Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieszczoch

profesjonalistki i dziewczyny z dziarami wykluczone

Polecane posty

Gość Pieszczoch
henriettaaaa skoro dyskretnej żaluzji nie poniała to musi być mniej dyskretnie .400 zł za numerek i oczekujesz rozsądnej odpowiedzi?Dziewczyny mądre już całą stronę zapełniły na gmailu a ty tu czas mi zabierasz.

Gość henriettaaaa
eh za 200 zł to ja dziękuje. Miałam w życiu jednego partnera seksualnego i nie zamierzam za taka stawke się puszczać. Bo jak juz to przynajmniej za dobre pieniądze. nie ty to nastepny, bo uwierz mi że jest wielu takich jak (nie potępiam, jeśli chodzi o ścisłość) od msc mam profil na portalu z anonsami erotycznymi i jest wielu chętnych, ale nie lece na pierwszego lepszego. Dla mnie ważna jest też chemia między ludzka a nie tylko czyste rypanie. Moge byc przyjacielem (za darmo) ale seks juz płatny.

Gość henriettaaaa
a jeśli chcesz wiedziec to za te pieniązki jakie ty oferujesz musisz wziąć poprawke że dzielisz kochanke z co najmniej jednym fagasem. Ja chce mieć jednego sponsora dlatego cena jest jaka jest.

Gość Pieszczoch
henriettaaaa wcześniej już napisałem że często placę za spotkania bez sexu tak dla samej filantropijnie ale dziewczynom które lubię.

Gość Pieszczoch
henriettaaaa mnie raz na tydzień nie wystarcza jak już pisałem niejednokrotnie

Uwielbiam internetowych koniobijców:) Tak, te dwie stówy to oszałamiająca kwota, jakiej żadna z nas tu na oczy nie widziała. Efekt axe pełną gębą. Błysnąłeś.

Gość henriettaaaa
to przeczytaj uważnie moj post z 15.38 i potraktuj moje słowa dobitniej. Nie chodzi tez o czysty seks i kasa (chociaż nie ukrywam ze głównie) ale o zwykłe ludzke lubienie się a to juz sprawa duchowa i nie do wycenienia. Rozumiesz juz?

Więcej kieszonkowego mama nie daje, a na world of warcraft mieć trzeba:) Grrr... Wrrrr... Gryzę i jestem jadowita

Gość Pieszczoch
zupapomidorowa nad jeziorze nad którym mam dziełkę mój raj na ziemi pływa taka stara omega też się nazywa zupapomidorowa Ja wcale nie pisałem że szukam pięknej dziewczyny,tylko żeby nie miała nadwagi.Uważam że piękną mam żonę a kochanka musi być chętna.

Gość Pieszczoch
[henretttttta 29.09.2010] 13:06 [zgłoś do usunięcia] Pieszczoch te szare komórki to tylko.... Z wszystkimi pieniędzmi świata ni grama prawdziwej miłości nie jesteś w stanie wyprodukować.

Nie wiem, chciałeś skomplementować, czy obrazić? No cóż, za dwieście złotych znajdzie się mnóstwo chętnych, nie szanujących się nastolatek etc. Straszne to, smutne, ale prawdziwe. Dzisiaj weźmie od ciebie, jutro od następnego...

Gość henriettaaaa
a kto tu mówi o miłości? co ja jestem Julia Roberts? mówie że za seks chce pieniądze ale za przyjście do mnie w ciągu dnia i pogadanie, przytulenie się itp to kasy nie chce. no ale juz pisałam tylko zbornik poszedłby na układ za 150 zł :) hehehhe

"Dzisiaj weźmie od ciebie, jutro od następnego..." Ale grzyba dostaną wszyscy. Sprawiedliwie. :)

Gość henriettaaaa
i uwierz mi ze moja cena za moja usługe nie jest duża. Chcesz tanioszke? ok ale wiedz ze będziesz ją dzielic z innym sponsami ;) w ciągu dnia moze obrobić ciebie i jeszcze kogoś. A każdy z was może czuć się dowartosciowany i jedyny. Od ciebie 200 od niego 200 i jest git. A jak jeszcze dasz jej kase za toważystko to już będzie w niebie. Weżmie kase za nic, nawet dupą nie ruszy a i jeszcze będzie miec czas na drugiego. Oj mało zanasz się na kobietach. Zwłaszcza zdecydowanych na taki sposób zarobku.

Gość henriettaaaa
hehehe skoro wiesz że jestem gruba... i widziałaś/es jak wsocko wygladam to masz racje :classic_cool: hehehhe po pierwsze przynajmniej nie ściemniam że waże 45 kg i mam naturalne cycki 75 dd a po drugie nie jeden facet z przyjemnoscia całował by mi stopy na kolanach :D hahahaha!!!!! no ale cóż nie ty płacisz więc co się odzywasz aa i z własnego doswiadczenia: PIES NIE FACET, NA KOSCI NIE POLECI.

Gość henriettaaaa
aa i do twojej wiadomosci: na moje ogłoszenie zgłasza się sporo chętnych. Uwierzysz, na takiego grubasa jak ja?! hehehe no więc albo jestes koneserem damskich kosci albo jestes zgryźliwym babsztylem podającym się za faceta

Gość henriettaaaa
heheh no to mi pojechano.... och az mi głupio :) nie udaje zadnej świętaj krowy, na dziewice się nie lansuje i nie wygladam. Ani paszczurem nie jestem a twoja ślepa opinia na temat mojego wygladu, wynikająca tylko i wyłącznie z moich postów lata mi koło dupeczki :) dodam tłustej, nie kosciastaj dupeczki, takiej jendrnej i ślicznej... hehehhe :) i co mi napiszesz? że jestem tłusztym kurwiszonem? a pisz bo mi to lotto. Idz pilnuj osiołka w betlejem.

Gość henriettaaaa
hahah modeli!!! czyli jestes koneserem babskich kości. No cóż taki typ. Przecież ja ci nie oferuje seksu za pienądze. I wcale mnie nie obchodzi z kim i dlaczego sypiasz. Jak ci daja za fee to się ciesz. Nie musisz kieszonkowego od mamusi wydawac na panienki. A moja samoocene pozostaw mi bo za przeproszeniem gówno o mnie wiesz.

Gość henriettaaaa
i mówisz ze jestem bez zasad? hmm.. to ciekawe. dziewczyna z jednym partnerem seksualnym... nie lece do łóżka pierwszego który mi odpowie na ogłoszenie... kase chce tylko za seks... no tak nie mam zasad, masz racje. Jak juz pisałam gówno o mnie wiesz.

Dajesz się podpuszczać, dziewczyno:) Toż to pewnie kolejne cudo, którego zniewalająca uroda najlepiej prezentuje się w ciemnej piwnicy.

Gość diament bogini
piekna mam zone a kochanka ma byc chetna

Gość Pieszczoch
czerwony kocie po to zakładałaś konto na @wp żeby wysłać mi wiadomość?

Gość MALASKA
Facet ty masz Jaja ,jak pokryjesz dojazd z Poznania to jadę

Gość MALASKA
henriettaaaa to pełna frajerzyca jakaś 400zł to stawka babci klozetowej jest teraz chyba ze 2 razy większa albo masz nas za idiotów.,mówiąc że za 400 facet miałby Cię na wyłączność a spotykałby się z tobą raz w miesiącu to przecież to nawet na waciki nie wystarczy.

Gość Pieszczoch
To Ci się zrobiła dyskusja ,szkoda że ni jestem na bieżąco z netem jak z garnkami ,ale z niektórych tematów chętnie bym skorzystał :)ach te czarne oczy..........