Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna27

Jestem w dziwnej sytuacji - co powinnam zrobić ?

Polecane posty

Gość stara zolza
utopic sie :-P

Gość on30i
Małolatą nie jesteś wiec może się wreszcie zdecyduj. Mówiąc brutalnie oszukujesz i zdradzasz i jednego i drugiego, chciała byś być taką zabawką?

Poraz zacząć myśleć i podejmować samodzielne decyzje. Myślę, że dostałaś już wystarczająco dużo rad. Więc zrób użytek z tego wszystkiego co zostało już napisane, niektórzy widać wyraźnie, że włożyli dużo serca w to co Ci napisali, więc doceń to. Przeczytaj jeszcze kilka razy i przemyśl.

Tomkowi powiedziałam aby dał mi spokój. Ale już sama nie wiem czy dobrze zrobiłam :( Czuję jakbym nie miała wpływu na to co się dzieje :( Wszyscy mi mówią w domu i znajoimi co jest dla mnie najlepsze i co mam robić. Chciałam spróbować z Tomkiem to mi nie pozwolili i powiedzieli, że jestem niemoralna :( Już niczego nie wiem.

Gość zomek
Ile ty masz lat ? 27 ? To moze zamiast mieszac dokola siebie zacznij od tego zeby dorosnąć ?

Gość jesli ty nie prowo
to wiałbym od ciebie na miliony km!tak głupiej idiotki dawno nie spotkałem,ty nie nadajesz sie do żADNEGO związku,nawet nie wiesz co to miłosć,empatia....ale za tę głupotę juz płacisz-to widac po zachowaniu,a zdradzona i tak bedziesz po tym kogo wybieraSsz-SAMA KOPIESZ SOBIE GROB-ALE TAK MAJA LUDZIE MALO INTELIGENTNI,ktorzy nie wyciągają wniosków ze swojego zachowania,tylko pytają mamusi (czyt na forum) czy ta buciki pasuja do sukienki(to taka dygresja)

Dziewczyno, załamujesz tutaj setki ludzi. Weź usiądź i najpierw się zastanów nad sobą i swoim zachowaniem, wcześniej nie zawracaj już nikomu głowy:/

Gość jesli ty nie prowo
i bardzo dobrze,ze Tomek przejrzal-szkoda chlopaka

Gość Nie ma wody na pustyni
Jakas egzaltowana panienka z ciebie.Ile ty masz lat?Jakies zdjecia z wakacji,rozkminianie przez kilka miesiecy jak on zareagowal na to czy na tamto. Glupia panna z ciebie i tyle.Faktycznie suka z ciebie,ze tak sie nim bawilas i jeszcze jak podkreslasz,ze plakal..Boze,takie jak ty to bym utopila w lyzce wody.

Gość ja myślę,że to pro
wo!w wieku 27 mieć rozum 7 latki?malo prawdopodobne,a autorka to znudzona bezrobotna,która wymyśla takie idiotyzmy-na coś ciekawszego cię nie stać?gówniara nie ma co robić!

hehehe, poczytałam pierwszy post autorki na jej wczesniejszym forum. Nie dość, że nie potrafi składnie pisać, to jeszcze ulubione wyrażenie: : "o dziwo!". Moderatorzy powinni wywalać takie śmieci z forum, bo to godzi w czystość języka. Pal licho błędy ortograficzne, jeśli nie nagminne, ale uważam, ze umiejętność budowania zdań to podstawa.

Miałam taką sytuację, że mieszkałam i cały czas mieszkam z rodzicami i zawsze mogłam liczyć na ich radę. W sumie byłam inną dziewczyną. Zawsze wiedziałam czego chcę. Kochałem byłego i myślałam, że wszystko już wiem. Aż pewnego dnia właśnie się dowiedziałam od innej osoby, że spotykał się z byłą za moimi plecami. Rozbił tym mój system wartości i od tamtej pory nic już nie było takie jak dawniej.

I po tym już nie za bardzo wiedziałam czego chcę w życiu. Jeszcze ta sytuacja z Tomkiem, który wpierw znikł z uwagi na zmianę pracy i tym, że chyba zobaczył mnie z byłym, a potem wrócił i coś zaiskrzyło niespodziewanie. Ale niestety kilka dni po tym jak zeszłam się z byłym. Może miałam jakieś niespełnione nadzieje co do byłego i mam nadal. W sumie chciała bym jakby sprawić i starać się aby wróciło to co było kiedyś między nami, zanim mnie oszukał :(

Na początek to zrób jedno. Zadzwoń do tego Tomka i jak będzie chciał jeszcze z Tobą rozmawiać to poproś go o spotkanie i przeproś go TY Panno27. Od początku to Ty powinnaś go przeprosić, a nie on Ciebie. Kochał Cię, a za to przez ciebie był i został potraktowany jak szmata do podłogi. Za takie zagrania to powinnaś tego tomka na kolanach przepraszać - bez skojarzeń proszę , nie miałam na myśli wiadomo czego ;) - choć z drugiej strony ... :D :D :D laska, laska... - nawarzyłaś takiego browara - że nie wiem jak kobieta po takim zagraniu powinna faceta przepraszać ?

Gość Kitee
Raniłaś bardzo faceta Powinnaś przeprosić bez dwóch zdań