Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanazalamana

24 lata i wciaz sama...

Polecane posty

Gość zlamanazalamana

boje sie ze juz tak zostanie... nie mam przyjaciol. nie mam gdzie wyjsc zeby kogos poznac... i tak juz chyba zostane singlem na zawsze...

Gość zlamanazalamana
ani jedno ani drugie.. poprostu niesmiala. i nie wiem czemu ludzie z gory zakladaja ze tylko brzydkie sa same

nie wiem czemu ludzie z gory zakladaja ze tylko brzydkie sa same" cream ma w tym doświadczenie :D

Gość sfuufs
zaprzyjaźnij się z cream, ona też samotna, a do tego dużo starsza od ciebie, puszysta i urodą nie grzeszy

Gość zlamanazalamana
bardzo ciezko jest samemu gdzies wyjsc. przeciez do klubu nie pojde sama ...

prawda jest taka ze ty jestes brzydal" tego gościa już dawno tutaj nie widziałem ja jestem regres :D

przeciez do klubu nie pojde sama ..." a to błąd :P podpytaj creama jak to sie robi ... On lubi sam do klubów chodzić,ponoć daje mu frajdę :P

ja mam 28 lat i tez jestem sama mam pecha do facetow ciagle mnie rania bawia sie tylko moimi uczuciai najpierw okazuja jak bardzo im na mnie zalezy a pozniej nagle cisza olewaja mnie mam juz tego dosc ile razy mozna:(

Gość zlamanazalamana
najlepsze jest to ze jestem jeszcze dziewica... to nienormalne jest w tych czasach

cream wlasnie nie nie kolesie mnie omotaja w ten sposob ze zaczyna mi zalezec na daleszje nzajomosci juz czuje ze bedzie fajnie ze moze cos wkoncu wydarzy sie w moim zyciu a tu dupa na drugi dzien cisza i koniec kontaktu ja nie wiem moze faceci sie mnie boja tylko dlaczego??:(

Gość zlamanazalamana
wogole ostatnio mi sie w zyciu nie uklada... chyba tez i popadam w depresje... bo nic juz mi sie nie chce.. kazdy dzien jest taki sam... nie wiem jak to zmienic i czy wogole sie da

moze jestes brzydka :O albo poprostu księżniczka lub ewentualnie nudna która nie potrafpodtrzymac rozmowy

Gość kaska_w
Witaj w klubie:)tyle samo lat co Ty i ten sam problem:-o

Gość zlamanazalamana
**cream** - prosze Cie nie pisz ze jestem brzydka... i tak mam niskie poczucie wartosci....

Gość kurhtkjcofdijr
a jestem w tej samj sytuacji niestety , ale najgorzej jaknie mozna nikogog poznac nowego

Gość zlamanazalamana
dziewczyny jak sobie z tym radzicie?

brzydka podobno nie jestem (tak mowia bo ja jakos nie moge siebie zaakceptowac-moze w tym tkwi problem) do ksiezniczek tez nie naleze a rozmowy zawsze byly fajne ... ja niestety mam kompleksy moze o to chodzi znajomi powtarzaja ze jestem fajna sympatyczna i ladna laska, dbam o siebie i nie powinnam ich miec ale ja jakos nie moge sie tego pozbyc

Gość kaska_w
autorko a skad jestes?

zalamana ja postawilam na siebie mm dosc zuknia na sile co ma byc to bedzie zapisalam sie na salse nic tak nie uszczesliwia jak taniec zwlaszcza tak kobiecy i sexi jak salsa polecam naprawde!!:)

zlamanazalamana..na kafe kazdy pisze ze dana osoba jest brzydka więc nie bierz tego to siebie ja tu jestem brzydal , oswięcim wiecej nie pamietam i jakos zyje :D

Gość kaska_w
ja sobie nie radze:)obecnie jako tako sie trzymam ale najczesciej tez mam dola...dperesja nadchodzi:-o

Gość zlamanazalamana
wroclaw

ta salsa to bardzo modna sie coś ostatnio zrobiła :) zwłaszcza wsród samotnych kobiet :P ciekawe dlaczego ? :P