Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieszczoch

profesjonalistki i dziewczyny z dziarami wykluczone

Polecane posty

Gość Pieszczoch

Jeśli jest jakaś chętna potrzebująca szybkiej gotówki pełnoletnia bez nadwagi z Wrocławia lub okolic to jest też zainteresowany 40 latek mobilny nie narzekający na brak powodzenia ale na brak czasu na chodzenie po parku za rączkę mobilny i nawet nie wymagający za dużo. bhway81@gmail.com

Gość dziewczyna z Wrocławia
Chcę 100 tysięcy złotych za godzinę.

Gość zomek
nie mozesz chciec czegos czego w zyciu na oczy nie widzialas. Watpie zebys miala kiedykolwiek 10 tysiecy w reku.

Gość Pieszczoch
zapomniałem dodać że przynajmniej dwie szare komórki mózgowe oczywiście wymagane

Gość 10tys?:D
uważasz że to dużo? Ile ty masz at? 10? i mama nie dała ci na trampki..

Gość ZACZAROWANY OGROOOOOOD
szkoda, mam dwie dziary:P

Gość Pieszczoch
To nie mój problem

Gość jaką gotówkę oferujesz

a jesli mozna wiedziec to czemu dziewczyny z dziara odpadaja?? jestem atrakcyjna, bez nałogów, studentka ostatniego roku studiów mgr na AWFie

Gość Pieszczoch
w myśl zasady :"na pierwszej randce się nie całuję ale loda mogę zrobić",a po za tym ukończenie studiów wcale nie zawsze wiąże się z poziomem inteligencji .

no to trudno, szukaj dalej...

Gość nie dajcie się nabrać naiwne
nie wiesz czemu bez dziarek chce i bez dziwek co się już na tym fachu znają? Bo je wywiezie gdzieś do burdelu za granicę, a taką z dziarą można rozpoznać, zidentyfikować.

Gość Pieszczoch
Mam czas nie jestem tak napalony żebym miał skamleć z tego powodu.

Gość Pieszczoch
Są takie które lubią szczupłych ,inne wysportowanych jeszcze co niektóre mówią że kto nie ma brzucha ten mnie niewy(pieści),ja poprostu uważam że ktoś kto znaczy swe ciało jak to czynili pierwotni,farmerzy znaczyli swe bydło nie jest do końca normalny.Jeszcze rozumiem jakiś jeden delikatny rzucik w dyskretnym miejscu ,ale dwa to już świadczy o niewielkim ale na pewno zachwianiu równowagi.Mowa oczywiście o kobietach.Co innego mężczyzna wojownik.Ja po prostu lubię delikatne kobietki.

Gość makutasposampas
Ciebie to pewnie za darmo by nie chcial z twa inteligencja,a co kogo za granica by opchodzila twa dziara

Gość Pieszczoch
od 30 do 130:))))))))

Gość moja druga szara komorka podpo
wiada mi ze o jedno "mobilny" za duzo w tym zdaniu :)

tautorze woja próba konwersacji na ten temat obliguje do głupich, uszczypliwych i prowokujacych komentarzy czego kolejnym etapem jest kłótnia. Czy do tego dążysz nikczemny człowieku??? Do ludzkiej zawiści i wyzwisk??? Co chcesz uzyskać odpowiedziami na ten temat??? Ilość postów będzie odpowiadał ilorazowi twojej inteligencji???

Gość ajboli
200, mniej nie bedzie. Zgoda?

Gość Pieszczoch
i oto chodzi:)

Gość Pieszczoch
jeżeli uważasz że tak mi będzie dobrze?

Gość ajboli
Będzie. To jak?

Tak, mężczyzna wojownik. W Polsce. Grubawy, łysawy i z zadyszką. Uzbrojony w teczkę i bajpasy. Hehehehehehe.

" nie narzekający na brak powodzenia ale na brak czasu na chodzenie po praku za rączkę mobilny i nawet nie wymagajacy za dużo" oczekujesz szrych komórek od laski która umówi się z Tobą na loda a sam nie grzeszych inteligencją. Jak sam zauważyłeś ukończenie studiów nie wiąże się z poziomem inteligencji, ale jak widać (jesteś autorze tego żywym przykładem) wiek też nie 🖐️

Gość Pieszczoch
Jeden lubi tatuaże inny kolce w uchu czy jeszcze gdzie indziej,łysy ,gruby ale to zawsze men powinien być tym który byt domowi zapewni.A nie jak jedna z tych co im pomagam . Śliczna dziewczyna w Realu na półki towar wykłada po 12 godzin za 1000zł,jej frajer wydziarany cały przychodził bo on mechanik samochodowy po szkole ale nie będzie za 1200 w warsztacie zapychał.Ta bidulka ledwie 20 przekroczyła a dziecinkę taką 3letnia ma ,a on od niej na olympy przyszedł pożyczać.Niestety każdy kowalem swego losu.

Gość Pieszczoch
te szare komórki to tylko po to żeby nie zapomniała gdzie się umówiła jedna i nie chciała 200 złotych za to że tylko spodnie zdejmie druga a ty mnie od nieyntelygentnych wyzywasz:) Z wszystkimi pieniędzmi świata ni grama prawdziwej miłości nie jesteś w stanie wyprodukować.

Gość żałosny jesteś...
wymagania masz co do innych a sam co reprezentujesz? utrzymanku... jakbyś był coś wart, to byś się tu nie ogłaszał żałosna pokrako... i widać jakie masz ograniczenia umysłowe skoro twierdzisz że dziewczyny z dziarami nie są delikatne...

Gość Pieszczoch
Czy ja napisałem że potrzebuję umoralniających,wierzących,kochających,dokształcających?Oferuję własną kasę za chwilę przyjemności nie wykluczone że dwustronnej ,a tu ci naście umoralniaczy a żadnej odpowiedzi na temat .I kto tu jest nie inteligentny.Czy mało tematów na forum?

Gość pieszczoch leć pod ...
kościół... może jakich moher się na ciebie skusi...