Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanazalamana

24 lata i wciaz sama...

Polecane posty

malutka8000..odnosnie urody to radze nie słuchac znajomych a zwłaszcza rodziny bo nie są obiektywne

kurde czy kazda samotna laska musi btc brzydka???? ej no bez przesady popristu nie kazdy ma szczescie w milosci niestety....

Gość kaska_w
szkoda ja poznan:( wlasnie to ze sama nie znaczy ze brzydka:)ja jestem bardzo ładna i co?:-O

ej no bez przesady popristu nie kazdy ma szczescie w milosci niestety...." to jest łagodna forma ukrycia brzydoty :P Jak jestes ładna to zawsze bedziesz miała szczescie w miłosci bo automatycznie zwiekszasz sobie ta uroda szanse na spotkanie tego jednego i wymarzonego .. masz wiećej szans niz brzydka i nieatrakcyjna lasia

regres ma racje ładna laska nawet nie musi zakładac rodziny bo jej sie to nie opłaca bo faceta zawsze znajdzie nawet posiadając dziecko

Gość kaska_w
regres Ty the besciaku:P nie chce crema:P

Regres brzydka ni ejestem ale jestem niesmiala i to niestety jest problem poza tym nie akceptuje siebie a wiadomo jak nie lubi sie swoeje osob y to inni tez to widza nie wiem jak mam o zmienic naprawde nie wiem...

Regres brzydka ni ejestem ale jestem niesmiala i to niestety jest problem " z wiekiem ci minie :P Wystarczy że masz ładna buźkę i figure :P Trochę to płytkie ... ale jak wiadomo wszem i wobec ładna buźka przyciąga chłopców

nie chce crema" kaska dlaczego? przeciez to fajny i miły chłopak :D A że trochę brzydki,nudny i ofermowaty to co z tego ? NIkt nie jest ideałem :P

pozatym nawet niesmiała laska moze wybrzydzac i przebierac w facetach zresztą nawet brzydule tak robią

ideały są bokazdy szuka ideału dla siebie tylko jest tak ze facet szuka ideału dla siebie a laska dla siebie i musi sie podobac przyjaciółkom

"ta salsa to bardzo modna sie coś ostatnio zrobiła zwłaszcza wsród samotnych kobiet ciekawe dlaczego ?" Żeby na dyskotece tyłkiem kręcić i sam wiesz kogo zwabić.

Gość pappapapap
kaska w jestes? ja tez okolica poz

Gość panie boze wielki!
cream jest wysoki, chudy, ma dziwna twarz i sepleni jak uposledzony. zreszta zbyt rozgarniety tez nie jest. i wyładowuje swoje frustracje na "pasztetach". nie dziwota, jakbym wygladała jak dzieciak kiblujacy 7 rok w 2 klasie zawodówki mechanicznej

Gość A SKĄD WIESZ ZE SEPLENI???
SOPTKAŁAS GO

Gość zlamanazalamana
tak cholernie sie boje ze zostane stara panna:(

Gość kaska_w
papaapapa----jestem:)

siedzenie na kafe i pisanie że jest się samemu nic nie da. Ruszyć się i próbować coś zmienić. Częśto kobiety mają zbyt wygórowane wymagania odnośnie faceta i stąd są same

Gość Radoslaw.00000
zlamanazalamana a skąd jeśtes ? Moze sie poznamy ? Ja też niestey jestem samotny

Ha wczoraj wyszlam sobie na imprezke i poznalam kogos nie wiem czy sie odezwie (ma moj numer) ale przynajmniej dobrze sie bawilam super spontaniczna imprezka w srodku tyg polecam i trzeba wyjsc do ludzi!!!

Gość kaska_w
malutka na imprezce?fajny koles?jak to sie stalo?sam zagadal?:)

Gość Lux deLux
ja też sama, tylko mnie faceci chyba się boją ...

moze inaczej w piatek kolezanka przyprowadzila znajomych fajnie bylo potanczylam a wczoraj tez jakos wyszlo ze sie z nimi zgdalismy na impreze no i tak jakos wyszlo ze wzial ode mnie numer telefonu ja tak mysle ze sie nie odezwie ale zawsze to mile i budujace:P