Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karygodne zachowanie

Szukam szczęścia w życiu, kto jeszcze ?

Polecane posty

Gość Asia

A ja po prostu już nie wierzę w to że można żyć normalne i być szczęśliwa to nierealne mam 34 lata i prawie roczna córkę i myślałam że teraz będzie ok że te rozmowy i obietnice że moje oddanie nic z tego zostałam po raz kolejny oszukana a teraz nawet nie mam do kogo mordy otworzyć tylko ja i córka nie takiego życia pragnelam ale to moja wina i moja naiwność i to że za bardzo jestem uległa powinnam być jak te inne kobiety wredna ... a nie potulna poani domu perfekcyjna mama partnerka i kochanka 

Przed chwilą, Gość Asia napisał:

A ja po prostu już nie wierzę w to że można żyć normalne i być szczęśliwa to nierealne mam 34 lata i prawie roczna córkę i myślałam że teraz będzie ok że te rozmowy i obietnice że moje oddanie nic z tego zostałam po raz kolejny oszukana a teraz nawet nie mam do kogo mordy otworzyć tylko ja i córka nie takiego życia pragnelam ale to moja wina i moja naiwność i to że za bardzo jestem uległa powinnam być jak te inne kobiety wredna ... a nie potulna poani domu perfekcyjna mama partnerka i kochanka 

szczęście nie lezy na ulicy szczęścia nie przekłada się z serca do serca ..szczęście to radość z bycia dobrym sprawiedliwym  czlowiekiem......człowieka się czyta po przymiotnikach jaki.....i takiego samego szukaj ..dobry=nie naiwny granice tyle tobie tyle bliźniemu.....samemu trzeba być dobrym żeby dobry chciał być ze mną...

Gość Gosc

Karygodne zachowanie ile masz lat jeśli to nie tajemnica

Gość RunPage

Czytanie to Twoja słaba strona gościu powyzej? 

Dziewczyna jest przecież w kwiecie swojego wieku. Najlepszy czas 

Gość klub 101
21 godzin temu, Gość Asia napisał:

twoja wina bo poleciałaś na badboya alfa, więc co tu wymagać? spokojnych olewałaś to teraz masz.....niestety

Gość zamfir
Dnia 1.10.2010 o 16:17, karygodne zachowanie napisał:

życie nie zawsze dzieli po równo.... niestety :)

Maj 2019, gdzie autorka tematu?