Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiodor23

Dlaczego zdrada?!

Polecane posty

Gość ewula852
ej coś mi tu niepasuje zawsze myślałam ze to faceci patrza najpierw na ciało a pzniej na to co kobieta ma w głowie, a teraz słysze odwrotnie :D i komu wierzyć :D

Gość ewula852
sama pić też nie bede :D

mts ciesze sie ze odszedl ale nie przez malego penisa tylko dlatego ze mnie nie szanowal, zajebiscie go kochalam a on tego nie szanowal i manipulowal mna tzn probowal manipulowac

Ewula bo jest odwrotnie. Tak jak widzę to jest większy odsetek np kobiet nieatrakcyjnych,które z kimś są niż mężczyzn:D Ja np mam znajomych,których dziewczyny są dość przy kości i je sobie chwalą ale żeby chłopak przy kości był z kimś to nie widziałem:

Gość ewula852
oj bolą naprawde :D heheh nie mozna wrzucać wszystkich do jednego wora

chyba mamy prawo wybrac sobie kogos na kogo widok nie bedzie chcialo nam sie rzygac? kazdy sobie wybiera osobe ktora mu sie podoba albo ktora ma w sobie to cos dla mnie nie musi byc super piekny ale ma mnie sie podobac

ale one powiedz szczerze ina forum.Przeszkadzał by ci jego "mały" bo by cie np nie zaspokajał itd. I miała byś potem wątpliwości. Jesteś amoniowa a bajeczki o pięknej miłości to dziecku można wciskać.

mts ja mialam cale zycie takich przy kosci w tym dwoch ktorym bebech sie wylewal na gacie i nie mogli swojego penisa zobaczyc i to byly dwa najpowazniejsze zwiazki jeden 6cio drugi dwuletni

Gość ewula852
mts i tu musze przyznać Ci troche racji

ale fakty to fakty...to dla was są "rzeczy" ważniejsze niż dla nas.My oceniamy człowieka kiedyś go poznamy a nie patrzymy-oczywiście nie wszyscy ale..

Gość ewula852
ale tu nie ma o czym duskutowac jesli nie ma dopasowania sie w sexie wzgledem potrzeb to predzej czy pożniej w zwiazku nie bedzie sie dobrze układało

mts taka bardzo anonimowa to nie jestem bo mialam tu i zdjecia swoje i duzo osob wie wiele o moim zyciu nie - jego maly mi nie przeszkadzal co innego jakby ten maly nie chcial z jakiegos powodu mnie zaspokojac a nie nie mogl bo wierz mi mialam narzeczonego i dwa lata seks byl do bani bo on naprawde nie mogl (nerwica) i chodzilam niezaspokojona sfrustrowana ale do glowy mi nie przyszlo by odejsc z tego powodu albo mu rogi przyprawic nawet mi to przez mysl nie przeszlo

hah ja np nie zwróciłbym dziewczynie uwagi,ze ma nie wiem noo.. np za dużą pupę tylko że pali fajki-w ten sposób.Inaczej ocenie poddaje

Gość ewula852
w tym ze nie widzi sie facetów przy kosci z super laska

O EWciu o co to o tym sadzisz i jak to oceni pani 222?:D hmm?Może argument jakiś?:D

nie no 222 jeśli jesteś taka jak mówisz to twój facet będzie miał klawe życie:D i mu trochę zazdroszczę:D Zaczynam cię lubić.Ewke też ale tutaj jeszcze trochej musimy wytłumaczyć sobie :D

a takie pytanie mi przyszło do głowy:D na co lubicie być podrywane tzn w jaki sposób? na chama:D:D? nie no żartuje ale z tego też można wile rzeczy wywnioskować o osobowości.

Gość ewula852
wiecie co ludzie dziwia sie gejom lesbijkom a moze to jest własnie to co powinno byc kazdy z partnerów zna potrzeby drugiego i nie ma niedomówien

a mnie paru mezczyzn powiedzialo "jestes za chuda" "moglabys przytyc z 3 kilo" albo "ladnie Ci jak zwiazesz wlosy" wiec faceci tak samo patrza na wyglad

Gość grrrrr
mts100 Panie kochany ty w jakimś innym świecie żyjesz. Jak to mówi mój kumpel: "jest znacznie więcej atrakcyjnych kobiet niż atrakcyjnych mężczyzn dlatego mam szansę na fajną babkę pomimo mankamentów w urodzie" .I ty nam tu opowiadasz że kobieta leci na wygląd, albo że rzuca kolesia bo ma za małego. Panie, kobieta jak mówi że seks jest kiepski to raczej nie chodzi jej o rozmiar tylko o to, że facet robi swoje a jej potrzeby ma w poważaniu. I taki seks będzie beznadziejny nawet jeżeli facet będzie miał pytę po kolana (wyrażenie innego kumpla). Twoje wywody to jest to co ci się wydaje a z rzeczywistością ma to naprawdę mało wspólnego. I

mts obecnie mam faceta blondyna a wole brunetow, no ale trafil sie blondyn i co mam go rzucic? jakies smieszne na co lubimy byc podrywane? ja chyba na dlugie rozmowy. Jak sie gadka klei to jest super wstep do czegos wiecej

oo też zawsze mnie ciekawiło bo jestem facetem co najbardziej lubi dziewczyna tzn jakieś miłe słówka itd bo ja powiem że nic prócz zrozumienia i takie szczerej rozmowy...Uwielbiam długo rozmawiać z kobitą:D Moze coś powiecie? Co wy lubicie?

mts zaczales jak dominik1000 nawet z podobnym nickiem a konczysz calkiem calkiem do rzeczy:P