Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheheeeeeee

Kim jest Tede?:D

Polecane posty

Gość heheheheeeeeee

hehe

Gość Rysiek z Klanu i Rysia Siarzes
wszystkie ryśki to fajne chłopaki

o widzę fan Ryśka się objawił...Powiedz co on sobą reprezentuje?

i to nagranie najbardziej ukazuje na jakim poziomie umysłowo-społecznym jest Książę kaftan:D(nie jestem fanem Tedego)

Swoja droga beat z tego nagrania należał/y Do TUPACA więc wrzucenie tego do sprzedaży jest aktem kompromitacji i braku szacunku Peji to 2Paca.

Gość nickonicko2010
absolwentem prywatnego liceum,35-letnim facetem który po południu odbiera telefon od mamy czy wszystko z nim w porządku ... http://skocz.pl/fajnerzeczy

jeśli do mnie pijesz to jestem płci żeńskiej :) peja reprezentuje coś sobą w przeciwieństwie do tedego (ten to chyba tylko i wyłącznie impantylne teksty, jakim to on nie jest gangsterem i cwaniakiem. Jaki jest zajebisty bo ma złotą kiete i zajebiste bwu) czyli krótko mówiąc czysta komercja. Peja ma o czym nawijać 'nie musi o najkach'. Wystarczy chociażby przesłuchać "kochana mamo" - potrafi przelać swoje uczucia, nie musi wymyślać wymuszonych tekstów typu 'pekniety jeż':O czy o jakims bezelu :D

Peja robił rap..7 lat temu. A komercja dotyka wszystkich wiec nie rozumiem dlaczego do Tedego się pije? Bo powiedział prawdę-śmieszne. Wgl tak zauważyłem,ze Peja częściej zdanie zmienia niż kobieta ina poważnie się go nie bierze.

* infantylne Co do piha to chylę przed nim czoła i jest moim nr 1.

Gość Tede znam ale
nie wiem czy to ten sam.Studio nagran wrozlaw

Tak poza tym to każdy chciałby zarabiać i to,ze Tede jest w TVN nie jest niczym złym. Szacunek dla niego,że tak się wykreował a rap...hmm...kto teraz robi szczery rap-Tede.Nawija o felach ale prawdziwie a nie że reprezentuje biedę z roleksem na łapie:D

No komercja nie dotyka wszystkich mój drogi. Są jeszcze tacy co się nie sprzedali, np. słoń, chciała go wytwórnia promować, ale podjął decyzję, że zostaje nielegal. I jest dużo takich raperów czy MC, więc nie uogólniaj

Najlepszy jest tekst,że Tede będzie Mezo łapę podwał a wcześniej Peja z Mezem nagrał hhe:D Nie ma to jak szwankująca pamięć:D

Ja mówię o tych,którzy są w grze (Tede,Peja,Pih,Gural itd itd).Mi się Pokahontaz podoba np :D normalnie,bez spięć a nie..yhyyhy

Tak samo jak Peja wyrzucał Tedemu,ze się chce na Liroyu wybić a sam to kiedyś zrobił...

Gość znam Tede osobiscie!!
nagrywal plyte w znajomym studio!!!

Jeśli już zacząłeś o oklepanym tekście w stylu 'reprezentuje biede' to Ci przytoczę tekst pei: "Większość mego życia to nie był rajski eden Więc powtórzę skurwysynu reprezentuję biedę Siedem lat chudych razy trzy dwadzieścia jeden Słyszysz skurwysynu reprezentuje biedę Mam 28 lat ile tłustych? Może z siedem Mimo to skurwysynu wciąż reprezentuje biedę Nie jestem hipokrytą dobrze wiem gdzie me korzenie Z biedy Peja się wywodzi więc reprezentuję biedę" coś jeszcze?:)

Ja nie powiem-Po to żeby dzieci miały,ostatnia stacja rezygnacja,no co by było,jestem zbuntowanym głosem,negatywny przekaz-to były nagrania ale teraz i te disy przestań.

Jeśli już przytaczasz, że 'reprezentował biede', co jest z jego kawałka, to mógłbys go chociaż wysłuchać :) nie musiałbyś pytać czemu 'reprezentuje biede'. Jak już mówiłam teksty tedego są infantylne, więc nie porównuj ich z pihem czy peją. Oni reprezentują dwa odmienne światy. Chyba nie można porównać tego tekstu: "Spoko, spoko, weź się nie zaperzaj Wyciągnij wnioski, ogol jeża Ej, co z tobą? Ogol włoski Ej, co z tobą połowo Polski ponad? Wiesz o czym gadam, nie udawaj Jesteś tak wyemancypowana Ty chyba musisz to kminić, golić bikini Znasz trendy, podążaj za nimi Chłopaki lubią wygolone cipki " z tym np. PIHA: "Obraz stoi przed oczami Nie potrafię oddychać ustami, wiesz mnie zatyka Tracę głos jak dławiący gardło but Los - wspomnień mroczna moc Gdzie dziś marzenia nasze są? Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą Mamy bezwietrzny wieczór Ciszę krzyczę szeptem, którego nikt nie umie słyszeć Uciec od tego i nie wrócić Kłopoty, zamknąć oczy, zniknąć w nocy Uśmiech przez łzy to nic nie zmieni"

Gość hansnajs
ale cytaty:D nie ma po pierwsze czegoś takie jak polski rap. co to są peje i tedy a 800coś co ty tutaj naginasz? dla mnie tede jest spox bo jako jedyny mowi o kasie i sie z tym nie kryje a nie jak taki peja co wiecznie biedny a konto ma wypachne to wtsyd