Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2bedroom w londynie

ile placicie za rachunki za 2 bedroom

Polecane posty

Gość 2bedroom w londynie

chce wynajac 2 bedroom w londynie i zastanwai mnie ile placicie meisiecznie za rachunki?

ja mam 115 f cansil taxu, a reszte to wychodzi okolo 60 f na miesiac srednio - woda gaz prad - w zimie wiecej, w lecie mniej.. jakos tak, oczywiscie nie licze innych rzeczy typu tv, internet tel, bo to juz nie kazdy musi miec...

Gość nnnnn27
tez place 115 za council tax, kolo 35 za gaz i prad, woda 30, wynajem w pld Londynie (surrey) to koszt od 650 w gore, my splacamy kredyt 700 miesiecznie,

Gość kijowo owo
Same rachunki to w sumie 200f miesiecznie - razem z telefonem (landline) i internetem. Poludniowo-wschodni Londyn.

Gość 2 bedroom w londynie
dzieki, glownie to sie zastanwiam ile na gaz(zima idzie) bo to najwiekszy wydatek ,council tax nie place (student).

Gość nb mnm,
zależy jakie masz ściany i okna w mieszkaniu:) no i jaki dostawca, jeżeli będziesz grzał dosłownie non stop to rachunek pewnie sięgnie 200 /miesięcznie, kiedy wynajmowaliśmy domek , mieliśmy tam bardzo cienkie ściany i gówniane okna, oboje pracowaliśmy , także grzaliśmy tylko późnym popołudniem, i ogrzewanie włączało się 2 razy po godzinie w ciągu nocy, za rachunek płaciliśmy 70-90/miesięcznie, nie pamiętam tylko czy to było z prądem czy tylko sam gaz, u nas np w sypialniach kaloryfery były wyłączane i grzał tylko w salonie i łazience, dopiero z godzinę przed spaniem włączaliśmy w sypialni,

Gość 2 bedroom
dziekuje za wypowiedzi .a jakiego dostawce macie ? ja mialam kiedys EDF i uwazam ,ze to sa zlodzieje!!!! pozniej zmienilam na n-power i bylo lepiej, chcoiaz po roku dostalam jednak kosmiczne rachunki ,ale to bylo 4 bedroom. ja korzystalam ze strony uswitch.com zeby zmienic dostawce.

Gość lkmkkjk
oj nie ja nigdy nie zmienię mojego dostawcy E.ON, jestem z nimi prawie 3 lata i jestem bardzo zadowolona, ostatnio przyszedł do nas facet z edf z kalkulatorkiem i mówi ja wam udowodnię ze możecie płacić mniej:D wiec klikal i klikał i cały czas wychodziło mu z edf więcej:D powtarzał to nie możliwe ze tylko płacicie, coś tu jest nie tak:D