Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytaniezyciowe

Co ma zrobić facet który chciał przeżyć pierwszy raz z ukochaną, ale...

Polecane posty

Cześć wszystkim tu na forum. Wyobraźcie sobie proszę, że jest facet już dorosły, który swój pierwszy raz chciał przezyć z ukochaną, ale nie ma już takiej możliwości. Nic nie potrafi poczuć do innej dziewczyny. Nie chce też żadnej podrywać i oszukiwać tylko po to aby ją zaciągnąć do łóżka. Nie chce skrzywdzić innej dziewczyny. A nie potrafi pokochać innej. Można powiedzieć , że jest niestety uczciwy do kobiet. Dramat. Co sądzicie w takiej sytuacji o skorzystaniu z usług dziewczyny na telefon i korzystanie potem z tego typu usług ?

Gość łączmy_się
wszycko jest dla ludziow, jak nie chce byc borowikem chopa siupa lup

Gość dlaczego nie moze z tamta?

Gość Jesteś Szczery ..
nie chcesz nikogo skrzywdzić, dlatego rozwiązanie by zaprosic caal-girl, to dobry pomysł. Nie jesteś przynajmniej obłudny i zakłamany:)

Gość dlaczego nie moze z tamta?

Gość mariiiina
a nie słyszałeś o wolnych związkach? ja w takim jestem, facet jest świetny, uwielbiam jego towarzystwo, aczkolwiek nigdy z nikim nie będę na poważnie, bo podobnie tak jak ty 'nie umiem', mam wyjątkowo specyficzne podejście do związków, a najważniejsze - nie wierzę w miłość, ale zawsze miło znależć sobie takiego przyjacielo-kochanka, fajny układ jeśli obie strony są oczywiście wolne i jeśli wszystko się ustala od początku, aby później nie było nieporozumień heh i też swój chciałam przeżyć z 'ukochanym' ale nie wierzę w żadne 'kochanie' po prostu

Nie chcę mówić dlaczego nie może z ukochaną :( Nie potrafi pokochać innej i być może właśnie chce już zawsze być sam. W sumie bardzo go boli, że swój piękny pierwszy raz będzie musiał oddać dziewczynie na telefon w bezuczuciowym seksie, ale cóż :( Życie dla niektórych czasem potrafi być ...

Gość lkjhfksjdh
to niech poczeka, aż się w tej odkocha a w innej zakocha. Prawictwo go uwiera, czy co? Nie lepiej poczekać zamiast się z dziwka puszczać? A co potem powiesz dziewczynie, jak Cie zapyta o pierwszy raz? Że zapłaciłeś prostytutce? Żenada....

Gość nie rób z siebie pierdoły
skoro wiesz, że z tamtą nie możesz być (z różnych powodów), to pozwól sobie pokochać inną. przestań się nad sobą użalać!

Gość Cytrynkovaa
Bez sensu. Poczekaj, aż się znowu zakochasz, skoro zależy Ci na pierwszym razie z ukochaną osobą. Nie możesz wytrzymać? Zastanów się czego wolisz słuchać - serca? rozumu? Czy fiu*a?

Gość jakie to przykre
dlaczego piszesz o sobie w 3 osobie? pisz normalnie

Byłem z ukochaną ale ona...:( Naprawdę trudno mi pokochać inną. Próbowałem, spotykałem różne dziewczyny. Ale nie czułem do nich nic. Nie potrafię ściemniać dziewczynie po to aby ją przelecieć, wykorzystać, a potem zostawić (i może nawet z dzieckiem jak wpadka się trafi) :( Chciałem to przeżyć z moją ukochaną.

"Bezedury" - wybacz ale nie potrafię ściemniać kobiecie, że ją kocham, że jest piękna itp. bzdury, tylko po to aby ją zaliczyć.

Gość nie jesteś małolatem i
nie jesteś pizdą życiową, tylko facetem, o którym wszystkie te powyższe kretynki marzą tutaj na kafe. ale jak się trafi ruchacz, to zaraz się żalą. baby to hipokrytki, a te w tym temacie, któe ci dowalają, to gówniary. trzymaj się! nie musisz ruchać byle czego, jeśli nie czujesz potrzeby. to Twoje życie i nikomu nic do tego. ludzie tak gadają, bo niby TRZEBA się wiązać. a gdzie to jest napisane? pod krzyżem? daj sobie czas.

Gość chłopcze
jestes zalosny

Gość po jakiego czarta
po co to piszesz jak masz ochote zadawac sie z kurwami to droga wolna. nie musisz calego swiata o tym informowac

Wg większości wypowiedzi to najwyraźniej właśnie tacy faceci kręcą większość kobiet i małolat tu - ruchacze. Ruchacz pięknie naściemnia, porucha, potem pozdradza, albo zostawi najlepiej z dzieckiem i sobie puste panny znudzone mogą o czymś popisać na tym forum. To jest żałosne jak coś. Ja na poważnie zastanawiam się nad dziewczyną na telefon :(

Gość ojjjjjjjj tak tak
tylko byle kto zadowoli sie prostytutka wiemy juz kim jestes i na pewno zadna o tobie nie marzy

Gość Lilly Evangeline*_
to uczciwe z Twojej strony i widać, że jesteś dobrym czlowiekiem. Z drugiej jednak strony, to szkoda żebyś swój pierwszy raz musiał przeżyć z prostytutką. Może jeszcze poczekaj, może spotkasz dziewczynę, która roztopi lód twego serca?:)

W zasadzie z sytuacji ktora opisujesz wnioskuje, ze jest w tej chwili dla Ciebie bez znaczenia z kim to zrobisz, skoro i tak nie mozesz z ukochana, wiec czy to bedzie prostytutka czy kolezanka z pracy i tak nie bedziesz nic czul, jest to bez znaczenia, bo zachowujesz sie tak jakbys wegetowal a nie zyl ..... ogarnij sie, kochaj ja dalej, ale naucz sie zyc bez niej skoro i tak nie masz wyjscia ....

Gość po jakiego czarta
dobrze ze ta co ja kochasz to z toba nie jest. z takim palantem

Autorze nie przejmuj się tymi hipokrytkami, idź na dziwki. Lepszy facet który był na kurwach niż niedoświadczony wcale. Nabierzesz od razu prawidłowej postawy jak postępować z kobietami.

Gość a tak z ciekawosci
Ile latek masZ? Taki desperat jesteś

Gość po co chcesz zaliczac
dziwke? zle Ci ze swoim prawictwem?

Gość wuja same zlo
Glupi Dominik zawsze sie wypowie. Jakbym mial takiego syna to... Szkoda gadac. Czemu nigdy z nia nie bedziesz?