Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala mała

co wybrać ? doradzcie

Polecane posty

Gość ala mała

pracuję od 2 miesięcy w dużym sklepie spożywczo-przemysłowym zajob jest straszny kasa mała do 1200 zł na rękę, atmosfera też nie bardzo, wredni ludzie, odpowiedzialność za kasę i towar ale jest umowa o pracę na cały etat dowiedziałam się dziś że są przyjęcia w zakładzie na produkcji przy pakowaniu galaretek itp. kasa ok 1500-1600 zł na rękę, ludzie też pewnie wredni, narobić się trzeba, ale przynajmniej nie odpowiadam za pieniądze, nie wiem tylko jaka byłaby umowa nie wiem co wybrać wiem, że obie prace są do dupy, ale które zło lepiej wybrać ?

Gość nie mow tak
jak wszedzie do dupy to idz tam gdzie lepiej placa ale o umowe sie dowiedz wczesniej !!

spróbuj z tą drugą pracą przecież od razu nie musisz się zwalniać jak cię wezmą i nie dadzą umowy to idź na chorobowe abo na urlop popracuj w galaretkach z tydzień i będziesz wiedziała czy ci się podoba

Gość ala mała
najbardziej przeraża mnie ta odpowiedzialność za kasę i towar, presja ze strony pracowników jest duża, szef potrąca z wypłaty za przeterminowane rzeczy itp. jedyny plus że jest blisko mojego domu a ta praca przy produkcji jest 25 km dalej, ale przynajmniej sobie manka nie narobie

Gość a ja myślę, że
chyba produkcja lepsza

Gość akukuuu
myślę ze tam gdzie lepiej płacą