Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiodor23

Dlaczego zdrada?!

Polecane posty

Gość ewula852
Powiem Ci szczerze ze na zakuach moge wiecej kupić facetowi niż sobie ale to jest Twoje zdanie na mój temat wiec chyba nie ma sensu zebym sie tłumaczyła bo to i tak nic nie zmieni. Tacy juz jesteśmy ze jak raz kogoś osadzimy to juz tak zostanie

a najlepsze jest ot jak opowiadacie o waszych ideałach hah:D kobiety żyją w jakimś odrealnionym świecie:D Ja nie wiem czy to tak trudno jest MYŚLEĆ:D?

Gość ewula852
to pytanie to chyba juz nie do nas gdybysmy wszyscy zyli i mysleli jak faceci tylko realnie to by było nudno

Tylko to wy się potem czujecie pokrzywdzone bo o rzeczach nierealnych myślicie...

Gość ewula852
ok czyli mamy przyjmować tylko to co nam macie do zaoferowania -nie mozemy mieć własnych potrzeb ?

A kto ci zabrania mieć własne potrzeby-ja?:D Masz prawo lecieć na bluzki:D na murzyna:D na lizaka:D na co chcesz kiedy i gdzie:D

nierealne :D Masz Książę milioner na białym wielbłądzie z kupą hajsu,itd itd. A jak go nie znajdujecie to pretensje na życie macie:D no kontakt:D

mts nie wiem zjakimi Ty kobietami miales do czynienia ale ja nigdy nie patrzylam na kase, powiem wiecej zawsze mialam partnerow biedniejszych ode mnie

Gość ewula852
nie potrzby materialne tylko duchowe od was

Posłuchaj znam kobietę,która rzuciła narzeczonego bo jego k.. jej w łóżku nie zaspokajał ale...pierw 4 miesiące się przychodziła żalić-to jest normalne? To nie jest normalne a dlaczego?Bo to kobieta:D

przede wszystkim to skad wiesz czy normalne czy nie? moze mu nie stawal? moze wciaz byl zmeczony? to dopiero nie jest normalne moze nalezy spojrzec z dwoch stron, co sie stalo ze jej nie zaspokajal. Bo nigdy nie uwierze w to ze rzucila go bo mial za malego

No ale ludzie... Nie podoba ci się coś to dość a nie żalić się 4 miesiące no ludzie. A to nie wiem ale chłopkach się załamał. Nie no kobieta to jest jednak dziwna istota:D

Gość ewula852
niestety chyba nie wszyscy faceci zaspokajaja tak dobrze jak mts :D

Gość ewula852
Nie on pierwszy nie ostatni sie załamał a ile jest kobiet zranionych przez facetów

Posłucha mnie Ewko spod żabki:D jeśli kogoś KOCHASZ(takie trudne słowo) to pewne rzeczy masz gdzieś i ważne,ze masz tą osobę przy sobie a nie czy ma małego czy po kolana czy ma duże cycki czy nie itd wiec skończ te dyrdymały

A no fakt - kobieta musi sie wygadac. Dla faceta koniec to koniec - nawet jak zateskni pomysli to zachowa to dla siebie. Kobieta przezywa, analizuje - tak jestesmy skonstruowane. Nie dziwne tylko inne - cos czego mezczyzna nie pojmuje. Wam by biadolenie nie pomoglo bo jestescie PROSCI. Nam biadolenie pomaga bo w ten sposob sie oczyszczamy.

Ja jestem osobą ANALIZUJĄCĄ i nawet nie wiesz jak bardzo...byś się zdziwiła:D Dobra to z innej beczki chłopak narzeka na małe cycki u dziewcyzny ale z nią jest bo ja kocha a jak dziewczynie się nie podoba jego rozmiar to go w 4litery kpie:D co o tym powiesz?:D

Gość ewula852
poprostu nie byli dla siebie za jakiś czas bedzie sie z tego smiał Żadko sie zdarza ze pierwsza miłość trwa do końca -trzeba ja znalezc

a ta znowu :D wow:D mówię skocz po piwko do żabki i się wyluzuj:D bo przez ciebie odstaje ataku śmiechu :D

Ja mialam faceta z bardzo malym wreczm mikroskopijnym czlonkiem i rozstalismy sie z zupelnie innych powodow - to powiem i dodam ze on stwierdzil ze kocha byla poznie stwierdzil ze jednak jej nie kocha a pozniej ze znow kocha POJEB co o tym powiesz?

Gość ewula852
ale jak mozna z kimś być jak coś sie nie podoba nie rozumiem tego

Powiem że w gruncie rzeczy się z tego cieszyłaś że odszedł:D nie protestuj.Co wytrzymała byś z nim?

Gość ewula852
i własnie po to tu jestem zeby ktoś wreszcie mógł sie posmiać- a zabki nie ma w poblizu i nici z piwa :D

Gość ewula852
czysta mam w baryku napijesz sie ze mna :D

Heh to wy(kobiety)ciągle macie jakieś ale.Śmiać mi się chce-kolor włosów-za jasny wiec z nim nie jestem.%cm za niski też z nim nie jestem.Jest przy kości-nie jestem z nim bo fuj jak tak można. Ale jeśli kobieta ma takie problemy to faceci i tak się z nią wiążą bo bardziej patrzą na uczucia a nie jak się przyjęło wy!:D