Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Jakich firm macie poszczegolne kosmetyki? Co polecacie a co nie

Polecane posty

Gość ja jestem spod tego znaku
a jeszcze co polecam :D na pewno nasze polskie Bell ma dobrej jakości kosmetyki, a na pewno za tę cenę warto :) wibo ma perełki, genialne są ich linery i cienie lovely te które teraz są rozświetlające disco collection, jeśli lubisz takie połyskliwe (ale to nie brokat!!) to jakość mają po prostu świetną!!! a jak nawet cienie Ci się nie trzymają - baza Hean jest dobra ( u mnie wszystko trzyma wieeele godzin a mam baaardzo tłuste powieki). podkład oriflame który mam na pewno mogę polecić, ale nie jest wart regularnej ceny na pewno, czekaj na promocję jak byś była zainteresowana. nadal sama szukam podkładu idealnego. a jak masz tłustą cerę to ten bell się powinien sprawdzić (mnie na zimę zbyt wysusza, ale trzymam na lato bo będzie idealny bo jest naprawdę niezły) i właśnie jak masz tłustą cerę to puder astor który mam anti shine mattitude też mogę powiedzieć że dobrze trzyma mat, w lato się u mnie sprawdzał dobrze tusz - mój ideał to yves rocher lash plumping mascara (taki w różowym opakowaniu) jest cudo! a jeśli wolisz coś tańszego a potrzebujesz przede wszystkim wydłużenia, to wypróbuj ten eveline volume celebrities, z tym, że może troszkę sklejać i robić pajęcze nóżki ale da się to ładnie rozczesać później, no i jest tani, bo niewiele ponad 10 zł kosztuje (yves rocher w regularnej cenie 50, jakoś tak) róż golden rose nie powiem, że jest zły, ale nie polecę jakoś specjalnie. te róże wibo podobno są bardzo dobre, w tych takich kwadratowych opakowaniach co wyglądają trochę jak nyx :P bo już czytałam i na YT widziałam sporo recenzji że są dobre. a tak w ogóle to ja polecam polskie firmy, w dobie kryzysu trzeba wspierać polską gospodarkę :classic_cool:

Gość ja jestem spod tego znaku
jeśli chodzi o linery jeszcze, to lorrain mogę polecić, uważam, że jeden z lepszych, które miałam. teraz, jak mi się pokończą trochę (bo sporo mam w sumie kosmetyków :P ) to chciałabym wypróbować pierre rene w kałamarzu w żelu, kosztuje coś około 16 zł, jestem go bardzo ciekawa. w sumie 3 linery już będą mi się niedługo wykańczały, więc będę miała wymówkę by kupić kolejny :classic_cool:

Gość tamara_26
kolorówka - MAC, isa dora. L'oreal. bobby brown krem do twarzy la rosche prosey tonic bioderma tusz max factor 2000, bąź este lauder (ten mały) pefrumu - różne i inne kosm,etyki mam swoje ulubione i ich sie trzymam szampony kerastase