Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystoiny

grube krowy

Polecane posty

Gość ale debillll
ja mam 25 lat ...te tłuste krowy to głownie nastolatki do 20 roku zycia... ja sie wychowywalam w czasach kiedy polki sklepowe byly puste i inne jedzenie bylo ..teraz wszystkie mlode tylko jedza slodkie i fast foody ...poprostu inne wychowanie inne przyzwyczajenia

Gość naaaajpiękniejsza
ja tez mam 25 lat waze 52 kg przy wzroscie 167 i wygladam swietnie , a napewno nie jestem szkilletorem

Gość shazz
grrrr święte słowa :D a jak już kobieta ma serdecznie dość takiego delikwenta i musi w końcu powiedzieć spierdalaj, bo inaczej nie dotrze to wtedy taki paszczur zaczyna zrzędzić, że wszystkie jesteśmy szmatami i tylko na kasę lecimy, a "normalnym" facetom nie dajemy szansy :P

Gość ale debillll
ja nosze rozmiar 34 :) mam biust C duze c ..

Gość ale debillll
moj maz ma 180 i 95 kg wagi ... ale czyste miesnie ... kocha silke jak ja ..on pakuje a ja sie rzezbie

Gość naaaajpiękniejsza
moj narzeczony ma 187 i wazy 115 kg silownia 5 razy w ty a jakim cudem rozm 34???????

Gość naaaajpiękniejsza
jak mnie podrywa jais nieudacznik to najpodlej go delikatnie splawiam a jak nie skutkuje to mowie spier..... nie rozumiesz?

Gość ale debillll
w reserved sie ubieram i zawsze kupuje 34

Gość ale debillll
najpiekniejsza to niezly koks z niego musi byc

Gość ale debillll
a moja kolezanka ma 160 i 53 kg wazy i nosi 34 tak samo jak ja ... niewiem jak te rozmiary dzialaja .....ale ona ma biust roz D

Gość naaaajpiękniejsza
dla mnie jest najprzystojniejszy... zreszta nie tylko ja tak sadze

Gość naaaajpiękniejsza
dla mnie w reserved to xs

Gość ale debillll
pamietajmy ze rozmiar rozmiarowi nie rowny .... zapewne jak bym jeszcze schudla to tylko z biustu by mi zeszlo bo nie ma juz z czego

Gość ale debillll
wedlug pana przystojnego twoj maz musi byc megggga tlusciochem ...a zapewne nie jest .... wiec nie mozna oceniac kogos po wadze tylko po wygladzie

Gość naaaajpiękniejsza
nio to rzeczywiscie dziwne skoro wazysz 10 kg wiecej niz ja ataki maly rozmiar

Gość naaaajpiękniejsza
przystojny to wlasnie moj facet

Gość szkbszkb
provo i tyle!ale skoro tak mowisz to widocznie jestes paskudny z wygladu .

waga 50kg/173cm,wiek 23 lat -1 ciąza nogi 84cm (mierzone od wewnatrz) piersi 70C talia 63cm biodra 85cm rozmiar stopy 37 rozmiar ciuchow -xs /34,spodnie xxs/32 :) nie puscilam sie z bogatym ale nie ulega faktu ze jest teraz bogaty zazdrosne paszkwile

Gość asdasdad
ja mam 182cm wzrostu i waze 68kg i panie dietetyku za 5 groszy wylicz moje bmi i powiedz czy jestem tlusta swinia... kretyn pierwsza klasa...

Gość naaaajpiękniejsza
jenny jestes szczuplutka le lepiej tak niz byc gruba krowa

Gość grrrrr
naaaajpiękniejsza "jak mnie podrywa jais nieudacznik to najpodlej go delikatnie splawiam a jak nie skutkuje to mowie spier..... nie rozumiesz?" Mam pewien problem ze zrozumieniem tego posta ale ok. Generalnie chciałam tylko uświadomić autora, że jak ktoś ma dużą grupę wielbicieli, to nie ma niestety tak dobrze, że owa grupa składa się tylko z osób ładnych i mądrych. Nie ma opcji, że pójdziesz do osoby i powiesz jej: "mam ci się przestać podobać od zaraz" bo to niewykonalne. Sprawa wygląda tak, każdy szuka sobie jak najlepszego partnera (to normalne). A jak dowiedzieć się czy potencjalny partner jest zainteresowany ano trzeba jakoś zadziałać. W naszej kulturze panie rzucają te uśmiechy i starają się zwrócić na siebie uwagę pożądanego obiektu a panowie podchodzą i usiłują zagadać. I tak naprawdę to każdy ma prawo spróbować (sytuacje dziewczyna stoi z chłopakiem za rączkę a jakaś inna jednostka próbuję kogoś wyrwać z tej pary pomijam). Wiadomo, że osoba atrakcyjna częściej będzie obiektem takich prób i nie ma wpływu na atrakcyjność osób próbujących. Może co najwyżej sama wybierać osoby które ona będzie chciała poderwać.

Gość naaaajpiękniejsza
asdasdad jak umiesz czytac to mowa jest o takich 170

O lol, jakie masz króciutkie nóżki :D :D :D Musisz wyglądać jak karakan :D :D :D Normalnie tarzam się ze śmiechu, dzięki za poprawienie mi humoru z rana 🌼

Gość asdasdad
wiec nie generalizuj cipo!!! zaznaczyc to trzeba na poczatku, pewnie ty tez masz tlusta dupe i mega kompleksy ze tu musisz sie dowartosciowac

Gość naaaajpiękniejsza
ale jestescie beznadziejni ... czy myslicie ze ktos zakladfa taki post bo sam jest brzydki i gruby??????? wrecz przeciwnie

Gość naaaajpiękniejsza
jak jestes szczupla to po kiego chuja sie odzywasz???????

Gość Patrycja25_sopot176cm
to co tu czytam jest śmieszne, po pierwsze każdy ma inną budowę, po drugie każdy ma inny gust, po trzecie to najważniejsze by się dobrze czuć samym ze sobą. A mi się nie podobają wychudzone panie, lubię te o normalnej buowie i na takie lubię patrzeć chociaż sama jestem kobietą. Mam 176cm i ważę 64 kg i powiem wam że wyglądam idealnie dla samej siebie, a już na pewno nie jestem gruba bo mam spory biust i kształtne biodra, więc niższa waga byłaby przekleństwem. także nie sugerujcie się tym co piszą tutaj co nie którzy.

Patrycja, właśnie w tym problem, że takim osobom jak autor (ka) tematu zdaje się, że wszyscy powinni być wyciskani z jednej foremki, jak lalki barbie :D :D :D Dlatego to takie strasznie zabawne :D Bo ja np za nic nie oddałabym swoich zajebiście długich nóg, żeby się dopasować do jakiegoś chorego kanonu :D

Gość meryyyyyyyyy
A ja mam 24 lata 165 cm wzrostu i 60 kg i mam wyj...ne czy ktoś uważa mnie za grubą, czy nie, ja się sobie podobam, noszę rozmiar 38, czyli najpopularniejszy w sumie, nie mam rozstępów, ani cellulitu, pomimo, iż urodziłam dziecko, zresztą niektóre laski są szczuplejsze i to dużo, a mają cellulit, to nie zależy od wagi. Facetom też się podobam, oglądają się za mną czasami na ulicy, aż mąż się wk...a:) , nigdy nie miałam problemów z powodzeniem i facetów, lubię słodycze, wyskoczyć na pizzę, czy kebaba. Nie zamierzam rezygnować z jedzenia, tylko dlatego, żeby jakieś anonimowe cioty poczuły się lepiej patrząc na mnie. Autorze wklej swoje zdjęcie, ocenimy, czyś taki "przystoiny":)

Gość naaaajpiękniejsza
skoro tam sie tu uzewnętrzniasz ze masz wyjebane... to chyba jednak nie masz