Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiodor23

Dlaczego zdrada?!

Polecane posty

Ona222-masz rację ale... Ale od ludzi zależy z kim się wiążą więc gorzkie żale to kiepskie teksty:D

Gość bbbbbbbbbbbbbbuuuuahahahahaa
a kto to jest Bill Gace? :D :D :D

Gość ewula852
mts -oj zabardzo osadzasz ludzi

mts a kto sie zali? ja mowie jak jest i jednoczesnie akceptuje staram sie widziec dobre strony tego zwiazku bo przeciez zwiazek sklada sie z dobrych i zlych momentow.

Gość grrrrr
teraz to chyba Jobs jest bardziej na topie ;)

Jeśli dla kogoś kasa jest ważniejsza od człowieka to nazywam to po imieniu jak z resztą wszystko.Mam swoje zdanie i tyle. Jak kobieta leci na kasę to nazywam ją... a jak ktoś wali białe to nazywam go ćpunem-tyle.

Gość ewula852
Dlatego ze myslisz iz lece na kase

nie ale masz poroniony system wartości choć to normalne w tych czasach.Jeśli cię uraziłem to przepraszam ale ...

ewula to teraz powiedz co jest ze mną nie tak? To,że mówię to co myślę?:D

Czy ja osądzam ludzie hmm-może to tak zabrzmieć ale tego nie chcę.Mam swoje twarde i stanowcze zdanie.wielu osobom to się nie podoba ale nie interesuje mnie to.Nie jestem konformistą i zawsze będę mówił to co myślę i czuje.

tak pytam bo autor topicu powiedzial co wiedzial, wyglosil cala prawde o kobietach i sie zmyl:P

Szkoda,że nikt nie posiada w temacie żadnych argumentów bo bym chętnie się po pastwił:D:D

Gość ewula852
Masz prawo mysleć jak chcesz tylko powiedz po czym sadzisz ze mam inny system wartości

Gość Fiodorowa fladrowa
Fidorku moze byles za slaby w lozku,a w zyciu codziennym super misiem,albo z innej strony,byles nieuczuciowy a kobiety pragna okazywania im uczuc,to by bylo na tyle

hah po ciuszkach:D Wiesz jeśli ktos przykłada taka wagę do rzeczy materialnych to jego uwaga jest skupiona raczej w tę stronę.Znam to z autopsji.

ewula bo napisalas ze ciuchy sa w dzien a facet w nocy to zabrzmialo jakby facet byl ci potrzebny do jednego ponadto nie zaprzeczylas slowom "dla was licza sie tylko ciuchy a nie faceci" odpisalas "bo ile mozna tlumaczyc" ja cie rozumiem co mialas na mysli ale zostalo to odebrane zle, dla ciebie przypuszczam to byl zart z ta noca no ale slowo pisane moze byc roznie zinterpretowane

hahah Fiodorowa jaki tekst :D Ja jednego skumać nie mogę jak wam coś przeszkadza to po co się z tym kimś wiążecie to jest głupota w krystalicznej postaci :D

Gość ewula852
ależ sie uczepiłeś tych ciuszków to Ty napisałes ze nam zalezy na ciuchach a nie na Was ja tylko podłapałam :D

Gość ewula852
Tak własnie widze ze zostały inaczej zinterpetowane

Ja juz raz pisałam w pododbnym temacie ale wypowiem sie raz jeszcze bo takie bzdury tu padaja że szok. Jeśli kobieta pozwala się adorować i dopuszcza do dwuznacznych sytuacji mając już jednego faceta to nie jest gotowa na związek. Co to znaczy że mąż pracuje na jej zachcianki a ona tego nie dostrzega i gada że mąż ja zaniedbuje, po czym pozwala na "atak" tego drugiego samca. Decydujesz sie na męża to przysiegasz mu wierność w złych i dobrych chwilach, a nie jak jest dobrze to super a jak jest gorzej to zdrada.