Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbalistka20

Mam 20 i więcej lub mniej lat, Chciałabym mieć dziecko . Zapraszam

Polecane posty

no niestety. pierwsza prace konczy o 18 ale pozniej jedzie dodatkowo. ja w tym czasie sie ucze sprzatam itp. jakos sobie czas zajmuje :P jak on ma wolne to ja w szkole i nigdy dopasowac sie nie mozemy ale za to caaaałe noce są nasze ;)

Dobrze, że są te noce :) Ja teraz czekam, aż mój P. wróci z pracy i idziemy na imprezkę. Trzeba się trochę odstresować :) Miłego dnia!

Gość izka.87
może naj lepiej po 40 machnąc sobie dzidzie,niesłuchaj bzdur jesli tego chcesz to ja problemu niewidzę sama za miesiąc rodze a mam 23 lata i nierzałuję a szkołe i prace mozna pogodzić a zawsze znajdzie sie ktoś kto pomoże Pozdrawiam:)

Właśnie wróciłam z wykładów jestem zmęczona i nie ma siły. Wypiłam kawe i zamierzam się uczyć bo jutro będzie kiepsko. Co do wieku. Ja wieżę w przeznaczenie i patrząc na mój przykład. Chciałam bardzo i zresztą nadal bardzo chcę mieć dziecko, przestaliśmy się zabezpieczać i nic. Później wyszły te całe torbiele i wogóle. Widocznie to nie czas żebyśmy mieli dziecko. Jak się wylecze zapewnie będziemy próbować ale teraz zaprzestaje bo dostałam sygnał że to chyba jednak nie teraz jeszcze jest ten czas. Klementynkah napisz co u ciebie słychać.

Hej Karola- masz rację, widocznie to nie "ten czas". Wyleczysz się i będziecie działać:) A u mnie.. po imprezie,wytańczyłam się, że hoho:) Dzisiaj odpoczywam. A co u Ciebie? Miłego dnia.

U mnie zaczyna sie pracowity czas. Przez dwa tygodnie bede uczyć się mikrobiologii bo mam 3 koła do zaliczenia!! dodatkowo jeszcze pare innych więc jak już dziś widać będę rano wstawać żeby wszystko zdążyć zrobić. Zrobił mi się na palcu jakiś zastrzał i nie wiem jak mam to wyleczyć. w środe jak nie zejdzie to zajdę do lekarza. okropnie to zaczyna wyglądać. Teraz sprawdzam wyniki wyborów ale jeszcze nie ma. Już nie mogę się doczekać bo mam nadzieję że obecny wójt się zmieni.

Gość haniaaaaa
NIERZALUJE BUHAHAHA ROB TE DZIECI ROB BO I TAK NIC Z CIEBIE NIE BEDZIE.DEBILIZM ZRESZTA JAK TEN CALY TOPIK.

Gość haniaaaaa
ROZUMIEM ZE MIEDZY 20 A 40 CZARNA DZIURA? CHYBA WYKORZYSTAM TEN TOPIK DO JAKIEGOS KABARETU BO TO NAWET SZKODA ZEBY TE WYMYSLY POSZLY W NIEPAMIEC.POZDRAWIAM

Gość Mania_20
Mogotka to jesteśmy już dwie :)

Gość Mania_20
25 :) a u ciebie?

witam dziewczyny...:D fajnie że możecie cieszyć się z dzieciaczków. mam pytanie ... uczycie się jeszcze? jak rodzice odebrali wiadomośc o tym że jesteście w ciąży? nie chcę żebyście uznały to za złośliwe pytania :D po prostu chciałabym wiedzieć jak to jest w waszym przypadku bo zastanawiam się co by powiedzieli moi rodzice :D jak by zareagowali :D

ja w 24:) to bardzo podobnie . Mania na kiedy termin?:) moja mama na wiadomosc o ciazy nie była zachwycona ale teraz juz jest znacznie lepiej, powoli to do niej dociera:) no ale od poczatku mnie wspierała we wszystkim.

z moją mamą jest tak: oficjalnie to mówi że przed ślubem to nie bardzo itp. ale widzę po jej zachowaniu, że by się cieszyła. Zresztą już jej mówiłam że chcielibyśmy mieć taką dziewczynkę jak moja siostrzenica. mamy plany na ślub. w te wakacje zaczniemy przygotowania a przynajmniej mam taką nadzieję. Już nie możemy się doczekać kiedy to będzie.

Karola :* my bierzemy slub cywilny 17 grudnia :) koscielny planujemy na sierpien 2011. ja na poczatku ciazy miałam krawiaka w macicy ale teraz juz wszystko jest dobrze nie zapeszajac czasem mie brzuszek pobolewa ale ginek przypisał mi magnez i przechodzi:)

do dobrze że już się poprawia... właśnie dlatego ja postanowiłam zaczekać aż się wyleczę. żeby zaskoczenia później nie było. To już niedługo ... ... córuś oj córuś długo ty już panna nie będziesz ;) a długo jesteś ze swoim chłopakiem?

jedną rzeczą która mnie denerwuje przy mieszkaniu razem to to że mój chłopak nie zakręca pasty do zębów. po jakimś czasie i ty znajdziesz pewnie takie wady ale najważniejsze jest to że w końcu jest się razem. mimo wszystko spanie pojedynczo a razem to ogromna różnica. zdecydowanie lepsze spanie we dwoje a w waszym przypadku troje :D dobrze ze mieszkacie razem. tylko czasem nie rozpieszczaj go za bardzo :P bo szybko sie przyzwyczai do wygody. ja już swojego sprzatac nauczylam z gotowaniem troche gorzej :) nie napisałaś czy się uczysz. ja studiuje zaocznie a właściwie mam dwie szkoły zaoczne.

ja ucze sie jeszcze w klasie maturalnej. swojego to ja juz rozpiesciłam heh za pozno:) nie no naprawde to u nas kazdy ma jakies tam swoje obowiazki i co u mnie to robi ja lubie byc zorganizowana wiec mam grafik i wiem co kto i kiedy. ale moj kochany np w tym tygodniu pracuje dużo, dwie zmiany robi wiec nie bede go zadreczac jakims zmywaniem czy coś, narazie daje rade sama:) jesli chodzi o spanie u nas ciezko bo sie nie wysypiamy nie mozemy sie soba nacieszyc hehe czasem to gadamy do 1/2

:) a na kiedy masz termin? zapewne przed maturą ale to dobrze bo matura to duzo stresu jest i nie było by to dobre dla ciezarnej. ale z tego co wyliczylam to na marzec tak?

znasz juz płeć? nie dziwię cię że nie możesz się doczekać. mój chłopak jak myślał że się udało to najchętniej obdzwoniłby całą rodzinę że będziemy mieć dziecko ale co się później okazało ? że nie będzie tak łatwo zajść mi w ciąże. Radość jest wielka nie wątpię.

sprzątam obecnie bo po praktycznie 3 dniach nieobecności w domu bo miałam zjazd jest lekki bałagam więc w miedzyczasie sprzątam. teraz idę do kuchni więc będe się odzywać w miedzyczasie ;) nie zabijajmy do końca tego forum :P

Cześć dziewczyny. Migotka- życzę udanych ostatnich miesięcy ciąży no i łatwego porodu:) Karola- ja na razie mam spokój z kołami, ale się zacznie niedługo.. P.S -tak się zastanawiam..co ja tu robię.. przecież nie chcę zajść jeszcze w ciąże, najpierw chcę wziąć ślub i mieć odpowiednią pracę..hmm , no ale chciałabym mieć dziecko za 2-3 lata, więc chyba się mieszczę w ramach..:D