Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoszybkodochodze

Czy jest tu jakas osoba, która używała prezerwatyw Durex Performa (opóźniają...

Polecane posty

durex perfoma ze specjalnym środkiem w środku prezerwatywy -benzokaina ktora podobno przedluza stosunek i opoznia wytrysk... czy to prawda?? uzywal ktos tutaj ich? ewentualnie kobiety, czy wasi panowie z wami ich uzywali ??

podnosze- zalezy mi na opinie

podnosze- zalezy mi na opinie poniewaaz zajebiscie szybko dochodze i boje sie ze moja kobieta mnie rzuci przez to

Gość skoro pytasz to odpowiem
Generalnie sa ok, ale czasem dzialaja az za dobrze, bo zaczynaja dzialac z opuznieniem, ale jak juz wsiaknie w skore, to nieraz jest tak, ze dziewczyna dochodzi kolejny raz a ty nic nie czujesz i albo bedziesz ja meczyl az wystrzelisz, albo po prostu sobie odpuscisz i tyle. Ale jak pisalem, z punktu widzenia kobiet dzialaja swietnie. Wiec jako facet, mimo ich wad szczerze polecam, chociaz jesli masz problemy z szybkostrzalowcem chyba lepszym wyjsciem bedzie wizyta u lekarza. Ale jako urozmaicenie podczas seksu sa super!

Gość może pozycję zmieniaj
będzie prościej :classic_cool:

Gość benzo
benzokaina działa znieczulająco. Jednakoż, gdy mój chłop był bardzo podniecony, to nie przynosiła efektu. Moje chłopisko jakieś takie wrażliwe :)

hm czyli nie kupowac tego?? a co myslicie o extra safach?? z racji tego ze sa grubsze bede mogl wnich dluzej ?? bo przyznam sie ze w classiccach to potrafie po minucie juz dojsc...