Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa baardzooooo

ile moga najmniej kosztowac jesienne botki ze skory?

Polecane posty

to zależy możesz kupić z poprzedniej kolekcji nawet za 40 zł. 2 lata temu znalazłam w batcie (normalnym sklepie nie outlecie) skórzane kowbojki z poprzedniego sezonu cena na opakowaniu byłą chyba koło 300zł zaklejona napisem obniżka. zapytałam ile kosztują pani musiała długo szukać ale okazało się że 39 zł. zarówno sprzedawczyni jak i ja nie mogłyśmy w to uwierzyć:) kupiłam były ekstra z cieniowanej bardzo dobrej jakościowo skóry. nie wiem czy zapodziały się na magazynie czy jakie licho. polecam przejechać się do outletów o ile były dobrze przechowywane nie ma różnicy pomiędzy tymi z tego seozonu. tam cena oczywiście zależy już od marki.

ja wczoraj byłam szukać butów dla siebie na chrzciny i doznałam szoku - szpilki ze skóry w bacie 299 zł !

polecam sklepy oleksy, tam sa ladniejsze i tansze buty niz w rylko czy batcie

nie no bata normalnie jest strasznie droga. ja po prostu miałam wielkiego fuksa:) warto jednak wybrać się do outletów zamiast przepłacać za "nowy sezon". zawsze jest ryzyko jeśli były trzymane w jakimś zawilgłym magazynie ze klej puści jednak wole 3 pary z ryzykiem niż jedną.