Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

do tych wszystkich

Polecane posty

Gość laliqowa
jenifer kazdy twoj wpis mnie rozwala, jestes moja maskotka kafeterii:D:D:Dtakim pajacem królowej ktory rozsmiesza ja;)

Gość fiona457667456
o boze jaki zal tej kobyly

Powiedz po co mam kłamać?? co mam sobie zrobić zdjecie na moim wypasionym łózku i udowadniac ? haha nie mam zamiaru nic udowadniac.. ważne ze ja wiem jak jest . I mi się dobrze żyje:) o boże mam to głupie stoisko wole je sprzedać niż się z tym użerać. Mam dosc latania zalatwiania a nie jest mi do szczescia potrzebne :) Próbowalas się kiedys leczyc u psychologa/psychiatry ?

Gość Jennifer jest blachara
a Wenus jest naturalnie-kobieca

Gość missm
autorko..wypierdalaj z kafe...normalnie jestem kulturalna ale jak widzę takie dno jak ty i czytam te twoje pożal się boże wypowiedzi to mnie smutek ogarnia, że takie zero jak ty chodzi po świecie....najpiekniejsza to Ty jesteś...ale chyba w twojej pojebanej głowie...także zrób nam wszystkim przyjemność i SPIERDALAJ

ile masz 150cm ze musisz nosić obcasy hahah:-) ja mam 176 i tez nosze obcasy... jennifer nie pogrążaj się :-o

Gość laliqowa
jennifer nawet nie potrafisz sie odgryzc z kultura:D zatrzymalas sie na poziomie nastolatki z gimnazjum. Gadasz o wygladzie wenus a wkleic zdjecie ktore dodalas jakis czas temu czyli twoja obwisla i z celulitem dupe?:D:D:D zaraz pokomentujemu:D albo twoje wiesniackie pazury w kolorze yellow:D albo twoje stare grzejniki w pokojuz zasyfionym? jestes dla mnie szmaciskiem ktore wkleja nie tylko swoje zdjecie, nie tylko zdjecie swojego meza, nie tylko zdjecie swoich podrobionych 50 tys, ale swojego dziecka!!!! po chooj to zrobilas to nie wiem. /Pamietaj ze ktos zyczliwy moze te zdjecia obrocic przeciwko tobie...

Normalnie bym pomyslala o leczeniu gdyby wiekszosc osob mi to mowilo :) ale TY jakos mnie nie przekonujesz. Za to Ciebie powinno przekonać że cała kafe ma z Ciebie cholerny ubaw. "jestem najpiekniejsza" "jestem najbogatsza" a tak naprawde? spojrz prawdzie w oczy :) a nie w kolko piszesz pierdoly a twoje riposty siegają poziomu dziecka mojej kolezanka ( 3 tygodnie) Choć nie powinnam tak pisać bo pewnie i tak jest inteligentniejsze.

Gość bizk 2222
Wensu jesteś bardzo sexy :) chciałbym mieć taka zonę :P

Gość laliqowa
jennifer8787*** hahahaah argumentow zabraklo?:D nie chce cie martwic ale jestem na etapie poszukiwania o tobie informacji... zobaczymy cz bedzesz sie wtedy smiac.

szukaj w zyciu mnie nie znajdiesz chociazbys sie zesrala dzisiaj:) hahaha wenus-cudowna a ten budynek rozjebany to twoj dom juz widac gsie wychowywalas:) zal mi cie dziewczynko z zapalkami

No właśnie i o to chodzi gdyby chociaz raz odpisała z sensem i w miare inteligentnie, o kulturze juz nie wspomnę - to może by wyszła na człowieka. Ale nawet nie ma określenia na jej zachowanie, naprawde jest denerwująca i smieszną osobą. Ale coz to tylko kafe :D wsród normlanych ludzi i tych troche mniej musi być jakiś odpał :D jak to mówią wszędzie jest jakiś palikot :D my mamy jenifer :D:D

tak to moj dom :D i zapalki sprzedaje pod spodkiem w katowicach, przyjdz czasem i kup :D ps. dzięki wsytskim za miłe słowa ;) 🌼 - może jak się jej bedzie przytakiwac to się uspokoi ? na dzieci to działa:D

cudowna wenus nadajesz sie tylko na raz i takie wrazenie sprawiasz ,zero klasy ,a sukienka tnadetna z luu za 2zl dorwalas biedaczyno ,popisujesz sie jaka to jestess inteligentna -i skromna spojrz na swoj nik hipokrytko

uciekam stad bo sabat czarownic sie zlecial i cudowna wenus -zrob cos z cyckami ,mowie to bo martwie sie o ciebie ...zebys nie pooobijala je o kamienie;) buzka slodziutka:*:*:*

Oto wypowiedz Jennifer jakich meżczyzn ona od razu skreśla: jennifer8787*** brzydkich ,malo inteligentnych,zarozumialych,biednych,bezrobotnych,opryskliw ych,wrednych,otylych ,za chudych..

Gość laliqowa
kurat sukienke ma bardzo fajna i co sie czepiasz?:O jestes zerem jennifer

Wenus jest ładna ale też przydałaby się jej lekcja pokory :) Brak szczurzo-końskiego ryja jak w przypadku jennifer jest wieeeeeelkiiim plusem :D