Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyjkowa

Szukam last minute na przełom października i listopada

Polecane posty

Gość Dyjkowa

Witam serdecznie. Szukam jakiegoś niedrogiego last minute do Egiptu lub Turcji. Chciałabym wylecieć raczej pod koniec października, ewentualnie w połowie tegoż miesiąca. Interesują mnie tui, Alfastar, ewentualnie triada. Muszę mieć pewność, że organizator spełni swoje zadanie i że biuro z którym pojadę nagle nie zbankrutuje. Z góry dzięki za sugestie. Pozdrawiam

Gość junnoonna
Cóż... najłatwiej CI będzie samodzielnie przeglądnąć oferty. Ja jedynie ze swojej strony mogę Ci polecić alfę star, bo byłam z nimi już parę razy i dobrze organizują wycieczki. Rezydenci są kompetentni z reszta tak samo jaki i Panie w biurze (przynajmniej u mnie ;) ) i zawsze pomogą.

Gość Dyjkowa
Dzisiaj upadło jedno biuro więc wolę być czujna...ale z tego co wiem to nie wszystkie biura są zadłużone i nie wszystkie mają takie problemy. Chciałabym na fajną wycieczkę polecieć, trochę poleżeć na plaży. A w alfastarze drogo jest?

Gość jhfjfhf
w biurze Animus - polecam www.animus24.pl

Gość naaaajpiękniejsza
powiem ci ze teraz nie znejdziesz juz takiej taniej wycieczki jak 2 me temu nawet z lasta

Gość Różańska
A własnie, że jak się rozejrzy to znajdzie. Ja niedawno wróciłam z wakacji, które wykupiłam w opcji Hot Last. Mieszkałam w 4 gwiazdkowym hotelu, ładna miejsce, idealne do "naładowania baterii". Rezydentów z alfastaru bardzo polubiłam, opiekowali się nami jak należy. Nie mogłam narzekać absolutnie na nic. Moja koleżanka na początku wakacji się źle czuła, bo jeszcze spaliła się słońcem... po dwóch dniach nie mogła wstać z łóżka. Ale tak to jest jak się nie używa kremów ochronnych. Na miejscu w hotelu pracowali bardzo porządni egipcjanie, kulturalni. Codziennie dostawaliśmy świeże owoce, w barach popijaliśmy drinki ze słomką. A za to wszystko wyszło od osoby ok 1500 zł. Ja wiem czy to tak drogo...