Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

do tych wszystkich

Polecane posty

burych suk odpierdolcie sie odemnie ,forum jest dla wszystkich ,bede pisac tutaj ile cche i jak chce i nikt z was bure suki mi tego nie zabronic .Ze jestescie grube brzydkie i zakompleksione to wasz problem idiotki...nie moj .tego zalosne biedne kurwa zdradzone,wykorzystane.....az zal mi was :)

Gość a o co chodzi
coż się stało że się tak złościsz????

Gość yebac maksyme
racji troche masz ale Twoja stopka i tak mnie rozpierdala :D a zdradzona sama kiedys zostaniesz bo mezczyzni nie zdradzaja tylko dlatego ze zobacza cos atrakcyjniejszego ale jak po kilku latach zauwaza ze partnerka ma zjebany po calosci charakter to im sie myslenie zmienia :D

masz koński ryj :D 🖐️ daruj sobie uszczypliwości. dostatecznie ejstem wzruszona twoim imbecylizmem. normalnie jak siennik w wojsku :D:classic_cool:

Gość meszugene
czesc Kochanie ❤️[ prosze daj fotke :P

Gość a właśnie...
Mózg jej paruje od myślenia i wymyśliła... jak wyżej!

Gość a o co chodzi
ale o co wy sie tu kłócicie????

Gość yebac maksyme
o to ze jest ładna ale najwyrazniej spierdolony ma łeb i nikt nie wie o co sie tu sapie :D

nie o to ze jestem ladna czy brzydka -jednym sie podobam drugim nie ie to kompletnie ale zadna bura suka nie bedzie na mnie najezdzac i mnie wyzywac bo kurwa ja nizszcze jak bedzie trzeba

Gość młoda żonka i matka
dziewczynko pogięło cie....

Gość yebac maksyme
a jak słodziutka zamierzasz to zrobic? nie wygladasz na mściwa :D

na zywo jestem ze gorsza w kacie furi potrafie zabić:) to na pocieszenie .Macie sie mnie mac i ma byc tu porzadek do kurwy jasnej zrozumiano?

Gość yebac maksyme
kto najgłosniej szczeka ten gówno może wiesz? nie zabiłas nigdy nikogo i nie zrobisz tego bo bys sie obsrała, gadasz jak potłuczona. 15-tka do tego. ogarnij łeb 🖐️

Gość laliqowa
kurwa!!!:D:D wez rozped i walnij glowa o sciane bo jestes poyebana na maxa!:D:D i sama jestes bura suka;)jennifer nie zlosc sie tak bo zlosc pieknosci szkodzi a tobie to juz w ogole;)

Gość daj nowe fotki

Gość fiona 878339
a co zabolało cie ze ludzie pisza ze jestes paskudna i masz konski ryj? taka prawda i nie rób z siebie gwiazdy bo jestes tylko zwykłym paszczurem

Gość antossssss3333
o kurwa jaki kon, prawdziwa kobyła chetnie bym na tobie pojezdził

Nic do Ciebie nie mam, ale daj spokój z tym grożeniem - co zniszczysz mnie przez internet? Nabluzgasz mi na forum? No daj spokój, po prostu nie reaguj na głupie zaczepki i tyle - wtedy im się znudzi samo a Ty wyjdziesz z tego z twarzą. A to co teraz robisz to jest równie żałosne jak te ich bluzgi...

nikt na zywo nie wyzwe od koni a faceci lataja za mna jak pojebani ...akurat to co piszecie o moim wygladzie gila mi kompletnie:) natmiast moje wpisy tu beda chociazby na zlosc:) zeby popsuc wam humor:) haaaa

Gość laliqowa
jennifer pustaku! to jest tylko kafe!:D heeelloołł:D tutaj kazdy moze pisac co chce a ty sie tak nie wkurwiaj bo dostaniesz wrzodow

Jenifer sorki ale ryj masz jak facet:)) więc piekna nei jestes:) a twoj facet pewnie ma na boku babeczki.. moge dać sobie reke uciąć:D Bogactwo to nie wszytsko:)

Gość laliqowa
jennifer8787*** jestes za malutka zeby mi popsuc humor:D alr dla zabawy moge sie z toba podroczyc, grrrrrrr.... dawaj jakas cieta riposte "bura suko":D

cudna wenus zajmij sie lepiej remontem i stosiskiem z odzywkami biedaczko:) i prostaczko .dla mnie jestes brzydka i ubierasz sie jak moja babcia jak miala 20 lat -rozumiem ze stac cie tylko na ciuchy zlumpeksu ale nie musisz tego tu pisac otwarcie...