Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aang Nomad

Nastolatka...

Polecane posty

Hej. Jestem nastolatką, która do jakiegoś tam momentu życia była zamknięta w sobie i uciekała od ludzi. Otworzyłam się tylko dla jednej osoby i ta osoba mnie wystawiła strasznie :( Nie wiem jak sobie poradzić z zaufaniem innym. Jak mogę znów otworzyć się na innych, skoro boję się, że znów się sparzę?

Gość nigdy nikomu nie ufaj

Tylko że w takim wypadku będę sama. Zawsze sama. Nie chodzi o jakąś tam bliskość z facetem, chodzi o zwykłe znajomości, koleżanki i kolegów.

Gość nawet sobie nie ufam
nie lam sie mloda, tak to jest i tyle

nie ma sensu sie otwierać przed innymi i mówić im wszystko co sie czuje lub czego się chce. Zawsze jest ryzyko...

Gość ale pierd olicie
ale wy pierdolicie z tym brakiem zaufania. Poprostu trafilas na taka osobe ale to sie czuje czy ktos jest szuja itp

Tak jakoś wyszło, że raz zaufałam pewnej osobie i niestety dla mnie skończyło się tym, że zostałam wyśmiana przez swoje otoczenie, wszystkich dosłownie bawiło... Już od dawna mówią na mnie "EMO". Ale nie, nie tnę się czy coś, tylko dlatego, że z nikim nie utrzymuję kontaktów.

Gość skdjerufvgnfgjm
zależy w jakim towarzystwie się obracasz! dżentelmen dzentelmena nie wystawi do wiatru ale plebs i pospólstwo już tak!

ale pierd olicie Możliwe, że masz rację, ale widzisz, ja tego nie potrafię wyczuć, jestem ciągle sama.

life tastes great! Oglądam, jak pilnuję młodszego brata. A że nie wiedziałam jaki nick stworzyć to wzięłam ten :)

skdjerufvgnfgjm No cóż, zbytnio nie wybierałam towarzystwa. Szkoły nie mogłam sobie wybrać, sąsiadów też niestety nie.

wiesz, jako tak zwana NASTOLATKA już byś się nie przyznawała, że oglądasz serial dla dzieci...ja za to została na przykład strasznie zbesztana i usłyszałam, że jestem cofnieta w rozwoju...

Z większości odpowiedzi wnioskuję, że jednak pozostanę samotna... Nie wiem od czego nawet zacząć, żeby choć trochę ufać ludziom.

Ooo tak, pingwiny są też świetne :) Tylko właśnie jak młody ogląda dzień w dzień te same odcinki praktycznie to ja zasypiam. A Avatara już chyba drugi czy 3 raz puszczają. Odkąd mam Nickelodeon.

To dobrze, że masz ukochanego :) Ja nie mam. Może to i lepiej... Mi na studia iść to trochę lat brakuje :D A moje życie się tak ciągnie, że się chyba na śmierć zanudzę zanim dojdzie do studiów.

Dzięki :) Też chciało mi się żyć, "aż" przez 3 miesiące miałam "przewagę" nad tymi, którzy się ze mnie śmieją.

Gość ale pierd olicie
a ile masz lat ?

Gość juerhnwserhnw
ile masz lat?

Ja 16... za kilka dni będzie dokładnie, bo z października jestem. A zaczęło się jak miałam 9 lat.