Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złauczennica

romans z nauczycielem. co robić?

Polecane posty

Gość złauczennica

Jestem w bardzo głupiej sytuacji. W sierpniu kumpele namówiły mnie na imprezę, żeby poprawić mi humor bo miałam okropnego doła po rozwodzie rodziców. No i tak jakoś sobie pofolgowałam i sie upiłam (chociaż nigdy nie pije) no i tak dla jaj wyrwałam chłopaka jak wtedy myślałam. Skończyło się na tym że wylądowaliśmy u niego w łózku, rano jak wstałam to szybko się ulotniłam. A teraz on przyszedł uczyc w mojej szkole informatyki i na domiar zlego moja grupa ma z nim zajecia zaplanowane. Pamiętam ze wkreciłam mu ze mam 23 lata a faktycznie mam 17 (ale mocny makijaż, wyzywający strój dodały mi lat) :( przez ten stres okres spoznia mi sie juz 3 tydzien :( a jutro mam pierwsze zajecia z nowym nauczycielem / kochankiem. Spale sie chyba ze wstydu.

Gość jesteś w ciaży gratulacje, dla
Ciebie i przyszłego tatusia:)

Gość no tak rozumiem
jaka fajna prowo "okres mi się spóźnia 3 tygodnie"

Gość no tak rozumiem
mieszkasz w bardzo małej miejscowości, że akurat będąc na imprezie poderwałaś przyszłego nauczyciela co za cudowne zbiegi okoliczności no i ta spóźniająca się TYLKO 3 tygodnie miesiączka to prawdziwy hit szkoda że nauczyciel jest informatykiem a nie nauczycielem religii, to by dodało dodatkowego smaczku

no to Ci powiem ze masz niezle.. wspolczuje jednym slowem.. ale kochaliscie sie z zabezpieczeniem czy bez? na pewno Cie pozna.. tylko ciekawa jestem jak sie bedzie zachowywal w stosunku co do Ciebie.. ale glowa do gory nie trac nadziei, moze akurat nie rozpozna w tobie tej 23 latki z ktora poszedl do lozka ;)

no w sumie to jest takie cos jak test ciazowy zeby zobaczyc czy aby na pewno jestes lub nie w ciazy ;) a poza tym to wiesz kto jest Twojego przyszlego dziecka tatusiem..

Gość złauczennica
nie mieszkam w małej miejscowosci po pierwsze, po drugie nie pamiętam czy miał prezerwatywy ale chyba tak, a okres czesto mam nieregularnie a wiadomo ze stres wplywa na to ze sie spoznia.

Gość no tak rozumiem
tia....i ty tak sobie spokojnie czekasz na ten okres mimo że wiesz że uprawialaś seks po pijaku i nawet nie pamietasz czy się zabezpieczyłaś... do tego końcówka września a ty jeszcze nie miałaś z nim zajęć.... i my mamy to wszystko łyknąć jak PELIKAN

Gość złauczennica
na to ze chyba dostane jednak bo boli mnie juz pare dni brzuch jak na okres wiec pewnie przyjdzie. kurcze jak mam sie zachowywac podczas lekcji z nim? udawac ze to nie o mnie chodzi? czy tak jakby nic nie było? jak sie domysli ze to ja to zaprzeczyc

heh ale przeciez nie powie Ci wprost 'ej Ty my to sie kochalismy, pamietasz??' normalnie udawaj ze go nie znasz, bo przeciez nowy nauczyciel.. a twoje psiapsioly wiedza o nim, ze wyladowalas z nim w lozku??

Gość LEPIEJ zrob test na hiv
niz rozmyslac jak sie zachowac durna babo :-O udawaj ze go nie znasz i nigdy na oczy nie widzialas i po sprawie gowniaro.

Gość no tak rozumiem
poczekaj aż brzuch będzie zasłaniał Ci twarz, wtedy mu przypomnij że to z Tobą się seksił po co jej odpisujecie ?

Gość złauczennica
moje kolezanki tez sie troche popiły, i tak pamiętaj że zniknełam ale za bardzo z kim nie bo same były zajete wyrywaniem chłopaków dla siebie.

Gość nie stresuj sie i daj na luz
normalnie z nim pogadaj :-) luz, luz, luz :-)

Gość złauczennica
i co niby bym miała powiedzieć ze udawałam starsza niż jestem? myslałam nad tym zeby nie isc na zajecia z nim. modle sie o to zeby mnie nie pamietal bo chyba zapadne sie pod ziemie.

daj na luz, a wogole po co chcesz z nim pogadac?? on na pewno nie wspomni o tym co sie wydarzylo bo bedzie mu glupio ze ruchal maloletnia ;/ w ogole nie zagada o tym!!