Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbalistka20

Mam 20 i więcej lub mniej lat, Chciałabym mieć dziecko . Zapraszam

Polecane posty

kanapkowa babaaa- witaj:) pewnie , że możesz się przyłączyć. Od razu nastaw się na te idiotyczne wpisy zazdrosnych,niespełnionych "kobiet". Powodzenia w staraniach o DZIDZIĘ. Widzisz, wg tych "kobiet" dziecko to DZIECKO, nie masz prawa nazwać go KSIĘŻNICZKĄ, BOBASKIEM czy DZIDZIĄ. A jak wspomnisz o STARANKACH czy FASOLCE to w ogóle CIe tu zjedzą :) To tak gwoli wyjaśnienia, żebyś była przygotowana:D :) Swoją drogą co za oschłe, zimne istoty, że dla nich określenie "dzidzia" wywołuje pianę z ust.

Gość janek fasola
wywoluje to wymioty jak juz i tez sie pod tym podpisuje:)dzidzia bardzo infantylne okreslenie co mozna powiedziec o was wlasnie:)nic dziwnego ze was tak kobity zjechaly:)

Dziewczyny mamy nawet do czynienia z "mężczyzną" na forum "Ciąża, poród , macierzyństwo i wychowanie dzieci" hiehie:D. Musi mieć fascynujące życie, nie sądzicie? :) Ciekawe czy oni o swoich dzieciach mówią tylko- dziecko, córka, syn. Dla mnie małe dzieciątka to dzidzie,bobaski. Kochane małe istotki. Córcia, synek. Oj piana z ust jak nic... :D

Gość michalina07052010
Klementyna jesteś mega pustakiem! I te Twoje złote mysli zaporzyczone od innych :):):D

Gość herbalistka20
KlementynkaAh a wiec jesteśmy pustakami:) fajnie:D heh

Gość Wenus z Marsa
Dziewczynie nie będę komentowała Waszego instynktu macierzynskigo bo to wasze życie i Wy wiecie co jest dla Was najlepsze i czego pragniecie. Ale Wasze wypowiedzi nie świadczą o waszej dojrzałości. Jesteście butne i pyskate. Przeczytałam cały ten topik. Naprawdę było tylka kilka wpisów ,które niestety Wam ublizały. Ale Wy i tak wszystkie opinie i spostrzeżenia -nawet wyrazone w grzeczny i kulturalny sposób traktowałyście jako atak i zazdrość. Trochę samokrytyki by Wam się przydało bo same obrażacie ludzi . Każde odmienne zdanie traktujecie jako atak a tak dorosłe i dojrzałe osoby się nie zachowuja. Nie znaczy to , ze macie zmieniać woje plany na życie i robić tak jak mówią inni ale nie znaczy też , że część z nich nie ma dobrych intencji w stosunku do Was i chce Wam w jakiś sposób pomóc swoim dowiadczeniem.

herbalistka20- tak, pustakami:) zależy jak rozumieć to określenie. Bo jeśli brać pod uwagę wrażliwość, pokłady miłości w sobie, takie ludzkie odczucia..to raczej one są pustakami...totalny brak empatii, no pustka! :) Tylko ciekawe kto na tym "pustactwie" lepiej wyjdzie za 10, 20 lat..

herbalistka20- jesteśmy także "butne" i "pyskate". A to ciekawe. Bo obelgi i wyzwiska lecą w naszą stronę na tym topiku.. tak więc.. ? Butne i pyskate są chyba te osoby, które bez powodu nas atakują, czyż nie ?:) Trzęsą się na samą myśl, że ktoś może sprawić sobie dzieciątko po 20-stce. Wchodzą tu i wyzywają nas- to świadczy o ich dojrzałości? Może i dobrze, że taki osoby jak one nie chca mieć dzieci w ogóle albo pragną późnego macierzyństwa, bo może życie nauczy ich jeszcze dojrzałości..

Gość boooole
kochalam sie pierwszy raz do dluzszego czasu i 4 dni po stosunku mam brazowe plamienie. mialam dni nieplodne a na drugi i trzeci dzien po stosunku lecial jakby plodny sluz ze mnie. dlaczego mam brazowe plamienie? czy on mi cos uszkodzil? czy to jakies bakterie?

Gość michalina07052010
Wenus z Marsa, widzisz nie ma co im tłumaczyć. Zobacz napisałaś, że nie każdy ma złe zamiary ale one i tak przetłumaczą to sobie na "swój rozum". A szczególnie ograniczona, podburzająca to Klementyna jej byś nawet młotkiem do głowy nic nie wbiła - ciężko. Klementynka, nauczyłaś się słowa "empatia" na tych Twoich zaocznych studiach i w co drugim poscie go uzywasz :D Ale i tak Cię "uwielbiam" :):D

Gość antyglupocie
hahaha jak tam leci pyskate pustaki?:)

Gość Wenus z Marsa
michalina07052010 Widzę:) Ja próbowałam im dyplomatycznie to napisać. Ale rzeczywiście to jednak dzieci są może nie wszyskie ale ta prawniczka i Panna EMPATIA pa pewno:). Moze dlatego chcą mieć swoje, żeby miał się z nimi kto w piaskownicy bawić:)

Gość antyglupocie
michalina-i tak najlepsze motto miesiaca,bede wkuwac kodeks prawny z dzieckiem na kolanach:):)buhahahahaha,masz racje mega pustaki

Gość michalina07052010
powiem Wam, że dobrze, że załozyły ten topic przynajmniej w ciągu dnia można sobie humor poprawić, usmiac się do łez :):):D autorka np. pisze, żeby czytać ze zrozumieniem, że ona się nie stara a od tego zaczyna sie jej pierwszy post potem w kolejnych, że liczy, że nie dostanie etc. i nie ona się nie stara... dobre są :)

Gość błachachacha
Tylko niech dobre dłuto sobie kupi:)

Gość błachachacha
No a niektóre ich madrości to powinny zostać w książce spisane:) Tak dla przestrogi:)

Gość koniknabiegunach
moim zdaniem kobieta powinna sama decydować w jakim wieku chce urodzić pierwsze dziecko

Czesc ja rowniez mam niespelna 21 lat... W walentynki tego roku, moj chlopak oswiadczyl mi sie a w czerwcu wzielismy slub. Jestesmy razem prawie 5 lat i za nic nie zmienilabym mojego zycia na inne. Ja pracuje, na zarobki nie narzekam, studiuje - wlasnie zaczyna mi sie 3 rok, maz prowadzi wlasna dzialalnosc....mieszkamy we wlasnym domku od 2 lat....a w sobote dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. :) Te durne wypowiedzi o braku rozsadku itd pisza kobiety po 30 ktore maja do kitu prace, sa samotne i nie maja zielonego pojecia co to milosc i szczescie :) Jestem z Wami mlode dojrzale kobietki!! :*

oo widze ze topik sie rozwija:) koniknabiegunach-oczywiscie kazdy decyduje w jakim wieku chce miec dziecko ale przeczytaj najpierw caly topik,przecie one nie maja pojecia o czym mowia,no tak z tym kodeksem to jaja niezle :)

Gość mloda_mama26
Ja urodziłam jak mialam 20 :) i nie zaluje. Teraz mam drugie i sa moimi najwiekszymi skarbami:)

Gość błachachacha
A później żalą się na forach , że po 5 latach zostawił je partner a są w ciąży. Albo, że psuje się po urodzeniu dziecka. martolinka89-gratuluję. Ale Wy mimo tak młodego wieku już coś osiągneliście, jesteście odpowiedzialnie na swoim. a tu na forum to tylko glupota i utopijna wizja przyszłości dominuje.

Herbalistka- każdy ma prawo mieć swoje zdanie i każdy ma prawo je wyrazić, weszłaś na forum co oznacza, że tu toczy się dyskusja, a nie pieje się peany pochwalne dla każdego autora, który zaszczycił kafe założeniem topiku. Nie zarzucaj innym braku wyrozumiałości, bo sama też nią nie grzeszysz.

michalina, wenus z marsa i wiele innych.... nie mierzcie wszystkich 20latek jedna miarka :) Sa kobiety ktore czuja instynkt macierzynski w wieku 20 lat, inne po 40 a jeszcze inne w ogole nie chca miec dzieci :) Jestem przekonana ze zadna z tych dziewczyn nie jest ani pyskata, ani pusta. Po prostu bronia swojego zdania. Sa szczesliwe zakochane i bardzo dobrze. Niech pracuja, ksztalca sie i wychowuja dzieci. Malo ktora kobieta potrafi polaczyc to wszystko w jedna calosc.

Gość antyglupocie
o i co z tego ze masz meza i dziecko ,tez mam i mieszkanie tez mam i dobra prace tez mam co chcesz tu udowodnic bo nie czaje:) chyba nawet calego topiku nie chcialo ci sie przeczytac:)

to ze mimo mlodego wieku jestem rozsadna i odpowiedzialna kobieta, ktora cos w zyciu osiagnela i dalej dąży do realizacji swoich celów, planów i marzeń :)

ktos doradzil jednej z nich zeby zaczekala az skonczy studia bo jest juz na 3 roku i poprostu bedzie jej ciezko,na co ona oburzona napisala ze to zaden problem wkuwac kodeks prawny z dzieckiem na kolanach,nie wspominajac ze sadzi takie byki ze te jej studia to tez wielki znak zapytania.dziewczyny pisaly tu z wlasnego doswiadczenia i tylko chcialy rady dac a te sie tak oburzyly ze glowa mala.nie puste?PUSTE

martolinka89-Właśnie nie każdy potrafi połączyć to w całość. A tu po przeczytaniu tego topiku ewidentnie widać , że te dziewczyny nie radzą sobie same ze sobą. Są agresywne w stosunku do każdej nawet życzliwej im osoby jesli ma odmienne zdanie. Oprócz instyntku potrzeba jeszcze wielem innych czynników materialnych i nie by wychować szczęśliwe dziecko. Tak , tak KlementynkaAh empatia tez jest potrzebna:p

Gość michalina07052010
martoinka, wiem, wy wszystkie "macie już" swoje domy/mieszkania, pracujecie w prestizowych firmach, mąż vel chłopak ma swoją dzialalność, studiujecie na najlepszych kierunkach, świat juz zwiedziłyście no i teraz do szczęścia potrzebna dzidzia. nie wiem czy powodem do dumy jest to, że juz od dwóch lat mieszkacie razem, szkoda, że nie od 16 roku życia... tak i my te po "drugiej stronie" to zgorzkniałe, smutne, samotne, zazdrosnice buahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaahaaaaaa :):D

dziecko nie przeszkadza w ukonczeniu studiow :) Jak ktos sobie cos "wbil do mozgu" to mimo cennych rad ludzi i tak to zrobi :) a kazda dobra rade bedzie traktowal jak atak

Poza tym jak ktos jest madry i rozsadny musi liczyc sie z tym ze zakladajac taki topik sam prosi o dyskusje i czesto gesto o konfrontacje i tym bardziej udowadniaja ze nie sa dojrzale bo nie potrafia ow takiej przeprowadzic co tylko swiadczy o ich niepewnosci i niedojrzalosci.