Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystoiny

grube krowy

Polecane posty

Gość przystoiny
jak pisalem mam tez powodzenie u ładnych szczuplych kobiet, poniewaz cale zycie trenuje i uprawiam duzo sportu nie lubie tlustych kobiet,i nie chce byc dla kazdej nie mily wiec jak reagowac jak mnie zaczepiaja?

Gość naaaajpiękniejsza
zajesbista wez spierdalaj bo takiego przystojniaka to ty jeszcze na oczy nie widzialas wez idz sie lepiej poodchudzaj troche ty tłusta krowo!!!

zaje26bista a według mnie to laska podająca się za faceta... która jest tu na dwóch nickach.... sama promuje się przez wyimaginowanego kretyna na ta piękną... albo faktycznie to tylko idiota który chociaz tu chce zrobic sie kim to nie jest ... jest na dwoch niezarejestrowanych nickach... dla mnie szkoda czasu na tym poscie

Gość naaaajpiękniejsza
ACH TE WASZE ROZKMINKI DURNE

Gość naaaajpiękniejsza
JENNIFER masz racje

Gość przystoiny pytanko
165 i 54 kg jest ok?

Gość naaaajpiękniejsza
jest ok

Gość zaje26bista
Brunetka.27 masz racje tylko co jej to daje ??????????

Gość milly mmeen1
jak odmawiac grubym kobieta, dla mnie kobieta 70kg to potwor tlusty,z rozstepami izracy tluste jedzenie,nie chce ich ,,, jak im odmowic by sie nie gniewaly

Gość shazz
właśnie się dowiedziałam, że mam nadwagę i jestem grubą krową :( 65 kg przy 180 cm wzrostu, a myślałam, że jest ok :( buuu

Gość naaaajpiękniejsza
65 przy 180 jest ok

Gość michelleeeeeeeee
to zależy od wzrostu, bardzo wysoka >180 przy 65 kg będzie wyglądać szczupło 65 przy 170 to lekko zaogrąglona, ale nie z nadwagą, litości 65 przy 160 to już niestety gruba baba

Gość naaaajpiękniejsza
uderz w stół a nożyce sie odezwa....

Gość shazz
naaaajpiękniejsza dzięki, ulżyło mi po Twojej wypowiedzi :)

Gość naaaajpiękniejsza
shazz nie mowimy tu o kobietach 180 bo ile jest takich ? bardzo malo przewaznie kobiety sa do 170 albo troszke ponad

Gość shazz
naaaajpiękniejsza czyli kiedy mówi się o kobietach to z wykluczeniem tych wysokich, gdyż są w skrajnej mniejszości?? czy to aby nie jest dyskryminacja?

Gość ale debillll
ja mam 63kg i 170 i nie mam nadwagi a wage prawidlową ...napewno nie jestes dietetykiem

Gość ale debillll
jeniii ,,, po twoich komentarzach raczej powiedziala bym ze masz z 15 lat ..a wygladasz na 30.... szybko sie puscilas ,,,, hehehe pewnie frajera z kasa na dziecko zlapalas

Gość naaaajpiękniejsza
170 i 63 kg to jest sporo i nikt mi nie powie, co moze nie masz opony na brzuchu albo tłustej dupu i ud?

Gość naaaajpiękniejsza
ale wogole nie wiem po co tu wchodzicie i sobie wmawiacie ze nie jestescie grube, jak ktos tam uwaza to dobrze a skoro chce do tego przekonac caly swiat to chyba jednak nie jest tak kolorowo

Gość ale debillll
wejdz sobie licznik bmi i sobie policz... nastepna sprawa miesnie sa ciezsze niz tluszcz ..heloł :) ja chodze na silownie i na aerobik i nie mam celulitu ani opony ,,, no ale tacy zacofani ludzie moga o tym nie wiedziec ...

Gość ale debillll
kobiety myslicie ze jak wazycie 40kg to jestescie super ... takie laski tez maja zwisającą skórę i celulit ... mięśnie i ćwiczenia są najważniejsze ..

Gość naaaajpiękniejsza
jak nie masz to sie ciesz,

Gość ale debillll
Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu: Wyniszczenie: poniżej 43.1 kg Wychudzenie: od 43.4 kg do 50.3 kg Niedowaga: od 50.6 kg do 56.1 kg Waga prawidłowa: od 56.4 kg do 72 kg Nadwaga: od 72.3 kg do 86.4 kg I stopień otyłości: od 86.7 kg do 100.9 kg II stopień otyłości: od 101.2 kg do 115.3 kg Otyłość kliniczna: powyżej 115.6 kg

Gość ale debillll
to jest tabelka do mojej wagi wiec jak bym wazyla 50 to sami widzicie a jezeli chodzi o celulit to poprostu trzeba mądrze jeść ... ja poprostu lubie zdrowe jedzenie i tyle ... po jakis macach zaraz mam rozwolnienie wiec nie lubie tego

Gość naaaajpiękniejsza
to bardzo dobrze ze cwiczysz i nie masz celulitu, ale nie jestes typem filigranowej kobiety jakie lubi moj ukochany

Gość gumkadoScierania
a ja się wcale nie oburzam na przystojnego i myślę,że ma racje...widzę też te tłuste krowy co tylko żrą frytki i słodycze a marzą w duchu o cudownej figurze, sama jestem kobietą i wiem,że jem o 100 razy mniej o tych grubasek i dlatego każdy pada na widok mojej figury(teraz jestem nawet w ciaży, w 7 miesiacu)i wszyscy się zachwycają bo rośnie mi tylko brzuszek a z tyłu nic nawet nie widać zmian...a nie te lochy w ciąży co to myślą,że mogą wszystko żreć!!!!!a potem rozstępy i nie wiem co jeszcze. Po ciąży spadnie mi tylko brzuszek i dalej będę się super czuć i wygladać bo jem racjonalnie a nie jak świnia!!!!

Gość grrrrr
drogi przystoiny Takie jest niestety życie osób atrakcyjnych. Otóż podobają się one wielu osobom (jak by nie były atrakcyjne to by się nie podobały). A wiadomo, że w licznej grupie znajdują się zarówno inne osoby atrakcyjne jak i osobniki absolutnie nie atrakcyjne. Takie życie. Ładne dziewczyny też mają ten problem bo podrywane są nie tylko przez przystojniaków ale także przez oblechóch. Przy czym pociesz się, że ładna kobieta ma gorzej bo jednak w naszej kulturze ciągle jeszcze to kobieta czeka aż facet do niej zagada. Tak więc w większości przypadków owe nieatrakcyjne panie, które ciebie podrywają ograniczają się do zalotnych uśmiechów i powłóczystych spojrzeń, mało która zagaduje. W przypadku atrakcyjnej kobiety podrywający ją nieatrakcyjni adoratorzy zagadują, próbują postawić drinka a jeżeli owa atrakcyjna kobieta jest jeszcze osobom kulturalną próbującą spławić natręta przy pomocy jakieś aluzji, owi delikwenci okazują totalny brak wrażliwości na jakiekolwiek aluzje.