Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita_25

Spedzil noc z inna, wiem z NK... :(

Polecane posty

Gość Anita_25

Weszlam na jego konto na NK. Ostatnia noc przed wyjazdem spedzil z inna. Ona pisze mu ze fajnie bylo go poznac i ze zyczy mu milej podrozy i ze jej apetyt jest niezaspokojony. On po przyjezdzie pisze, ze jest niesamowita i ze myslal o jej apetycie cala podroz.... Nie wiem jak mu dac znac, ze wiem... nie chce zeby sie wydalo, ze naruszylam jego prywatnosc.. a jednoczesnie kipi we mnie zlosc!!! Ktorekolwiek z wyjsc wybiore i tak bedzie zle:( Juz probowalam wymoc na nim zeby sie przyznal sam, mowilam, ze intuicja mi to mowi ale on twardo obstawial przy swoim, ze ma czyste sumienie. Boje sie ze odwroci kota ogonem, ze to ja jestem zla:( Juz sie przestraszyl i zmienil haslo na NK...

tak na jawniaka piszą :D czy łaziłaś po mailach? bo jak na jawniaka to nie masz czego żałować, bo to skończony kretyn a jak mailowo to tylko kretyn

Gość Anita_25
No oczywiscie ze mailowo...

Gość joi bt
chcesz z nim jeszcze być??? bo jak tak to udawaj głupią i siedź w bagnie które sobie szykujesz. jak nie, to co za różnica dla Ciebie że on sobie pomyśli coś o naruszonej prywatności.

kopnij go w dupę, ale z klasą. Żadnego prania brudów na n-k i wypisywania obraźliwych textów do jego dupcyngielki!!!!

Chyba zartujesz?! Jak on mogl! Ja bym zabila. Jesli nadal bedziesz chciala miec cos z nim wspolnego- to masz jakies problemy emocjonalno-samoocenowe. Bo to niemozliwe zeby po takiej zdradzie- klamstwie w oczy nadal chciec byc z takim gnojem.

Gość Anita_25
Pisac do niej nie zamierzam, po co:/

Gość chcesz dalej z nim być?

Gość Anita_25
Nie wiem.. planujemy slub. Tzn planowalismy.. jestem skolowana totalnie:((

powiedz ze kolezanka ci cos tam powiedziala, ze ich widziala czy cos, obojetne - powiedz ze to wzbudzilo twoje podejrzenia, i ze musialas przekonac sie czy to prawda, wiec pierwszy raz w zyciu weszlas na jego konto i zobaczylas te ich wiadomosci. a potem wiadomo... kopnij go w dupe.

Gość Filo - zoff
pewnie pomyślisz co mi tam piszą ale powiem ci z wlasnego doswiadczenia jaki by nie byl .... kazdy moze zejsc na zla droge!!!!! Musisz mu wybaczyc dla SWOJEGO dobra i spokoju ducha. Ale nie wolno ci zapomniec i dlatego nie wiaz z nim zycia skoro nie muszisz i nie Wychodz za niego..... znajdziesz napewno kogos madrzejszego kto Cie doceni.... niech cie nie zmyla jego przeprosiny i bycie milym do nastepnego razuPOwodzenia

Gość olej go...
Nie przejmuj sie tym że obróci kota ogonem że grzebałaś w jego mailach. a tak na pewno będzie. Tak naprawdę to Twoje przewinienie jest niewspółmierne do tego co on zrobił. To on jest zdradziecka świnią a Ty po prostu wiedziona swoja intuicją naruszyłaś odrobine jego prywatność:P To co Ty zrobiłaś to pikuś w porównaniu do tego co odkryłaś.

Gość Niepewna25
i co zrobiłas?

Gość Anita_25
Narazie nic.. :( Czekam na odpowiedni moment..

Gość DianaBen
Szczera rozmowa, powiedz ze wiesz i niech sie wynosi z Twojego zycia.

powiedz mu ze wiesz a jak zapyta skad odpowiedz nie wazne i koniec podziekuj i powiedz do widzenia.Po co sobie zycie marnowac zrobil raz zrobi i kolejny potem bedziesz siedziec w domu 3 dzieci a on u kochanki

Gość pfffffff tez masz problem
ja bym powiedziała, ze to ta lasencja do mnie dzwoniła, i wyznała mi prawde. nastepnie wywaliłabym go z chaty a ustalenie stanu faktycznego pozostawiłabym im ;)

Gość wnyk
Na Twoim miejscu powiedziałbym mu że go nie kocham i zerwał. Z biegiem czasu zobaczysz że to będzie najlepsze rozwiązanie, zemsta jednocześnie. Albo szukaj nowego faceta , jak znajdziesz to wtedy zerwij. Musisz mu dac nauczkę, bądź pierwsza, nie daj żeby to on zerwał dla innej!

Gość pfffffff tez masz problem
wnyku, tez dobry pomysł ;)

Gość ghhjjjkjkkk
Powiedz mu że wiesz to z NK. On się mógł zachować wobec Ciebie nie fair to Ty wcale nie okażesz sie gorsza. I tak wejście na jego konto nie było takie złe w porównaniu do tego co on Ci zrobił.

Gość safdfasfalskjflkjsklfjakljdflk
ja bym powiedziała że po prostu wiem i nie ważne skąd przecież jeśli on się tak zachował to tym bardziej ty nie musisz się mu tłumaczyć się skąd wiesz w ten sposób będzie to nawet wyglądało bardziej wiarygodnie, tzn. że serio myślisz to co mówisz a nie tylko go podpuszczasz i "żegnaj" no, chyba że właśnie liczysz na to że odwróci kota ogonem...

Gość ciekawski 1932
kant. ile masz lat?

Gość ciekawski 1932
i dopiero zaczynasz studia?? co robiłas przez 3 lata?

Gość ciekawski 1932
I jeszcze chciałbym wiedziec z jakiego jestes wojewodztwa. Wybacz bezposredniosc. to chyba lepsze niz owijanie w bawełne

Gość Niepewna25
czekamy na newsy!!!

Gość nie znacie pojecia wiernosc
raz przejrzałem konto nk mojej kobiety.. to sie załamałem kurwa to jest dopiero paranoja co kobiety mają w tej poczcie na nk po prostu nic tylko zajebac szmaciska

Gość zarabiaj_bez_wysilku
http://www.za10groszy.pl/start/238492007/index.html zarejestruj sie to nic nie kosztuje za rejestracje 50pln niezobowiazujaco, nigdzie o tym nie pisza a w ciagu 30 minut masz na telefonie 50pln doladowania lub gotowka przelewem albo na wskazany adres

Gość temp58
"bo jak na jawniaka to nie masz czego żałować, bo to skończony kretyn a jak mailowo to tylko kretyn" Ike - rozpierdalasz mnie :P