Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ideału nie znajdę.

Poradźcie. Którego z nich mam wybrać?

Polecane posty

Gość ideału nie znajdę.

Od razu dodam, że nic lepszego już chyba nie znajdę więc albo zdam się na któregoś z nich, albo pozostanę sama... 1. Starszy ode mnie o 6 lat. Średnie urody i sylwetki (prędzej brzydki niż ładny) Z dużym poczuciem humoru, muzyk, dusza towarzystwa, świetnie się dogadujemy, ciągnie go do kieliszka. 2. W moim wieku. Bardzo przystojny, świetna sylwetka, sportowiec. Zdaje się być tępy... Mamy mało wspólnych tematów. Również lubi sobie popić. 3. Młodszy ode mnie. Mnóstwo wspólnych tematów. Co do wyglądu (i nie tylko) to hmmm... Zanim nie zaczął za mną "latać" to myślałam, że to gej :D :O Student i jak u poprzedników to nie stroni od alkoholu. 4. Starszy o rok. Bez nałogów. Nie ma nawet matury. Skończył zawodówkę, ale jest bardzo zaradny i pomimo młodego wieku dorobił się już własnego warsztatu. Poza tym działa mi na nerwach :P (ciężko się z nim dogadać) Prędzej przystojny niż brzydki, ale również nie ma w nim nic specjalnego. Podsumowanie: Uważam, że 1 i 2 najprawdopodobniej zdradziliby mnie przy nadarzającej się okazji co do 3 i 4 nie mam takich obaw. Najlepiej się dogaduję z 1 i 3.

Gość vregr
no to po podsumowaniu stawiam na 3 i 4 ^^

Gość mareczka52
nie bierz tego ktry cie nie pociaga fizycznie, kochana z tego co piszesz nadawaja sie oni na jedyne przyjaciol, poczekaj a znajdziesz odpowiedniego o ktrego nie bedziesz musiala sie pytac i nawet zastanawiac czy go wybrac

Gość ideału nie znajdę.
Nie wiem, który jest lepszy w łóżku (żadnego z nic nie wypróbowałam :P)

Gość ...ot...co....
z tego co mowisz to wybierz bramke nr 3, przynajmniej cie nie zdradzi :p

Gość ideału nie znajdę.
No niby tak, powinnam czuć którego chcę faceta. Jednak doszłam do wniosku, że lepiej jest kierować się rozumem niż sercem...

Gość ideału nie znajdę.
Pod względem finansowym raczej przedstawiają ten sam poziom. Wykluczając studenta z którym jeszcze nic nie wiadomo.