Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawirusowana

Do wszystkich zażywających LSD. Pytanie.

Polecane posty

Gość wszechwiedzaca zenka
erowid.org na tej stronie masz szystkie narkotyki i opisy dzialan przez osoby biorace . milego czytania

Po tej trawie na pewno widzisz inne światy i nabywasz takich mądrości:) Oczywiście:)

grhhhh naprawdę nieświadomość to piękny stan :D Ciesz się nim. Szczerze ci życzę żeby życie cię z niego w brutalny sposób nie wybudziło.

Gość iujwbncuiojn
LSD nie uzależnia. Ktoś kto pisze, ze można uzależnić się psychicznie nie ma pojęcia o czym pisze. Pomijając, że dość szybko LSD przestaje działać -nie da się nawet paru dni brać, bo nie działa jak trzeba. Musi być przerwa. W internecie są strony, na których jest wszystko o wszystkich dragach, full profeska, ale nie zamierzam na cafe nawet podawać linków Po co piszesz książkę o czymś o czym nie masz pojęcia? Żeby mamić czytelników tytułem i opisem na okładce: wstrząsające opisy psychodelicznych krajobrazów? Dlatego nie czytam już od dłuższego czasu książek: pisanie to zastępcza sztuka dla tych, którzy nie pokumali bluesa: zamiast sztuki życia sztuka pisania.

Gość zawirusowana
książka nie ma nic wspolego z narkotykami:D fabuła jest inna! po prostu na jednej z imprez zażywają lsd i tyle narkotyki nie garaja zadnej roli w ksiazce oprocz tej imprezy ale chce zeby było rzetelnie i wiarygodnie. Boże to tak jakym napisała że pili MAlibu czy już nie mozna ubarwić swiata książki?

Gość iujwbncuiojn
Rozumiem pisanie z doświadczenia, z przemyślenia, z wyobraźni, z fantazji, z twórczego szału, ale pisanie z drugiej ręki? Coś się dowiem, o czymś poczytam i o tym napiszę. Już z daleka wieje nuuuuuuuudą. Sorki, ale jak pchasz się na afisz, to od razu bierz na klatę opinie potencjalnych chyba "nabywców", bo nie wiem czy czytelników, czy o nich ci chodzi. Tak czy inaczej życzę Ci prawdziwej twórczej inspiracji i udanej książki :)

iujwbncuiojn tak samo jak nie można uzależnić się od papierosów... A nikotyna nie uzależnia ciężko. Kwestia kilku dni do zejście z organizmu i po zawodach. A jednak tak ciężko to gówno rzucić... Uzależnienie psychiczne nie ma nic wspólnego z czasem działania danego środka. "nie da się nawet paru dni brać, bo nie działa jak trzeba" nie uzależnia :D to w takim razie ciekawe wynurzenie :D

Gość iujwbncuiojn
I do niedouczonego: i dlatego kwasiarze jedzą papierki, nie wezmą żadnego innego gó.... do ust, bo chcą lsd, a nie g.... i dlatego na rynku kwasa nie funkcjonują piguły. To że ktoś dodaje kwasa do innego g... to już zupełnie inna bajka. I to że niektórzy zeżrą wszystko, łącznie z odchodami, jeśli odpowiednio ich się zmotywuje. A kwas brany w czystej postaci nie uzależnia - panie myślicielu. Owszem niektórym mogą się uaktywnić różne psychozy. Ale jeśli mówimy o aktywatorach psychoz, to są dużo groźniejsze i powinno zabronić się TV, słuchania polityków, religii, alkoholu i jeszcze paru innych.

Gość iujwbncuiojn
Nie, nie uzależnia. Pomijam to, że debile mogą uzależnić się od wszystkiego, od jedzenia, oglądania własnego g... w kiblu, kawy i dosłownie wszystkiego. Mądrzy ludzie nie uzależniają się od niczego, o czym nie masz pojęcia, bo nie znasz takich ludzi. Żeby to zrozumieć musiałbyś zrozumieć czym jest uzależnienie, zrozumieć, a nie poczytać i potem powtarzać co przeczytałeś. Spadam, szkoda czasu...

"A kwas brany w czystej postaci " iujwbncuiojn rozumiem że masz dostęp do środków produkowanych w lab. medycznych :D

Gość wszechwiedzaca zenka
.

"Mądrzy ludzie nie uzależniają się od niczego" I to właśnie jest namacalny dowód na to że nie jesteś mądry i w sumie gówno wiesz o uzależnieniach :D Gratulacje świetne są rozmowy z ludźmi którym się wydaje że zjedli wszystkie rozumy a pieprzą jak potłuczeni.

Gość zawirusowana
kurwa nie pisze książki o narkotykach!!!! ile można pisać:o napisałam tylko żeby ktoś mi podał nazwę narkotyku który powoduje takie objawy i poszukam sobie w literaturze ale widze, że inni nie umieja czytać ze zrozumieniem wkurwia mnie wszechwiedza niektórych kafeteriuszy jak jestescie tacy obcykani do do milenerów a nie marnujece się na kafe. Pomocnym dziękuje!

Gość apropooooooooooooo
mysliciel hciał dac popis wiedzy i sie przeliczył nie ma pojecia o tym temacie mam pytanie do tych którzy sie znają czym popic extasy żeby nie wyrzygać ? ja mam taką reakcje organizmu ze jak juz wchodzi faza rzygam jak kot

Gość apropooooooooooooo
chciał ch oczywiscie literówka

Zawirusowana- zerknij do Learyego w takim razie. Będziesz miała opisy wszystkiego co się da, działania i pewnie sporo kapitalnych inspiracji. Powodzenia:)

Gość apropooooooooooooo
grhhhh widze ze znasz sie na temacie odpowiedz mi prosze czym popic zeby nie wyrzygać ? chodzi o czyste mdma tabsy

Kompletnie nie znam się na extasy, więc wolałabym nie doradzić źle. Jestem zapalonym etnobotanikiem, z czego jedyną chemią, z jaką miałam na tyle styczności (i osobiście i poprzez fachową literaturę), żeby się wypowiadać jest lsd. Uważałabym na soki z cytrusów i alkohol, które często wchodzą w reakcje chemiczne. A czym do tej pory popijałeś/ aś? Woda wydaje się neutralna, ale uprzedzam, że błądzę po omacku.

Gość apropooooooooooooo
popijałam colą , sokami owocowymi , moze w tym problem ze wchodzi '' popitka'' w reakcje ja lubie extasy raz na ruski rok ale tylko czyciutką bez domieszek i pale zioło ale ostatnio zaprzestałam bo to co pojawia się na polskim rynku woła o '' pomstę do nieba'' samo sieja nakarapiana muchozolem

Gość Angelika_001
Uzyłam kiedys podobne tabletki.... ODRADZAM ! Popatrzczie jak wygladałam pod 2 dniach. http://przeslij.pl/f2c

Gość hdhdh
iujwbncuiojn dokładnie

Gość lekooomankaa
hmmm autorko najlepiej byłoby spróbować kartonu aby na własnej skórze móc przeżyć i opisywać. Nigdy nie widziałam lsd w tabletkach, zawsze na papierze. Na swoim przykładzie mogę przytoczyć że jak miałam dość bujny okres, i w przeciągu 2 miesięcy zjadłam pare kwasów, dodatkowo wpadały imprezy z innymi używkami, potym miałam może 2 tyg chwil z deja vu, czasami kilka razy dziennie miałam deja vu :) ciekawe to było :)) po 1 razie jak jadłam papier, przedtym była sylwestrowa zabawa, imprezy w klubie nie pamiętam, natomiast banie na kwasie tak. :)

Gość lekooomankaa
apropooooooooooooo sęk nie tkwi w tym czym popijasz, tylko jakie jesz te kule. Nie wszystkie kule takie same, jak jest dobra kula to nie podnosi aż tak ciśnienia i nie powoduje wymiotów. Jak już bierzesz chujowe kule to nie bierz całej naraz a 1/2 lub mniej. polecam kryształ, troszke na palec i masz 8 h czystej luźnej tanecznej bani, bez żadnych zbędnych dodatków w tym rzygania

Gość iujwbncuiojn napisz jeszcze
cos, dobrze gadasz.

Gość zawirusowana
lekooomankaa śliczne dzięki wreszcie ktoś napisał coś dobrze bez wymądrzania się i zbędnej gadaniny:) strasznie ci dziękuje i nie wiesz jak mi pomogłaś:)

Gość facet tylko dobrze tu pisal
ten z tym lierkowym nikiem

Gość gsgdgsdg
W Polsce nie warto brać bo samo gówno i syf z domieszkami.

Gość gsgdgsdg
Dlatego lepiej nie brac nic. Albo czysty albo wcale.

Gość Hahahahahahhahaa
glupcy----w pl nie ma dobrego towaru