyfgt - olej czatowiczow,ktorzy skreslaja Cie po wadze nie wiedzaca jak wygladasz i jaka wartosciowa jestes osoba.Oni sa o poziom nizej od Ciebie wiec nie ma sensu utrzymywac z Nimi kontaktu:) Masz duze piersi i pewnie one duzo waza:) Masz duze atuty:)

to że się waży 65 kilo przy 1165 cm nie oznacza ze jest się grubą osobą bo taka dziewczyna może być o wiele bardziej seksowna niż te szkielety ważące poniżej 50 kg ;)