Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawirusowana

Do wszystkich zażywających LSD. Pytanie.

Polecane posty

Gość hdhdh
grhhhh tyle to kazdy wie:D:D:D:D:D

Chyba ie liczysz, że ktoś poda namiary na dobrego dostawcę...? Adres, telefon, imię, nazwisko i asortyment?

Gość 0mleT
odnosnie rzygania po tabsach. ja swego czasu rozdrabnialem tabsy i wciagalem nosem. mozna spokojnie podzielic kreski. na poczatku mozesz czuc zatoki i miec leciutki katar, ale pozniej nie ma juz takiego dyskomfortu.

Gość jakie tabsy?
kloes?

Gość tylko bielun
raz na rok oczyszczenie i tyle w temacie

Gość Amenhotep_
grhhhh-Mysliciel miał rację....praktykowano nawet u nas w latach 90 dodawanie a właściwie "nasączanie"konopii indyjskich(zresztą i tak marnej jakości) a było to poprostu nastepstwem testowania tego co się przyjmie a co nie....co do faktów-twierdzi się,że nie uzależnia fizycznie ani psychicznie a wg mnie to jest gówno prawdą jeśli chodzi szczególnie o psychiczny aspekt-dietyloamid kwasu lizergowego działa jak typowy agonista receptorów serotoninowych najpierw serotoniny poziom obniżając a potem w określonym czasie indukując nademisję( zwrotne sprzężenie) i choć obserwowano zwiększenie tolerancji,w którym upatruje się zapory przed wielokrotnym zażywaniem lsd w krótkim czasie (po raz drugi zażyta dawka nie wywoła tak silnych objawów synestetycznych,dotykowych,wzrokowych itd)niech ktoś mi kur....powie,że to nie uzależnia psychicznie????A co do formy to w istocie najpopularniejszą są listki nasączone tą substancją choć dyskusję w temacie czy to możliwe aby lsd było w tabsach bym sobie na waszym miejscu podarował bo obecne możliwości petryfikacji tego typu substancji są takie o jakich samemu Hoffmanomi(odkrywcy)się nie śniło-btw on sam właściwości halucynogenne odkrył przypadkiem a co do książek np Groffa to może mają one walor poznawczy dla osób jakie pisząc jak autorka tematu książkę chciałyby opisać rzetelnie "trip"bohatera ale w dyskusji na temat aspektów społecznych(ubocznych)zażywania tego typu substancji nie brałbym za opinitwórcze-poglądów kogoś kto swe doświadczenia buduje na próbach włączania lsd do terapii bo z tego mogą wypływac tylko jakieś "narkomaniakalne"racjonalizacje

Gość WIEM NAPEWNO
DO TyCH CO TO CZYTAJA WZIELEM JEST SUPER DYMA ODDAM W DOBRE RECE I ZATRZYMAM SUPER A JEDNAK HUJOWO JEST CZAD KOLORY MIGA SMIGA ZAJEBISCIEEE!! az spac mi sie nie chce;d ;p ooo znowu literki sie pierdolaaaaaaaaaaaaa wiecie co superrr

Gość xcafgsgsdgsd
LSD nie ma w tabsach To jest kwas... Papierki i kryształki :P Nie polecam zapodawać jak się czuje zbyt duży nie pokój , najpierw się uspokoić i poczuć się miło , najlepiej na działce na świeżym powietrzu , w pomieszczeniu raczej nie polecam, akurat po lsd bad tripa nie miałem :D ale podobno okropny ja miałem po innych środkach :D 2 razy może bad trip mi wszedł , ale ogarnąłem to i wmówiłem sobie kurwa to tylko shiz ^^ było ciężko .. cienie krzaków , drzew mnie atakowały , jakieś psy chuj wie co :D wole nie pamiętać ale szczerze tą nockę zaliczam do udanych bo takiego przeżycia jeszcze nie miałem , BAD TRIP to tak real super horror ^^ oczywiście nikomu tego nie życzę bo nie każdy da rade z bad tripem.

Gość BeataN5688
Korzystaliscie z leku co sie nazywa Microdot? No bo szukalam informacji dotyczacych tego produktu i nic nie moge znalezc. Mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, sa dostepne jakies zamienniki? Tutaj jest troche opinii o Microdot: http://www.listalekow.pl/microdot/ - myslicie, ze to rzetelne informacje? Nie chcialabym sie naciac i zmarnowac bezsensownie pieniadze, dlatego postanowilam Was zapytac. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.