Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

do tych wszystkich

Polecane posty

faceci lataja bo chcą zebyś im auto kupila:D' myslisz ze są idiotami ?? :D A od konia Cie nie wyzwie nikt na zywo bo widocznie wszyscy wokol Ciebie są wychowani i nie wyzywają brzydszych:)

Gość to nie jest jennifer
bo nie daje nowych fotek oszustka!!!!!!!!!!!!

Gość laliqowa
jennifer8787*** cudna wenus zajmij sie lepiej remontem i stosiskiem z odzywkami biedaczko i prostaczko .dla mnie jestes brzydka i ubierasz sie jak moja babcia jak miala 20 lat -rozumiem ze stac cie tylko na ciuchy zlumpeksu ale nie musisz tego tu pisac otwarcie... mamusia cie zle wychowala:O oj zle...jestes pojebana maszkara ktora poniza biedniejszych. A zebys tak zostala z niczym tepa szparo!!!!!!!!!

Gość fiona457667456
wenus jest od ciebie 1000 razy ładniejsza taka samo jak ja, ale jakos nie chwale sie na forum jaka to ja jestem piekna i cudowna. tylko ty jestes taka głupia, co w realu nie mozesz sobie pozwolic na tego typy wypowiedzi bo ludzie smieliby ci sie w twarz, a na forum myslisz ze poskaczesz pfff załosna jestes

Gość to jest prawda Wenus jest
ładniejsza

dla was moze byc nawet mrowka ladniejsza odemnie ale dobrze ze ta kurwa zawsze bedzie biedniejsza odemnie:P slyszysz suko zawsze bedziesz przy mnie biedaczka

Gość tabletka
tteee laska a ja widze ze tu ludzie maja problemy a ty tu po nich na topikach roznych jezdzisz...oj dziecino nie ladnie....zaraz sobie tu ztoba poradzimy brzydulko bo ryj masz jak by ci ktos zelazkiem przejechał a zeby ...to kon by sie usmial...oczy rozbiegle po tywarzy wlosy zniszczone farbowane a ciuchy z peweksu po mamusi pewnie buhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahah :):):):):

Gość ta faceci latają
po twoim osiedlu za piłką chyba:D tyle z okna ruo widzisz:P bo cały czas na kafe siedzisz:P

hehe, na tym zdjęciu z ząbkami to korzystnie Ty nie wyglądasz;-) gratuluje dobrego samopoczucia ale "najpiękniejsza" to w twoim wypadku gruba przesada. bardziej na miejscu jest ledwo ładna....

Gość tabletka
po warach twych widać ze dobrze ciagniesz szmatławcu....

Dostrzegam kłującą chęć zwrócenia na siebie uwagi, chociaz w internecie bo w realu nie da rady. Widoczne są tez zaburzenia osobowosci. Przestań zakladać o sobie tematy pulardo bez zycia i wyrodna matko :O 🖐️

Kochana zajmuje się remontem , sprzedaje stoisko zeby go odpieprzyć :) biedna nie jestem ale chce mieszkać godnie i wszytsko w to wkładam. Nie sram pieniedzmi, ale jest ok. Przynajmniej nie jestem popier dolona i nie wywalam swoich frustracji na kafeterii. Masz pieniądze i tylko tyle, ani urody ani wychowania ani kultury. NIC :) jak jzu wspomniałam pieniądze to nie wszytsko. Mam kochającego narzeczonego, planujemy ślub , dzieci .. dom prawie gotowy KOCHAMY SIĘ BARDZO :) nie chce od życia nic wiecej. A ty? pochwal się co masz? pieniądze i niewyparzoną gębe ? mąz Cie nie kocha? czy co się dzieje, bo czyms Twoje zachowanie musi byc spowodowane tak ?? Sukienka jest piękna :) inne buty do niej i jest przepiękna! mimo ze jej nie nosze bo nie mam okazji, wybrała je tylko kolezanka ktora robila zdjęcia na zaliczenie:) Ale to dobrze, że Ci się nie podoba.. bo wtedy znacyzłoby ze naprawde jest brzydka. Z lumpeksu mam kilka rzeczy fakt:) piękne 4 swetry nówki z h&m i z atmosphery :) bardzo mi się podobają i je uwielbam. Jak widać nie przeliczam wartości człowieka na wartość jego ubrań. I szkoda mi Cię naprawde bardzo. Mam nadzieje ze Ci się ulozy w zyciu i w głowie 🖐️

Gość laliqowa
jennifer8787*** dla was moze byc nawet mrowka ladniejsza odemnie ale dobrze ze ta k**wa zawsze bedzie biedniejsza odemnie slyszysz suko zawsze bedziesz przy mnie biedaczka z psychologicznego punktu widzenia to w tym momencie sie juz strasznie wkurwilas i zabraklo ci argumentow piszac ze jestes bogatsza;) " dla was moze byc nawet mrowka ladniejsza odemnie "ten tekst jest na poziomie 13- latki.

a za Twoje teksty w stosunku do innych to ktoś powinien Ci mocno walnąć, bo są poniżej poziomu. ile ja znam takich- ledwo się dorobiły (a w zasadzie ktoś za nich) i już wyżej srają niż dupe mają

Gość ta faceci latają
ta a tą kasę to masz pewnie z ulicy:D bo wiadomo nie od dziś że takie shemale jak ty to lepiej o d kurrew zarabiają:D ciekawe czy twoja pauka taka duża jak twój nos? dawaj fote:D:D:D

Gość hhhahahaaaa
haha :D dopiero teraz looknęłam foto, naprawde nie widzisz tego jakie ono jest paskudne? :D z sresztą to na bank kolejna idiotka-prowokatorka, pamiętacie jak pisała, ze jej mąż ma 5 firm? :D :D :D

szkoda ze nie wiesz o moich loktach - spadku po dziadziusiu moim :) który całe życie spędził w Stanach, (bardzo za nim tęsknie... ) Szkoda że nie wiesz o moim tacie który jest wspolwascicielem firmy spawalniczej którą chce przepisac na mnie zebvym niegdyś sprzedała.. Szkoda ze nie wiesz o rodzicach mojego narzeczonego... ACH ja się nie chwale tym.. musze tylko jej udowodnic ze nie kazdy się AFISZUJE z tym ile ma kasy. Moge nie pracować całe życie i życ z tych pieniędzy.. ale po co mi to? jaki jest wtedy sens zycia?? wole tyrac 12 godzin co drugi dzien i miec z tego satysfakcje.. a Nie siedziec na dupie i nic nie robic :/ bo wlasnie potem sie dzieje z ludzmi to co z TOBĄ. wspołczuje

Gość laliqowa
jennifer, w realu nie masz znajoych, nie masz z im pogadac. Jezeli nawet to jest prawda z ta kasą to pewnie twoj maz ciagle siedzi w firmie a ty nie masz do kogo geby otworzyc i zostaje ci wtedy kafeteria. Pocieszasz sie kupowaniem ubran bo nie masz zadnych innych zajec. Jak kiedys maz cie kopnie w dupe i zostaniesz sama z dzieckiem to wtedy pogadamy jaka to ty jestes bogata:O zero doswiadczenia zwodowego, zero kasy, zero znjaomych, zero perspektyw na zycie🖐️

przykro mi :D butów nie wyczyszczę, ale mogę coś zrobić z Twoją twarza :) może twoi "adoratorzy " czekajacy na kase Ci wyczyszcza:) oczywiscie w zamian za MIŁOSC ( czyli jakies ok 100 tys :) )

Gość najfajniejsza lodzianka
proponuje spojrzeć w lustro i przestać sie wiecznie okłamywać :) coś musi Ci sie życie nie ukladac,bo wszędzie tylko gniew i ataki nerwowości :(

wenus i tym wpisem wlasnie udowodnilas ze masz kompleks biedaczki i sciemiasz jak leci ,jak taka bogata jestes a stoisko z odzywkami no nie bo padne....:) ciesze sie ze poprawilas mi humorek heheh fajna maskotka jestes,latać tez umiesz?

Gość fiona457667456
kurwisko na dupie pewnie zarabia i sie szczyci. cale kafe z pozdrowieniami pluje ci w ryj jennifer:D