Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

nienawidze go... z calego serca

Polecane posty

2 tg temu zsotawil mnie chlopak ,mowil ze nie wie czy kocha ...mialam nadzieje ze sie zejdziemy.. okazalo sie ze on od dawna z jakas pisze i sie psotyka... gdybyscie widzialay te oblesne smsy do niej... myslalam ze umre jak je czytalam ...nie wierzylam przeciez to nie ten sam chlopak... moj byl spokojny wierny.. nie on...co mu sie stalo ze tak nagle sie zmienil.. te obrzydliwe smsy... bylam z nim 3 lata a dopiero teraz widze jakim jest chamem. teraz cche tylko przestac go kochac..

dr jekyll i mr hyde? skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość on30
Prawidłowe posunięcie, zapomnij no nim im szybciej tym lepiej. Wiem po sobie bo mnie w podobny sposób była załatwiła. Trzymam kciuki i powodzenia

.co mu sie stalo ze tak nagle sie zmienil.. " ale on sie nie zmienił po prostu ty nie poznałas jego prawdziwego ja :D

teraz bedzie mi lzej ... latwiej przestac kochac bo tak bardzo mnie skrzywdzil...ten chlopak nie ma uczuc jak mozna takie cos zrobic osobie z ktora bylo sie tyle lat ... boje sie samotnsci..a z 2giej storny wiem ze bede bala sie znowu tak zaufac. ile ty leczyles rany jak kobieta cie potrsaktowaal w ten sposob?

napisalam mu wczoraj smsa...wygarnelam mu wszystko...tchorz nawet nie odpisal ...napisalam ze brzydze sie go ze dopiero teraz widze jakim jest chamem itp..myslice ze tm gdzeis w srodku go zabolalo? ma nadzieje ,wierze w to ze kiedys los sie na nim zemsci i tez zostanie potraktowany tak jak on potraktowal mnie

Gość ah na pewno tak bedzie
zawsze los sie msci

Regres, ike - Wy to powoli się stajecie ikonami tego forum . Co robicie że macie tyle czasu na kafe?" nie wiem jak ike ale ja to jestem w robocie do 15.00 :D jovik🖐️ widziłas jak aga upolowała setkę dzisiaj :P

..myslice ze tm gdzeis w srodku go zabolalo?" raczej nie ... po nas takie esy spływają jak Niagara po skałach :D

tylkoze to napisala osoba ktora kochal z ktora byl ponad 3 lata? i co ma to wszystko gleboko gdzies? czy wy zalujecie takich decyzji? zostawil mnie dla innej... ktorej teraz wlewa wode z cukrem do tylka. bedzie keidys zalowal tej decyzji? bylma to moja pierwsza milosc ...myslalalm ze juz do kona ,mylilam sie. ile trwa to cale zapominanie..odkochanie sie?

Gość ike jak zwykle musi się pokaza
ć w każdym topiku. sens życia ike.

Gość nie chce mi się zalogować, :P
jak się dorwałaś do jego sms-ów?

to jest tylko ulamek jego smsow...stornka orange... jego numer tel ,haslo bo nie zmienil i smsy..te ktore wysylal z internetu sa zpaisane... jesli ich nie usunie . ale to bylo tylko ten jeden jedyny raz juz nigdy tam nie wejde...w ten sposob sama tylko sie krzywdze

ale to bylo tylko ten jeden jedyny raz juz nigdy tam nie wejde.." ahahahahhaha akurat :D

ale dzieki temu znam prawde i wiem jakim czlowiekiem jest w rzeczywistosci...moze i dobrze ze tak sie stalo...ze tam weszlam i sprawdzilam. teraz go nienawidze... bo nie zalsuzylam sobie niczym na takie traktowanie... mial za dobrze i mu sie przelalo...

nie wejde..obiecalam to sobie. spisalam numer tej dziewczyny.. chyba do niej tez napisze bo byc moze ona nie wiem o niczym.. o tym ze on mial 3 lata dziewczyne itp..jak myslicei napsiaxc?

Ja uwazam ze nie powinnas pisac do tej dziewczyny, pewnie ona jest na etapie zauroczenia/zakochania nim (wiem wiem niedobrze Ci od tych slow) najlepsza droga do zapomnienia jest odciecie sie. Zrob to dla siebie i daj sobie teraz to co najlepsze, codziennie drobnymi kroczkami wychodz z cienia, codziennie powoli na nowo odnajduj siebie, spojrz jak wiele osiagnelas i jaka jestes wartosciowa osoba. Pokaz ze sie nie przejmujesz, nie reaguj. Zmien numer, zmien nr-y komunikatorow. Pokaz mu ze nie chcesz Go znac. Niech ten dzien bedzie pierwszym kiedy jego nie ma - jest w Twoim sercu ale juz nie ma prawa istniec jakkolwiek inaczej. Dasz rade, wyjdziesz z tego choc teraz to nierealne ale juz za pol roku usmiechniesz sie i powiesz sobie "jaka bylam glupia" i spotkasz kogos wartosciowego, kto doceni Twoje uczucie.

Gość a po co komuś wartościowemu
dziewczyna którą ktoś wcześniej ruchał 3 lata? robiłas mu loda?

iiii.... napisze to po raz kolejny: ludzie się nie zmieniają!!! po pewnym czasie budzisz się obok obcej osoby-nie dlatego,że tak nagle,z dnia na dzień sie zmieniła tylko dlatego,że wcześniej miał-eś,-aś takie klapki na oczach co mu się stało? podejżewam ,że nic więc nie emocjonuj się tak i nie pisz do jego obecnych,przyszłych i niedoszłych przyjmij to na klate i nie rób z siebie błazna!

spisalam numer tej dziewczyny.. chyba do niej tez napisze bo byc moze ona nie wiem o niczym.. o tym ze on mial 3 lata dziewczyne o! Matka Teresa się znalazła! kopnij go w dupe co Cię to obchodzi co robi z innymi

macie racje niech pisze do kogo cche i co cche...musze zaczac zyc wlasnym zyciem... i cche jak najszybciej o nim zapomniec.. nie bede pisala do tej dziewczyny... jak go cche to niech sobie go bierze...jak nie widzi juz po samych smsach jakie do niej pisze jaki on jest to niech cierpi... ja mam zamiar zapomniec... niedlugo 1 pazdzierni kstudia.. nauka bedzie mi latwiej ale po po tym co sie dowiedzialam jest mi juz duzo prociej.. moze to chwilowe ale jest mi latwiej...bo czuje do niego obrzydzenie i niechec a milosc gdzies tam na dnie jest...

jaki on jest to niech cierpi..." jak na razie to cierpisz tylko ty ...

mowie o jej cierpieniu w przyszlosci...bo chlopak pisze do niej takie smsy ze zwymiotowac mozna.. powaznie.a pozniej potraktuja ja tak jak mnie i rzuci...

Nie pisz do tej dziewczyny, to już jest przeszłość. pomyśl jak to dobrze że to 3lata a nie 10 jaki byś wtedy szok przeżyła. musisz się odciąć od tego, zająć się czymś. teraz cierpisz ale zamiast słuchania smętnych piosenek pogłębiających doła i obżerania się proponuję zapisać się np. na zajęcia ze sztuk walki. wyobraź sobie tą gnidę i całą złość, frustrację i nienawiść wylej z siebie na treningu. poczujesz się lepiej a na dodatek będziesz też lepiej wyglądać, odzyskasz pewność siebie i będziesz się czuła zdrowiej. wiem co mówię, jestem mistrzynią w dochodzeniu do siebie po rozstaniu :P

mowie o jej cierpieniu w przyszlosci...bo chlopak pisze do niej takie smsy ze zwymiotowac mozna.. powaznie.a pozniej potraktuja ja tak jak mnie i rzuci..." marnujesz sie :) Wróżka Aniela bierze 5 zł a ty za free wróżysz? :D