Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aang Nomad

Nastolatka...

Polecane posty

Gość Zaufaniem można obdarzyć osobę
Ten Adam to Twój były?

Na obecną chwilę ich obserwuję, nie mam odwagi podejść i zagadać. Bo nie wiem nawet o czym. Poza tym są starsi.

Były to może za duże słowa, nigdy nie uznawaliśmy, że jesteśmy parą. Ale chciałam go nazywać przyjacielem.

Na obecną chwilę ich obserwuję, nie mam odwagi podejść i zagadać. Bo nie wiem nawet o czym. Poza tym są starsi. Wynika coś z tych obserwacji? Mają jakieś hobby? Wiek niema tu znaczenia bo jednak coś Was łączy....

Kochana coś mi się zdaję, że wcale nie o zaufanie tu chodzi tylko o zranione serducho:(

Na 100 % obaj słuchają rocka. Kiedyś usłyszałam kilka piosenek, szli przede mną i słuchali z telefonu. Jeden gra na gitarze, obaj lubią tatuaże ( przynajmniej tak wnioskuję z tego, że sami je posiadają). Chyba niezbyt dobrze się uczą, bo zawsze ich widzę rano z zeszytami jak coś bazgrzą, wydaje mi się, że odrabiają prace :D

Słuchaj, a może poszperaj w necie i poszukaj jakiś koncertów rockowych w Twojej okolicy później jak już coś znajdziesz podejdź i powiedz że usłyszałaś że też słuchają tego co Ty, a tak się składa że nie masz z kim iść na koncert... Wiem że cięzko będzie się przemóc bo troche kicha tak zagadywać, ale z drugiej strony co masz do stracenia?

Masz w Swoim mieście jakiś dom kultury? Pytam bo jeśli tak to tam na pewno są organizowane jakieś ciekawe zajęcia (bezpłatne), spróbuj się na coś zapisać może tam znajdziesz paczke fajnych znajomych:)