Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzaallaammaannaa

Babcia mojego chłopaka . . .

Polecane posty

Gość zzaallaammaannaa

Mój chłopak mieszka sam w domu... Znaczy się teraz już nie... - mieszka z nim jego babcia... Nie wiem dlaczego ale strasznie mnie nie lubi... gdy przyjeżdżam do niego... Siedzimy w pokoju, oglądamy jakiś film to ona przechodzi obok drzwi i mówi "No... Już sobie ją przywiózł..." i inne wiele gorsze komentarze... ale to jest nic... rozpowiada w całej jego rodzinie i sąsiadom jaka jestem... (niewychowana, ku*wa itp.) Nie wiem co mam robic... Gdy mój XYZ zwraca jej uwagę to jeszcze bardziej naskakuje na niego... Mówi mi żebym nie przejmowała się tym co mówi... ale sami widzicie...

Gość Lilly Evangeline*_
no w nawiasie pokazałaś jaka kulturalna jesteś:D

Gość Filo - zoff
Może działąsz jejna nerwy!!!!! Rozmawialas kiedys z nia tak o roznych rzeczach czy tylko wpadasz i siedzisz z nim w pokoju nie dziw sie starsi ludzie potrzebuja TOWARZYSTWA do gadki szmatki

Gość zzaallaammaannaa
Nie wiem co mam robić... Kocham go... i zależy mi na opinii jego rodziny... ale jego babcia mówi tak o mnie do każdego... i te przykłady które podałam to jeszcze nic... są o wiele gorsze...

Gość zzaallaammaannaa
Teraz już boję się tam jeździć... Widziała mnie parę razy... Może ze dwa razy ze mną rozmawiała... Bo gdy przyjeżdżam to zamyka się w swoim pokoju... Dopiero później wychodzi i przechadza się koło drzwi...

Gość Lilly Evangeline*_
aaaa :D ale głupol ze mnie :D bo do babci to powinnaś mieć inne podejscie a nie rozsiądziesz się w pokoju z chłopem przy zamkniętych drzwiach a biedna babcia odchodzi od zmysłów co wy tam robicie bez ślubu:D

a może babcia jest juz starowata ma taki humorek i od kurw i innych wyzywa każdą napotkaną kobietę a czasem i listonosza jak niedowidzi :P i nikt babci nie bierze na poważnie

Gość zzaallaammaannaa
My już zaczęliśmy rozmawiać o ślubie... i nie wyobrażam sobie jak mamy mieszkać pod jednym dachem... Ona jest strasznie chamska...

Gość Lilly Evangeline*_
serniczka jej lepiej upiecz, babcie lubią słodycze - będziesz miała same plusy;)

daj spokój to tylko babcia z babcią chcesz walczyć ? babcie już takie są

Gość zzaallaammaannaa
Gdyby tu chodziło tylko o mnie... Ona rozpowiada to każdemu wokół...

no to rozpowiada pewnie każdy babcię zna i wie co potrafi opowiadać ale fakt spróbuj do niej po dobroci serniczek jej upiecz:)

ciekawe jak ma chłop zareagować do starej, zatwardziałej, stetryczałej babci....

My już zaczęliśmy rozmawiać o ślubie" - a ile jestescie ze soba? dziwisz sie ze stara kobieta ostro reaguje jak laska przychodzi do jej wnuczka i zamykaja sie w pokoju ? wiesz to nie jest wyzwolona nastka, pewnie ona w twoim wieku bala sie nawet usmiechnac do faceta a co dopiero miziac w odosobnieniu, zreszta to co pisze Ike - w pewnym wieku mozg zwalnia obroty i moze platac figle, zwlaszcza otoczeniu jego wlasciciela

Gość zzaallaammaannaa
Reagował... Wtedy dzwoniła do wszystkich swoich dzieci (ma ich 9) i mówi jak to on ją źle traktuje, krzyczy na nią itp....

ciekawe jak ma chłop zareagować do starej, zatwardziałej, stetryczałej babci" - zamknac w pokoju i puscic behemota :)

to niech ruszy makówką pójdzie do babci i naopowiada jej jaka ty jesteś nią zachwycona:P trzeba czasem sposobem:P

Gość ike ty znowu sie paletasz?????
sama jestes juz taka stetryczala....

Gość zzaallaammaannaa
A jesteśmy ze sobą 3 lata z kawałkiem... Znamy się od 7 lat...

- zamknac w pokoju i puscic behemota myslisz, że babcia modli się za nergala co noc i zapisała się jako dawca szpiku?

myslisz, że babcia modli się za nergala co noc i zapisała się jako dawca szpiku? - moge sie jedynie domyslac jak nazwalaby dode :D

moze przestan przemykac do pokoju chlopaka i zacznij rozmawiac z babcia, przychodzisz rowniez do niej skoro mieszkaja w jednym mieszkaniu, zrob jakis obiad, zapytaj o zdrowie...

tak czy inaczej babcię trzeba na marchewkę wziąć nie na kij polecam też mała pikietę na krakowskim z dedykacją dla babci

Gość zzaallaammaannaa
Twierdzi też że nie jestem wychowana... - dlatego, że wogóle przyjeżdżam do niego... Oboje jesteśmy dorośli... - wiemy co robimy... A do Dody to ja nawet w 1% nie jestem podobna...

właśnie powiedz, że latoś grzybki obrodziły........

polecam też mała pikietę na krakowskim z dedykacją dla babci - ewentualnie pozdrowienia na antenie radiowej

Twierdzi też że nie jestem wychowana... - dlatego, że wogóle przyjeżdżam do niego... - moze poczytaj troche jak sie mlodziez zachowywala za jej czasow to sie dowiesz dlaczego tak reaguje

bo nie jesteś jak na biedną babcię chłopa nasyłasz i próbujesz z babcią wojować myślisz ,że nasze babcie to jakie są ale człowiek zajdzie wysłucha poprzytakuje herbatki się napije bo to babcia

Gość zzaallaammaannaa
To nie jego babcia... Ona lubi poprzeklinać... Napić się piwa...