Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzwa no nie wiem no :(

jaki kolor torebki do popielatych butów i popielatego płaszcza?

Polecane posty

kupilam popielate buty i plaszcz szaro-popielaty i nie wiem jaka dobrać do tego torebkę, żeby nie wiało szarą nudą :o buty są jasne, płaszcz jest ciemniejszy, ale jaki kolor torebki do tego? szara chyba juz nie bardzo, nie? ;/

bo wlasnie boję się zeby nie bylo zbyt szaro, chociaż jeśli to będzie inny odcień to może stworzyć taka gamę szarości i może być nieźle... za fioletem nie przepadam, a czarny jest taki oklepany... kurde nie wiem sama :(

Szarego i tak masz już dużo więc torebkę sobie daruj :) Lepiej coś co doda trochę koloru, odcienie niebieskiego, czerwieni, wiśni, żółtego, może być też fiolet albo bardziej klasycznie czerń.

cytryneczka wlasnie myslalam nad turkusem, bo w tym kolorze mam apaszkę i myślę, że mogłoby się to zgrać :) kurde zawsze mam problem z doborem kolorów :(

Gość takasobieeeeeeeeeeeeeee
ja mysle ze czerwona by fajnie wygladala:)

Nieee... to takie oklepane polaczenie !! Juz tak sie nie nosi !! Spojrz na kozuchowska ... szary sweter i brazowa torba .. szary z wisnia, czerwienia ??> Zionie tanizna na kilometr

nie czerwony mi sie nie widzi absolutnie

Bylas kiedys w ZARZE ? Zwroc uwage jakie kolory leza obok siebie, Szarosc przy czerni, bieli i.... szarosci.

Kayka, byłam, ale szczerze mówiąc nie zwracałam nigdy uwagi na to, jakie kolory koło jakich leżą :o

a widzisz...:) a warto ! Dzis bylam. CZerwona torebka kopertowa lezala jedynie przy CZERWONYM plaszczu !

w sumie to jest dobra podpowiedz, zeby podejrzec, co jest w sklepach obok siebie eksponowane, dzieki za podpowiedz :) przejdę się do sklepu w tym plaszczu i po prostu przymierzę szarą i czarną torebkę, bo brazową akurat mam :)

dzięki wielkie Kayka, rozjaśniłas mi umysł i pomogłaś :)

Gość a jjaaaa
Granat , czerwień

a tak wogole to jaki masz kolor wlosow ? JEsli jestes blondynka to polecam szarosci i brazy, jesli brunetka to granat bedzie boski !

Gość a jjaaaa
kayka --- to nie ma nic wspólnego z tematem Jeżeli wyznacznikiem doboru koloru u Ciebie jest to co leży obok czego w sklepie to nie mam już pytań :o A i faktycznie czerwona torebka tylko do czerwonego płaszcza :D

kochana mnie stylu nie musisz uczyc akurat .. nie jedna pania w tv ubralam :))))

Najlepiej żeby torebka była albo czarna, albo w ciemnym brązie i koniecznie skórzana - znakomicie takie połączenia wyglądają, bardzo elegancko, ale i na luzie. Ciekawe fasony torebek można znaleźć na wukador.pl - w sklepie maja sporo galanterii skórzanej - widać, ze dobrej jakości.