Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieszczoch

profesjonalistki i dziewczyny z dziarami wykluczone

Polecane posty

Gość Pieszczoch
Ja po prostu nie lubię wytatuowanych dziewczyn czy to nie wystarczy ?Żałosny jest ten kto tego nie zrozumiał .

Gość pieszczoch leć pod ...
no mohery na 100% nie mają dziar - zasuwaj, może jakąś wyhaczysz

Gość henriettaaaa
noo... mam 22 lata, studiuje, jestem sama. Blondynka, 165 cm, 58kg :) myśle że jestem ładna, przynajmniej mam powodzenie. Potrzebuje drobic na boku ;) tylko ze 200 zł to dla mnie stanowczo za mało. Moja cena: 400 zł od numerku. Jestem mobilna (mam samochodzik) i dyspozycyjna

Gość Pieszczoch
Nie jestem obleśnym grubasem,łysy też nie aczkolwiek bardzo krótko ostrzyżony,prysznic biorę co najmniej dwa razy dziennie,nie kupuję perfum na targowiskach nie korzystam z MPK od kiedy ukończyłem 16 lat.Dodam skromnie że świetnie gotuję ,robię kawę nie gorzej od najlepszych baristów a drinki od najlepszych barmanów w mieście .Jestem dobrym gościem RadioBaru,Novocainy,Ragtaimu ale co ty możesz innego napisać.

Za 200zł to pewnie grzyba dostaniesz gratis:) A może i adidasa w promocji. Takie z Ciebie cudo, a przez 40 lat żadna się nie skusiła:) Podejrzane. Powiedz, gdzie jest haczyk. Masz błony między palcami? Niewykształconego barta- bliźniaka na plecach? A może drewnianą nogę i jesteś na tyle niewyjściowy, że nawet żadna fanka Piratów z Karaibów nie mogła się przemóc?

[zgłoś do usunięcia] Pieszczoch Czy ja napisałem że potrzebuję umoralniających,wierzących,kochających,dokształcających ?Oferuję własną kasę za chwilę przyjemności nie wykluczone że dwustronnej ,a tu ci naście umoralniaczy a żadnej odpowiedzi na temat .I kto tu jest nie inteligentny.Czy mało tematów na forum? ja nie umoralniam,śmieję się z poziomu "inteligencji" (niektórych) starszych mężczyzn :D:D

Gość to jak taki
gieroj z ciebie, to co ty tu robisz? Panny powinny walić do ciebie drzwiami i oknami i jeszcze za to płacić... coś z tobą nie tak, skoro jesteś takim lwem salonowym a nie masz własnej kobiety...

40 lat i nikt się nie skusił na taki ósmy cud świata:) Autorze! Nie wstydź się. Zdradź nam haczyk:)

Gość Pieszczoch
Sama inteligencja.Napisałem że nie mam czasu na chodzenie za rączkę co w slangu oznacza że jestem żonaty ale zapomniałem że trzeba być człowiekiem z miasta żeby ten slang znać.W Afrodycie za niebiańskie laski płaci się 250 za godzinę ,na Roksie są modelki od 140 do 400 ,ale do jasnej cholery barany i baranice szukam lalki która chociaż pozornie nie zeszła przed chwilą z innego druta.Po prostu jest to tak ;można kupić meble w BRW czy u Gawina i cieszyć się tym co ma też Józek w Pasikurowicach ale można na ALLEGRO wyszukać mebelek może do małej renowacji ale niepowtarzalny.

Gość makutasposampas
widzisz pieszczoch te sa inteligentne ktore piszą na temat ktory pisales 5 minut temu a tobie wytykaja jej brak

Gość choccolatte
mam biały tatuaż, jeden, nieduży, czy taki tez ci przeszkadza?

Gość Pieszczoch
Ja może jestem głupi ale jeszcze mam czas się nauczyć ale ty jesteś wstrętna a tego się zmienić nie da

Gość Pieszczoch
12:39 [zgłoś do usunięcia] Pieszczoch Są takie które lubią szczupłych ,inne wysportowanych jeszcze co niektóre mówią że kto nie ma brzucha ten mnie niewy(pieści),ja poprostu uważam że ktoś kto znaczy swe ciało jak to czynili pierwotni,farmerzy znaczyli swe bydło nie jest do końca normalny.Jeszcze rozumiem jakiś jeden delikatny rzucik w dyskretnym miejscu

Jak ci tak tego loda tak bardzo brakuje, to może wsadź interes (lub raczej "interesik) do odkurzacza. Dobrze ciągnie, będziesz pierwszy i nie zajdzie w ciąże. Za darmo!

Gość Pieszczoch
tylko niewiele kobiet w wieku 28 lat ma ładne ciało

Gość nie no....
słuchajcie... on musi mieć jakieś braki w gatkach skoro chce płacić kobiecie ... żona (jeśli taką ma- bo wyczuwam ściemę), nie reflektuje na jego wątpliwe uroki więc chłopina lata na dziwki (ale pewnie też go nie chciały obsłużyć), więc teraz w necie szuka - bo go nie widzą heheheheheeee..... żałosne

Gość choccolatte
"Jeszcze rozumiem jakiś jeden delikatny rzucik w dyskretnym miejscu" więc zapytam inaczej - czy rozumiem w tej wypowiedzi to akceptuję u obcych kobiet czy akceptuję u takiej, z którą ewentualnie będę się spotykał :)

Gość Pieszczoch
Ale dlaczego piszesz że jesteś nienormalna i kto Cię porównuje do bydła?

Gość jogo!!
ja mam ładne a mam 28 lat

Gość Pieszczoch
to rzeczywiście jesteś nienormalna:))))))))

Gość Pieszczoch
sorrki jogo to nie do Ciebie:)

,,ja poprostu uważam że ktoś kto znaczy swe ciało jak to czynili pierwotni,farmerzy znaczyli swe bydło nie jest do końca normalny.Jeszcze rozumiem jakiś jeden delikatny rzucik w dyskretnym miejscu'' chyba wszystko jasne??

Gość jogo!!
heh wiem ;)

Gość jogo!!
Mam pytanie czemu chcesz żonie robić takie numery?

Gość choccolatte
Jeszcze rozumiem jakiś jeden delikatny rzucik w dyskretnym miejscu no nie wiem, dla mnie ta odpowiedź jest niejednoznaczna :O