Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudzieleccc

Niemowle nie może zasnąć

Polecane posty

Gość Rudzieleccc

Witam! Mam straszny problem ze swoja 11-sto miesięczna córeczka. Od jakiegoś czasu budzi się nam w nocy i nie może później zasnąć. Wstaje ok 8 rano. później ma drzemkę ok 12. i kładę ją spać po 20. jednak ciągle budzi się w nocy. Gdy kładę ją obok siebie to przysypia na chwilkę i zaraz się budzi. Przy tym strasznie się wierci. Takie manewry mogą trwać godzinę lub dłużej. Czasem potrafię nie spać ok 4 godz. Czy spotkałyście się z takim problemem. Oj chciała bym w końcu przespać całą noc..:(

Gość bxjv**mnnm
zauwazyłam ze mój sie budzi w nocy, jak mało zje w ciagu dnia. Spróbuj mu w nocy dac mleko, jak zje od razu to zanczy ze był głody i mało zjadł w ciagu dnia.

Znam ten ból; :D Mój PIERWSZĄ noc przespał dopiero wieku 2 lat ;) Lista może być długa ustaleniu "problemu" : moze jest za suche powietrze,może idą zęby,może w tym w czym śpi krępuje ruchy.Karmisz ją w nocy,ma smoka??? agata ----Niby nie ;)....Ale do roku dziecko jest uznawane za niemowle :D

Gość Rudzieleccc
Karmiłam ale tez efekty marne. Powietrze mozliwe, bo ubranko nie krepuje ruchów napewno. hehe. Ząbki jak wychodziły jej poprzednio to nie bylo takich problemów. Zobacze z tym karmieniem. Bo juz sama pomysłów nie mam...

Gość bxjv**mnnm
aha jak jeszce moge Ci poradzić, to wychodx z dzieckiem na spacer tak zeby go wymeczyć, ja zauwazylam jak dziecko jest wymęczone w ciągu dnia to lepiej zasypia i przesypia calą noc.