Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym Was zapytać

Czy oddałybyście dziecko pod taką opiekę? chodzi o nianię

Polecane posty

Gość za granica jest
i chyba tylko pania po ped i z kilkuletnim doswiadczeniem za 6H za godz:o

Gość gość
Witam to jest poprostu to że ogłaszasz się jako niania Ja właśnie jestem opiekunką i zajmuje się innym dzieckiem w moim domu obecnie będąc w ciąży jak i przed ciążą :) Polecam niania.pl

Gość za granica jest
6zl*

Ja bym maiła do takiego pomysłu mieszane uczucia ;) Większość matek chce dać dziecko do większej grupy dzieci (przedszkole,klub malucha) .No chyba że się dostało ,to co innego.Ale i tak miałabym ALE ;) Szukasz dziecka od 3 roku życia ,ale tak naprawdę więcej czasu poświęcasz swojemu dziecko a moje zresztą by nie miało towarzystwa bo jak ma się np 3 latek bawić z roczniakiem? Po prostu nie ta bajka. Gdybym potrzebowała opiekunki to bym szukała takiej mamy co ma dziecko w podobnym wieku ;)

Gość grrrrr
jakie nie legalne jak legalne ? Przecież poszła (w końcu) ustawa o żłobkach. I ponoć te wszystkie dziwne obostrzenia są pozdejmowane a niani przy rodzinie państwo płaci zus (chyba) bo chodzi o to żeby nianie przestały pracować na czarno. Jak ktoś planuje taki "domowy żłobek" to ja osobiście doradzam zapoznanie się z nową ustawą bo ja niestety nie wiem dokładnie co można a czego nie tylko mniej więcej wiem że chodziło o to żeby właśnie ułatwić jednym mamom powrót do pracy (łatwiejsze znalezienie opieki dla dziecka) a drugim mamom umożliwić legalną pracę przy opiece nad dziećmi. Mnie to nie dotyczy ale szum w mediach był więc na bank można takie domowe żłobki tworzyć i nie trzeba mieć warunków jak w szpitalu. Co do zostawienia dziecka takiej niani to myślę że chętni się znajdą więc śmiało próbuj

Gość chcialabym Was zapytać
hmmm troszkę mi namieszałyscie. są rózne opinie jak widzę. ktos tu napisał, że gdybym wzieła drugie dziecko od 3 roku zycia to zajmowalabym sie tylko swoim a drugie dziecko zostałoby samo sobie. Po to zapewniam opiekę i towarzystwo drugiemu dziecku by mogłby razem spędzać czas. Moja córcia bardzo lubi towarzystwo w swoim wieku, jest wrecz jak zahipnotyzowana:) a co do bojki itp.. jestem osoba konsekwentną i staram się być sprawiedliwa.

Gość borsuczka92
Cóz,własnie szukam takiej pracy.Mam 37lat,18miesięcznego synka,wykształcenie pedagogiczne,posiadam doświadczenie.Nie mam nałogów.Jestem z Warszawy.Chętne mamy proszę o kontakt borsuczka73.92 małpa op.pl

Gość mijeczka
a ja zostawiłam mojego półrocnzika pod opieką pani co miała synka 1,5 rocznego. Teraz mija pół roku i.. jestem suuuper zadowowlona. płacę na miesiąc koło 500 zł, czasem coś ekstra. Synek ma kolegę do zabawy. JAk jest podziębiony to też go zanoszą. Pani dobrze się nim zajmuję, ma podejscie do dzieci, Gdy na początku radziłąm się koleżanek mocno odradzały mi taki układ. Ale naprawdę jestem zadowolona.