Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiodor23

Dlaczego zdradzacie?!

Polecane posty

Gość Fiodor23

Może szanowne kobiety odpowiecie mi dlaczego zdradzacie swoich facetów? Co wam to daje-satysfakcję,spełnienie?! Fakt-mężczyźni też zdradzają ale wy jesteście bardziej wyrachowane i wyrafinowane. Mężczyzna bardziej się do kogoś przyzwyczaja więc jeśli chcecie skakać w bok to po co się z nim wiążecie?

Gość ja nigdy nie zdradziłam

Gość Fiodor23
co dlaczego?za mało ma kasy?przyrodzenie za małe?wam nie usługuje?o co wam chodzi?

Gość nnnnnnnnnnnnnan
ja tez nigdy nie zdradziłam.

Gość Anulkaaaaaa
może dlatego iż zapominacie o nas i przestajecie nas doceniać? zapominacie o najprostszych rzeczach typu mówienie komplementów, pocałunki, sex, małe drobiazgi, itp. Niestety kiedy mężczyzna zaczyna mniej się interesować swoją kobietą i zapomina o najprostszych rzeczach to kobieta jeśli jest koło niej inny mężczyzna który ją docenia i spełnia wszystkie warunki zdradza - o to prosta odpowiedź :) mężczyźni zdradzają gdy jest okazja, jakaś panienka się napatoczy i chętnie tyłeczka da :) życie bywa okrutne

Gość Fiodor23
tak ale przecież jesteście osobami rozumnymi i powinniście sobie zdawać sprawę,ze zdradzacie...

Gość Fiodor23
nie 23

Gość Fiodor23
Myrevin. Ja mówię o prawdzie.Twardej i realnej!Jest wolność słowa,którą gwarantuje mi konstytucja więc korzystam z prawa wyrażania własnych wypowiedzi.

Gość Fiodor23
Po prostu chciałbym się doczekać odpowiedzi bo chyba mój mózg na to jest za mały

Gość cvb,,,,,,,
A my, faceci, dlaczego zdradzamy? Odpowiedz sobie na to pytanie, to będziesz wiedział, dlaczego zdradzają kobiety

Gość Fiodor23
Wiesz są pewne różnice,który się zasadniczo różnią

{ Wiesz są pewne różnice,który się zasadniczo różnią } A masło jest maślane. :classic_cool:

Gość Fiodor23
Myrevin skoro nie masz nic do powiedzenia to po co się wypowiadasz?

Gość tamtaragdziestam
kwestia wieku 19-21 kobieta zdadza poniewaz jest młoda chce szalec bawic sie testowac próbowac 22-25 kobieta zdadza bo zaczyna ekspetymenotwac spotykac sie z coraz starszymi facetami 26-30 zdradza bo chce sie przekonac czy jeszcze ktos na nia poleci i dowartosciowac :P

zdrada to zawsze zdrada i mężczyźni i kobiety zdradzają z tych samych albo podobnych powodów, niczym się to nie różni. Gadanie, że zdradzam, bo facet nie kupuje mi kwiatów, albo nie mówi często kocham to dla mnie głupota, jak coś nie jest tak jak było w związku to się rozmawia, a jak to nie pomaga to się rozstaje.

Wystarczy w google wpisać "zdrada" by poczytać o przyczynach. Temat jest stary jak świat. Zdrada istniej zarania ludzkich dziejów. Tutaj nie spodziewałbym się prawdy czy jakiś odkrywczych odpowiedzi. I na przyszłość Fiodorze, radzę ci się tak nie spinać, jeszcze zwieracze nie wytrzymają. :classic_cool:

Gość DoFiodora
Fiodor...wg mnie zdradzamy bo obecni faceci zaczynaja miec wazniejsze sprawy od swoich kobiet , a wtedy inny samiec to dostrzega i atakuje. Taka wasza natura a kobieta lubi byc adorowana , a ten drugi to dokladnie robi ;)

Jeśli kobieta pozwala się adorować i dopuszcza do dwuznacznych sytuacji mając już jednego faceta to nie jest gotowa na związek. Co to znaczy że mąż pracuje na jej zachcianki a ona tego nie dostrzega i gada że mąż ja zaniedbuje, po czym pozwala na "atak" tego drugiego samca. Decydujesz sie na męża to przysiegasz mu wierność w złych i dobrych chwilach, a nie jak jest dobrze to super a jak jest gorzej to zdrada.

Kanciasta-szczerze i bez cukru-nigdy tutaj jeszcze nie czytałem tak zrównoważonej i inteligentnej osoby.

No widzę:D Przynajmniej jeden facet będzie mógł spokojnie zasnąć-Twój:D:D