Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzaallaammaannaa

Babcia mojego chłopaka . . .

Polecane posty

To nie jego babcia... Ona lubi poprzeklinać... Napić się piwa..." - i ty narzekasz? ludzie by sie dali zabic za taka babcie :)

no nie wiem herbatka wychodzi zdecydowanie taniej :P

Gość zzaallaammaannaa
No ja akurat nie mam jej za co lubić... O na przykład ostatnio był u niego kolega ze swoją dziewczyną.. A ona z Kuchni wydziera się "Co to za czarownice sobie przeprowadziłeś?" Mało co nie spalił się ze wstydu...

to chyba sama widzisz, że babcia tak ma i że nie ma czym się przejmować? mam wrażenie, że nie czytasz odpowiedzi jak ci pasuje to prosz inna: zabij babcię i zakop w ogródku

przesadzasz, badz wyrozumiala dla jej wieku i nie zwracaj uwagi na takie teksty albo rozwiazcie jakos inaczej kwestie mieszkaniowe skoro to taki problem

jak ci pasuje to prosz inna: zabij babcię i zakop w ogródku" - gorzej jak zacznie pączkowac

to wtedy wyrwie chwasta:P skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

problem chyba jest w tym ze nikt dziewczynie nie napisal "wspolczuje taka babcia to wrzod na tylku, wsyp jej laksigen do cukiernicy"

czizas może napraw ten błąd i jej napisz a co ! skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

no nic to ja autorkę zmuszona jestem zostawić z problemem babci :) skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

uwaga : Autorko po co sie meczysz z ropuchą? zafundujcie jej zlota jesien bez klamek! ufff... teraz mozna isc spac...