Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystoiny

grube krowy

Polecane posty

Gość Patrycja25_sopot176cm
to pewnie nastolatek, w fazie znudzenia, zresztą to mało istotne. najważniejsze to akceptacja i ten błysk w oko wtedy ludzie czują naszą pewność, ja większość życia ważyłam 55-57kg i byłam naprawdę szczuplutka teraz jest idealnie, jestem kobieca. Więc nie reklamujmy chudego wygladu bo wystające kości nie podobają się wszystkim :)

akceptacja należy się wszystkim, a przecież z nie wszystkimi musimy iść do łózka :)

Gość meryyyyyyyyy
wypowiadam się, ponieważ wkur...mnie głupie teksty, a nie mój wygląd...

Gość naaaajpiękniejsza
tak czy inaczej kobieta do 170 i nawet troche ponad wazaca 65-70 kg to gruba swinia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość meryyyyyyyyy
gdybym nie podobała się sobie, zmieniłabym dietę, gdybym nie podobała się mężowi, zmieniłabym męża, a innym mnie muszę się podobać:)

czyli ja jestem na granicy bycia grubą świnią?

Gość meryyyyyyyyy
tak czy inaczej kobieta do 170 i nawet troche ponad wazaca 65-70 kg to gruba swinia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co argumentów brak, to wracamy do punktu wyjścia? Prosimy o fotkę, też odpowiednio skomentujemy...

ja też nie lubię grubych kobiet...odpychają mnie trochę... sam mam 183 cm wzrostu i 65 kg wagi...ale jak na faceta przydałoby się te 70 :-D

Gość naaaajpiękniejsza
a ile wazysz to ci powiem

wulgarność nic poza tym. gdzie klasa? gdzie kultura? od osób z poważna nadwagą są te bez wychowania i przygotowania do życia w społeczeństwie

Gość naaaajpiękniejsza
przy twoim wzrosci powinienies wazyc najmniej 90

pisałam już mam 176,5 cm dokładnie i ważę 64kg i uważam że to jest idealna waga bo mam biust 75dd i krągłe biodra

90 kilo?? no 17 latek ważący 90 kg...to jest trochę za dużo...normalna waga faceta to około 80 kilo ale nie 90...

Gość naaaajpiękniejsza
a no rzeczywiscie przepraszam , myslałam ze 17 latki o tej porze sa wszkole

Gość zosia samosiaaaaaa
Auroton Mógłbyś przytyć z 10-15 kg i fryzurę zmienić...ale fajne masz spojrzenie...

hmm...w szkole tak ale mam dzisiaj praktyki a mam L4 a więc mam suprawiedliwienie...a w sumie nie muszę się na kafe nikomu tłumaczyć...

Gość naaaajpiękniejsza
pati nie musisz sie tak denerwowac czujesz sie ok to dobrze

Gość ckd.h
to,ze nie podobaja sie kobiety grube jest akurat zdrowe, bo gruby brzuch u kobiet jest dla nich bardzo grozny dla zdrowia, stad u mezczyzna takie zamilowanie do waskich talii i plaskich brzuchow. sama biologia i nie ma co facetom miec za zle, lepiej ruszyc dupe i schudnac. nie dziwota tez, ze komus, kto jest wysportowany albo kto brzydzi sie niezdrowym jedzeniem typ kanapowca nie odpowiada. a nie ma ludzi otylych, ktorzy jedza zdrwo.

Gość grrrrr
naaaajpiękniejsza a od kiedy to jesteś ekspertem, że mówisz ty powinieneś ważyć tyle a ty powinnaś ważyć tyle. Dla mnie np twój facet (po opisie) jest absolutnie nie atrakcyjny. Nie lubię takiego typu. Tak samo jak nie każdy facet musi lubić typ filigranowej kobietki (bo twój facet tak lubi). To że ty i twój facet macie gusta jakie macie nie znaczy, że ktoś kto od owych wyznaczonych przez was standardów odbiega jest z automatu "nieatrakcyjny". Owszem dla was może być nieatrakcyjny, ale nie ma czegoś takiego jak "obiektywnie atrakcyjny" bo jak mówi stare dobre porzekadło "każda potwora znajdzie swojego amatora".

nie denerwuję się ale zniesmacza mnie fakt, że obraża się kobiety ważące ileś tam więcej i mające nadwagę, pomyśl że komuś te chude mogą się nie podobać i je będzie nazywaj dajmy na to : ,,chudymi pasztetami'' o obydwu opiniach świadczy brak dobrego wychowania jeśli takowe kierujemy w kierunku kogoś na podstawie wyglądu

Gość naaaajpiękniejsza
niektórzy faceci lubia grube krowy... to fakt dziwie sie im i dziwie sie tez kobietom ktore za faceta maja takiego ogryzka 170 i 60 kg...

nadwaga nie zawsze wygląda dobrze macie rację,ale gdy dziewczyna nie jest np. proporcjonalna i ma większy biust, grubsze nogi itp. to nie będzie ważyć 50kg tylko właśnie te 60kg i to jest normalne, czy panowie są tacy idealni?tez nie, polscy panowie są właśnie zaniedbani, ja tez mam spore wymagania i patrze na różne rzeczy u faceta i wielu mnie odpchya ale nigdy bym ich nie obraziłam tylko dlatego że np. nie mają wyrzeżbionych pleców które tak bardzo lubię oglądać :)

sam tytuł jest okopny ale coż....tak często ocenia się panie ale niech panowie też spojrzą na siebie,są okropni, ale trzeba ich szanować, mogłabym wytknąć im wiele widząc ich na ulicy , ale po co? co mi to da? ważne jest docenić kogoś w swoim typie :)

Gość naaaajpiękniejsza
moj napewno by ci sie spodobal dam sobie glowe uciac

opisz mi go więc :)

Gość osoba która obraża
kobiety to tuman z IQ pewnie 60 i nie warto z nim polemizowac.KOniec dyskusji.

Gość naaaajpiękniejsza
wysoki przystojny 187 115 kg szatyn niebieskie oczy ciemna karnacja, duze usta ladne biale zabki , piekne cialo

115kg? wybacz, nie mój typ, mój typ to do 90kg:) haha ok kończę ten durny temat, bye