Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uncle.Bens.

i co po weselu?

Polecane posty

Gość Uncle.Bens.

Witam was wszystkich ;) Sytuacja tyczy sie oczywiscie meżczyzny , bo jakby moglo byc inaczej ;p Otóż poszlam z kolega na wesele , spedzilismy milą noc po weselu i nastepny dzien. i mysle co bedzie dalej z tego bo chcialabym by cos z tego bylo ale nie wiem jaki on jest i co mam robic , czy nalegac na spotkanie jakies czy czekac na jego kroki ? co byscie radzili ? ;) z gory dziękuje ze odpowiedzi ;)

Gość na czym polegała ta miła noc
co żeście robili?

Gość Uncle.Bens.
Nie uprawialismy seksu ale i tak bylo milo

Gość czekać na jakieś kroki radzę

Gość raz na 2 tygodnie na pewno
eeee ,no to skoro juz minelo 2 dni ,a on sie nie odezwal to nic z tego nie bedzie.

Gość nie ma to jak wnieść coś do
tematu Regres :O nie zauważyłeś, że się wypaliłeś już na kafe? dlaczego ma czekać? zaproponuj np oglądanie zdjęć z wesela, albo zaproś na ciacho tylko nie pytaj go od razu : co będzie z nami, kiedy nasz ślub i w jakim banku weźmiemy kredyt mieszkaniowy.. :)

chyba nie masz co się zastanawiać na razie skoro on się nie odzywa. poczekaj trochę, będziesz myślała czy do siebie pasujecie jeśli się w ogóle odezwie. ja bym nie pisała nic.

Gość Uncle.Bens.
Dodam ze my znamy sie jakis czas juz i czesto wspolnie ze znajomymi wychodzimy, i zawsze cos sie dzieje iedzy nami za kazdym wyjsciem. Ostatnio kolega sie ptal od ilu juz jestesmy razem bo tak wygladalismy ponoc jakbysmy byli para. A teraz mam zamiar czekac na jego krok jakis blizej weekendu chyba

Gość cocojambo
zapytaj się co u niego słychać, przecież on po 1 miłym wieczorzze jeszcze nie jest twoim chłopakiem:O

daj mu trochę cię pozdobywać, skoro mówisz że miedzy wami iskrzy pewnie się odezwie i zaproponuje coś na weekend

zależy co dokładnie się działo po tym weselu:P:P bo jeśli to między wami się ciągnie i ciągnie i on się coś określić nie może to bym się w sumie lekko zniecierpliwiła na twoim miejscu:P

tematu Regres nie zauważyłeś, że się wypaliłeś już na kafe? " no fakt ciacho i wspólne oglądanie zdjęć sprawi że straci dla ciebie głowę :D :P

Gość Uncle.Bens.
Nie ciota tylko normalny facet UCZUCIOWY !! provokejszyn j@k nic i nie obrazaj nikogo bo nas nie znasz . Licze na to ze odezwie sie pod koniec tygodnia ze cos robimy w weekend. nie chce by tak poprostu sie to rozlecialo.

Gość kto Ci powiedział pacanku
Regresie że facet ma tracić głowę ? Głowa się generalnie w życiu przydaje tak samo jak zmysły i zdrowy rozsądek , więc ich utrata z "miłości " do kogoś tez jest taką sobie atrakcją. PS Nikomu nie życzę, żeby ktos oszalał z miłości dla niego tym bardziej tracił głowę

Ty czekaj na jego ruch, on bedzie czekal na twoj. W ten sposob na pewno stworzycie zwiazek, jak jedno bedzie czekac na drugie...

Gość Uncle.Bens.
Podnosze temat... wciaz sie nie odzywa ;(( i ja nie wiem co robic... czy sie odezwac czy zostawic to...

wciaz sie nie odzywa ;(( i ja nie wiem co robic... skoro lubisz takie jazdy to czekaj nadal i zajrzyj tu za miesiąc :D

Gość Uncle.Bens.
Regres moglbys sobie darowac takie komentarze ;p

prowokejszyn i w i kropka mają tu 100% racji. Tylko, że ta racja to nie to co chciała usłyszeć autorka :D Ja jeszcze nie rozumiem tego, że znacie się kupe czasu i niby coś teges do siebie czujecie, to dlaczego po weselu się nie bzyknęliście ?? Gdy byliście podpici to powinny były wam wszystkie hamulce puścić - skoro ponoć iskrzy między wami.

Gość Wściekła Żona Męża
A ja bym napisała niewinnego sms-a typu "co słychać?" :P

a typu "co słychać?" " ale o po co ? autorka woli tkwić w niepewności :) nie przeszkadzajmy jej w tym

Gość Wściekła Żona Męża
No chyba, że tak :D to zmienia postać rzeczy :) więc autorko w takim razie czekaj, czekaj i czekaj..... ;) może w końcu się doczekasz