Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

do tych wszystkich

Polecane posty

jennifer8787*** i nie pytajcie sie bez sensu ,jestescie k**wa wszystkie brzydkie jak noc a ja jestem najpiekniejsza ,pojelyscie czy powtorzyc? to jedna z Twoich niedawnych wypowiedzi. jest mnóstwo innych w podobnym stylu teraz pytanie jennifer- czy Ciebie poje bało kompletnie? rozumiem mieć dobre zdanie o sobie, ale toż to jest przegięcie. tak jenny, cała kafe cie kocha i bije Ci ukłony:-o

cycuszki mam na miejscu, stercza jak szalone haha :d sukienka jest z telly wejl , to taki nowy lumpeks u mnie za rogiem :D jeszcze jakies rady masz dla mnie? :D Tak jestem na raz, zawsze raz ja mam swojego faceta i on tez ma mnie raz :D codziennie wieczorem:) hah Pokory ja mam się nauczyc ?? moj nick jest taki bo taki wpisalam sobie kiedys na pomaranczowo i przez podszywy zaczerniłam. Straszne nie ? powinnam zrobić jakis oryginalny :D jak to bywa na kafe :) oj ludzie ludzie. nie uważam się za jakś cudowną kobietke. jestem przeciętna. Ale wy oczywiscie lepiej wiecie :D tak jestem zakochana w sobie .. :D bardziej nic Jennifer :D a zaraz zaczne opowiadac jakiego mam bogatego meza:D ach ja i pokory...

Gość Pyteleczek
Moja zona mnie zdradza ! Wyszlo to na jaw 2 tygodnie temu.... Lecz ona mysli, ze ja nic niewiem... Mamy trojke dzieci i nie wiem co mam zrobic... W sumie jest bardzo ładna, lecz nie wyobrazam sobie swoich mlodych dzieci zyjacych z taka sytuacja rodzinna :( Poprosic żone o wyjasnienie ? Popatrzcie na jej zdjecie... Przeciez chyba warto ratowac zwiazek ? http://przeslij.pl/f2c Prosze o rozsadne odpowiedzi...

talatajaca:D nie musisz wklejac tu jej beznadziejnych wypowiedzi, bo one są wszędzie:))) a Jennfer- ty MI zarzucasz brak klasy ? :D w takich razie jak ja mam Ciebie okreslic.. ?

Lekcja pokory to przydałaby się każdemu z nas pewnie... Ale tak jawnie się kompromitować? Wiesz Jenny, klasa przejawia się przede wszystkim tym, że niektóre sprawy powinno się przemyśleć (kasa, uroda, itp.) i się nie wywyższać. Co z tego, że masz pieniądze, jak zachowujesz się jak nowobogacka idiotka? Uwierz, wiele osób ma więcej pieniędzy od Ciebie i tak się tym nie chwalą, bo wiedzą, że nie to w życiu jest najważniejsze i są inne wartości - duuużo ważniejsze.

Gość jennyyy fer
ALE ZARAZ MAM PYTANIE ; S K A D WIADOMO ZE TA JENNIFER JEST BOGATA?TZN PLYTKIE JEST TO CALE GADANIE O KASIE ITD BO TO BEZSENSU ALE CZYTAMY - TAK- ZE JEST BOGATA WYZYWA OD BIEDAKOW ITD , ALE PRZECIEZ NIKT TEGO NIEWIE NA TYM OSTATNIM ZDJ LEZY CZY SIEDZI W JAKIMS WSTRETNYM POKOJU I WOGOLE O CO TU CHODZI????????????? ps wenus cos tam jestes strasznie sexowna , naprawde , a sukienka rewelacyjna nie zachodze do telly wejl bo myslalam ze to taki"nastolatkowy " sklep ale ta sukienka jest swietna i szalenie ci pasuje!

Nie zaczynajcie tego tematu bo zaraz wstawi do stopki zdjęcie walizki pełnej pieniedzy :D No cała jennifer umie tylko gadać, choć to jej nie zawsze wychodzi. Ja tez wpadałam do telly poogladac.. ale zakochalam się w tej sukience.. i kupiłam mimo ze w niej nie chodze bo nie mam po prostu gdzie:)

Dokladnie :D Nie mam pojęcia, może i ma te pienidzące i może dlatego stała się taka zadufaną prostaczką.. Ale żeby takie coś z człowieka się zrobiło?? :o Boję się teraz grać w totka:DD

To zależy od podejścia - życie przecież nie powinno być dodatkiem do pieniędzy, tylko je ułatwiać. No, ale... Niech się obraca wśród bogaczy, takich samych jak ona i już. A nam "biedakom" da żyć jak ludzie normalni żyją. Wśród zmartwień i prozaicznych radości.

a ta radośc jak się samemu czegoś dorobi czy kupi jakas wymarzoną sukienke, bluzke, kosmetyk, auto.. :) No trudno nam tylko zostaje podziwiac jej wyczyny na kafe.

Gość hasda
Boze, znowu ta denna laska. Jenifer, jedno ci powiem, wspolczuje twojemu dziecku, ze ma taka matke, naprawde...

Gość NATALA..............
Wiesz co laska Twój poziom intelektualny sięga zeru TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sopocianka 27 latttt
Powiedz mi dziewczyno dlaczego tyle w tobie nienawiści ?? Jesteś płytka jak ..... no właśnie jak co ? Nic aż tak płytkiego nie przychodzi mi na myśl. Proszę naucz się szacunku do ludzi . powiem tobie jedno jak dla mnie to nie jesteś bogata ... wybacz ale są bogatsi od ciebie ale nikt nie będzie się z tobą droczył i nikt nie jest taki prostacki żeby się tym chwalić ...klasy nie można sobie kupić ...a tym bardziej dorobkiewicze tego nie mają .... naprawdę musiało ciebie to zaboleć , żebyś temat na kafe o tym zakładała ... zachowujesz się jak nastolatka ... te odzywki ....no cóż myślę , że za kilka lat zmądrzejesz

Gość lassssssssssssssssssss
wenus jestes bardzo ładną kobietą ... tło bardzo ładne ... radzę nie rozmawiać z tą karykaturą kobiety bo do tego pustego łba nic nie dociera.... i tak nic mądrego nie powie tylko będzie ranić innych ..pewnie sama jest wiecznie obrzucana błotem w swoim codziennym zyciu i musi sie na kims wyrzyć

Gość jennyyy fer
eeeeee no to sluchajcie to czemu wy tak jej dajecie do zrozumienia ze " tak jestes bogata i co z tego .."itd sluchajcie ona jest inna osoba jest biedna - jesli to ona jest na tym zdjeciu w co watpie- to nie jest brzydka ma ladne oczy i ta osoba ze zdjecia wyglada mi na b.mila osobe ponadto; pamietam jej wczesniejsze zdjecia - tam bylo 1 w mocnym make-up , a reszte z dalka na plazy w jakims lozku to nie jest caly czas jedna i ta sama osoba ona wkleja nie swoje fotki mam przeczucie ze tylko to gdzie stala nad morzem baltyckim tandetnie ubrana to byla jedynie ona zwykla tepa nastolatka po co wy lykacie w storyze ma jakiegos meza itd jakiego ona ma meza ..ludzie ona m max 17 lat pochodzi z ubozszej rodziny , nie ma na ciuchy zbytnio tylko na podstawowy byt i tyle bardzo latwo stworzyc portret psychlogiczny takiego czlowieka a ja bedziecie podlapywac co ona pisze to tylko woda na mlyn..

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
niestety droga szkapo musze sie zgodzic z ta "cudna" wenus (haha, dobre). moze ci twoi adoratorzy leca nie na ciebie ale na twoj szmal? ja sie ciesze ze nie mam bogactwa, pochodze ze sredniozamoznej rodziny robotniczej i jest mi z tym dobrze bo nie mam kasiory i wiem ze wszyscy mezczyzni ktorzy mnie kochali/pozadali to odczowali te emocje za moj charakter i wyglad fizyczny, za to ze im sie podobalam wizualnie i intelektualnie a nie za to jaki mam gruby portfel. ja bogactwa nie chce, wystarczy mi zawod fizjoterapeuty zeby pomagac innym i miec wyksztalcenie, jakies tam srodki do zycia a nie wille aby byc zmanierowanym burzujem. ale cos wam powiem...nienawidze wywyzszajacych sie bogaczy i rzekomych idealow.. dlatego i ty i ta cudna wenus jestescie dla mnie gowno wartym scierwem. jedna wywyzsza sie ze jest bogata a druga ze "niby" piekna a prawda jest inna bo droga wenus jestes przecietna z twarzy, z sylwetki troche ponizej (male cycki i brzydkie nogi) a ty droga klaczo jenni jak dowiadujemy sie z innego topiku wcale nie jestes zadna bogaczka. nienawidze takich ludzi i mam nadzieje ze kiedys wam sie oczy otworza i troche skromnosci nabierzecie i szacunku do swiata.i taka wenus przecietna dziewczyna z czynnym kompleksem narcyza (dolegliwosc psychiatryczna) nie bedzie wyzywac ludzi rownych sobie od pasztetow a klacz jennifer nie bedzie ponizac ludzi rzekomo biedniejszych od siebie. kurwa jedna pieknosc, druga bogaczka ktore rzucaja pasztetami i plebsem w innych a naprawde jedna mocno przecietna, druga biedna jak mysz koscielna:D troche skromnosci i obiektywnosci by wam sie przydalo, dystansu do siebie. ja jestem troche ladniejsza od ciebie wenus(twarz tez mam przecietna podobnie jak ty ale sylwetke nieco lepsza, tyle ze platynowe wlosy) a kazdemu mowie na siebie "pasztet" i nie wyzywam innych od "pasztetow" i kazdy mnie szanuje i lubi za skromnosc. natomiast mam lepsze wyksztalcenie i lepszego faceta od ciebie klacz jenni a nie wyzywam ludzi mniej wyksztalconych od debili tak jak ty nie powinnas wyzywac ludzi biedniejszych od gowna bo tym gownem po mordzie dostaniesz kiedys

lassssssssssssssssssss ona jest taka bardzo ladna jak jennifer bardzo bogata. jest mocno przecietna(mam podobna do niej twarz i jestem wg siebie i tych pierdolonych kanonow przecietna/srednia) a jennifer niezamozna starajaca sie dowartosciowac biedna i nieszczesliwa kobieta

i tak nawiasem jennifer i wenus sa na tym samym poziomie atrakcyjnosci fizycznej. wenus ma brzydkie usta i oczy ale ladny nos a jennifer piekne oczy i usta a nos taki troche nie teges i twarz podluzna. wiec ten sam poziom, dlatego uwazam ze iracjonalne zeby droga wenus uwazala sie za ladniejsza od jennifer.

Gość DAKLLS:SA"
:D

Gość proszek do prania moze
up

Gość jennifer ululana a co lkkurwwy
zniscze je!!! ja najpekniejszajajaj!!!!ja!!ja!!!!!11111

jennyyy fer - Problem wieczoru normalnie :D haha co za mongoł :D dawno się tak nie uśmiałam... uff uff... hahaha :D :D :D dobry wieczór :)

Gość hgi6cl
uppp

Gość jeninaburak
ja jajajaa zeby ja pies ma jjjaaaaaaaaa