Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieszczoch

profesjonalistki i dziewczyny z dziarami wykluczone

Polecane posty

Mam coś dla ciebie, casanovo. http://allegro.pl/odkurzacz-dirt-devil-m2887-trimaxx-od-1-zl-i1247878627.html Zobacz, w seksownym czerwonym kolorze i w promocyjnej cenie. Żona się nie kapnie. I patrz, jakie zalety w opisie! -uzyskujemy bardzo dużą siłę ssącą odkurzacza, przewyższa ona siłę ssania zwykłych odkurzaczy cyklonowych. -nie występuje utrata siły ssania nawet przy zapełnionym zbiorniku.

Gość Pieszczoch
A czy ktoś inteligentny mógłby wpaść na taki temat :żona choć piękna bijąca figurą i urodą wszystkie znajome kobiety jednak choć to bardzo przykre strasznie doświadczona chorobą jest pod wpływem leków które niwelują nie tylko jednostkę chorobową ale i powiązany z psychosomatycznymi czynnikami zaburzenia libido.mąż ma ją zostawić czy lepiej sobie na boku ukuć coś od czasu do czasu.Stały związek z kimś nie wchodzi w rachubę .Zaraz są problemy namawianie do rozwodu itp.

Gość miks
Wiem jestes facetem ale nie rob tego zonie

Gość fgjgfvjkukcguklfuylfyul
pokaż swoją mordę i ciałko, badania na hiv i certyfikat prawictwa! ogolone masz krocze i paszki? lubisz nogi owłosione w pończoszkach, a może wolisz niskie brunetki? lubisz robić stolec do dłoni i wcierać go w swoją klatę owlosioną czy podgoloną?

Gość grhhh ale sie usmiałam
ważne jest także to : atrakcyjny wygląd i proste, wygodne użytkowanie bez konieczności kupowania worków i bez przykrych zapachów

Gość Pieszczoch
pewnie jak wam powiem że mam jeszcze faje kochanki takie które mażą o tym żebym z nimi był częściej niż raz ,dwa w miesiącu to posypią się dopiero pioruny .Ja po prostu jestem" łowcą",to taki gość którego nałogiem jak dla innych papierosy,alkohol czy gra w kasynie jest uprawianie seksu.Kiedyś wiele lat temu po udanym seksie z żoną pojechałem do jednego z klubów bilardowych gdzie spotkałem znajomą ,kochaliśmy się namiętnie w pokoju hotelowym po czym odwiozłem ją do domu.Prawie już na moim osiedlu zatrzymała mnie młodsza o kilkanaście lat dziewczyna z sąsiedniej ulicy ...

Gość Pieszczoch
grhhh ale sie usmiałam -i to jest to

Gość henriettaaaa
a ja jestem chetna i nie odpisał... nie wiem czy to prowo czy co?

Gość Pieszczoch
I TO JEST TO ,PŁACĘ I WYMAGAM -TYLE WYMAGAM ILE PŁACĘ

Gość przyczyną hirsa mogą
ta dziara?

Gość Pieszczoch
14:56 [zgłoś do usunięcia] henriettaaaa a ja jestem chetna i nie odpisał... nie wiem czy to prowo czy co? 14:57 [zgłoś do usunięcia] Pieszczoch I TO JEST TO ,PŁACĘ I WYMAGAM -TYLE WYMAGAM ILE PŁACĘ Myślę że odpowiem grzecznie i kulturalnie :aż tak wymagający nie jestem:)

Gość henriettaaaa
acha czyli cie na mnie nie stac?

Worków kupować nie trzeba? Rewelacja, na prezerwatywach facet przyoszczędzi:) Coraz zabawniej. Na widok autora wszystkie laski ściągają majtki przez głowę. Od przedszkolaków po 90-letnie babcie. Michał Anioł gdyby tylko żył, wyrzeźbiłby Dawida na twoje podobieństwo. Ba, stoczono by o ciebie wojnę trojańską! Grrr... Wrrrr... Gryzę i jestem jadowita

Właściwie to kobiety powinny ci płacić za możliwość spotkania z takim cudem.

Gość Pieszczoch
jakaś parówa coś tam o moherach napomknęła:może to było w zeszłym roku ,może dwa lata temu byłem w kościele ,przede mną w ławce śliczna dziewczyna w różowej sukience na ramionach białe bolerko ,jako że z biegiem czasu robiło się coraz cieplej dziewczę bolerko zdjęło .Nie wiem czy wiecie jak wygląda logo Wolfskin taka wilcza łapa.Ona miała takie dwie wytatuowane na łopatkach.Aż mój syn wzdychnął ,nie wiem czy pomyślał to samo co ja (pies ją jeb.ardzo nieładne słowo)

Gość ShicQue
Jestem zainteresowana, ale prosze o odp na pytanie czy mają to być spotkania tylko w celach seksualnych czy też towarzyskich - mam na myśli kolacje, spotkania na drinka czy kawę, wyjazdy wspólne

Gość henriettaaaa
ha wiedziała: KROWA CO DUŻO RYCZY, MAŁO MLEKA DAJE.

Gość kokietka1313
a ja cie rozumiem autorze i nie widze w tym nic nagannego(moze poza oszukiwaniem zony, ale twoje sumienie, nie mi oceniac). dziewczyny wiedza na co sie godza, a dzieki kasie uklad jest jasny. ty masz spokojna glowe, nie musisz nikogo zwodzic, ze sie rozwiedziesz, ze kochasz ze tesknicz. czysty uklad..:) a poza tym : RadioBar pamietam jak jeszcze niedawno "wslizgiwalam" sie tam na dowodzie siostry:)

Dziewczę z kościoła rozebrało się rozgrzane żarem bijącym z autora. Cud, że ksiądz z sutanny nie wyskoczył.

Gość Pieszczoch
nadal chcę pozostać kulturalnym w wieku 40 lat ciężko znaleźć kobietę z ładnym ciałem,lubię dziewczyny szczupłe bardziej ładnonogie niż duzobiuściaste,ja nie chcę układać sobie życia od nowa to że mnie stać to nie znaczy że jestem rozrzutny 200 to maks co mógłbym zaoferować ale...po co skoro są setki za 80-120 ,wiele za 150.Przecież nigdzie nie napisałem błagalnym tonem zgódź się jakaś bo se trzasnę brysia.To jest oferta przyszłościowa z podanym na samym początku rzeczywistym mailem.Poczekam może ........

Gość Pieszczoch
ShicQue czasami wystarczy nawet pojeździć samochodem bez sexu i tez można zarobić

A to nie jest tak, że za coś lepszego płaci się więcej? Więc skoro za modelkę "co zeszła z druta" płacą 400, to ile zapłacą za taką, co nie zeszła? :D Ja się nie znam na współczesnej moralności, ale to chyba akurat podstawowe prawo ekonomii, że za lepszy towar więcej się płaci...

Gość Pieszczoch
kokietka1313 -?Jedyna jakieś mądre naklikałaś.-chyba nie jesteś mężczyzną

Gość henriettaaaa
Dużo gadasz a na realne zgłoszenie nie odpowiadasz. Czyli ble ble ble pierdol se. Sprawdzasz czy byłaby chętna albo jestes małolatem któremu się nudzi.

Gość henriettaaaa
Dużo gadasz a na realne zgłoszenie nie odpowiadasz. Czyli ble ble ble pierdol se. Sprawdzasz czy byłaby chętna albo jestes małolatem któremu się nudzi.

Gość Pieszczoch
jeżeli załóżmy jesteś śliczną brunetką której idealnie pasuje srebrna biżuteria taką lubisz i taką sobie kupujesz to czy to oznacza że jesteś biedna bo nie stać Cię na złotą