Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafaellaquatro

dziewczyny!!!!!!! co ja dzis odjebalam... :((

Polecane posty

Gość rafaellaquatro

pisze na pomaranczowo bo az wstyd. facet z ktorym spotykam sie od dwoch miesiecy zabral mnie dzis w góry. calutki dzien spacerowalismy, bylismy w takiej fajnej knajpie, odwiedzilismy jego rodzinke itp. chociaz bylo cholernie zimno - bylo cudnie. tak cudnie ze az dostalam okresu. kiedy? jak wracalismy. niegdy nie spojrze mu juz chyba w oczy... jedziemy , jedziemy, zajezdza pod moj dom, buzi, romantyczne spojrzenie i... wstaje a tu na siedzeniu wielka czerwona plma. myslalm ze zapadne sie pod ziemie!!! kilka minut wczesniej czulam ze cos jest nie tak, ze jest jakby troszke mokro,ale myslalam ze to sluz... myslalam ze sie zapadne pod ziemie! :( niedawno wrocilam.... matko co ja zrobilam ale wstyd!!!

Gość ytujytikuykuy
a co facet na to;)

Gość oj daj spokój
zdarza się, a to niezależne od Ciebie przecież było. Wyluzuj, zażartuj z tego, a zobaczysz że pójdzie w niepamięć :)

Gość jgkggfh
ziścił ci się nas wszystkich koszmar, ale dobrze że nie na pierwszej randce

Gość wiesz coooo
dobrze ze dzieci z tego nie bedzie hehehe

Przestań co się łamiesz moja koleżanka jak pojechała na wesele to pół nocy przetańczyła w sukience całej zalanej:) (oczywiście na nieświadomce). Ja bym się tym nie przejęła i obróciła to w żart. Ps: tylko zapłać za pranie tapicerki :)

Gość bvcdsretyukjhngbfvdew
przeciez to mozna wyprać :)

Gość rafaellaquatro
co on na to? wystraszyl sie na poczatku ale po 5 sek chyba sie skapowal o co kaman... usmiechnal sie i powiedzial ze nieszkodzi.. ja pier*ole ale wstyd :(

Gość fotełła
uuuuu... nie no spoko:D nie martw sie, przeciez to nie twoja wina. To moglo spotkac kazda z nas. Jak kcha to zrozumie;)

Gość jgkggfh
pewnie ci nieźle gorąco

Wielkie mi rzeczy ;) Ma facet przynajmniej namacalny dowód, że nie zadaje się z niedojrzałą dziewczynką ;)

Gość reg ma racje
uciekłas do domu zamiast zaproponowac ze mu to zmyjesz ? matko..... trzeba było biegiem do domu po wode i szmatke i prać ja bym juz sie do ciebie nie odezwała zle sie zachowałaś a jak on ma taki odruch ze krew go odrzuca zwłaszcza obca albo boi sie panicznie hiv albo innych chorób dziewczyno zostawiłas go z tym problemem samego i zwiałaś?

Gość ytujytikuykuy
wystraszył się dobrze że nie chciał cię dom szpitala wieźć że krwawisz:) e tam każdej to się może zdarzyć, głowa do góry

Gość rafaellaquatro
a ja ze czerwona jak cegla, wydukalam 'przepraszam'... kurde ale glupia sytuacja... siedze teraz, przy laptopie spodnie zapralam i nie wiem co on teraz sobie o mnie mysli ...:( 😭

Gość rafaellaquatro
faktycznie moglam mu zaproponowac chociaz ze wypiore :(.... ale nie myslalam otym wtedy...

Zaplamiłaś jego największą i pewnie najdroższą zabawkę a on na to "nic się nie stało"? To czym Ty się jeszcze przejmujesz dziewczyno?! :D Chyba faktycznie tylko małe faux pax, że nie posprzątałaś po sobie, ale co się stało, już się nie odstanie.

Jak dla mnie... nic wielkiego, nie wiem czym się przejmujesz. I nie wydaje mi się, aby to był odpowiedni temat do żartów. Było, minęło, zapomnij :) Hakuna 🌼 😘 🖐️

Gość izulekskk
ja na twoim miejscu nie pokazalbym mu sie juz na oczy :-P, no ale z drugiej strony kazdej to sie moze zdarzyc

Gość rafaellaquatro
chyba mu zaraz napisze smsa ze to zapiore :( :D 😭

Gość ikho,lkj
nie zaraz, ale już

Gość rafaellaquatro
teraz troche sie nawet zaczelam z tego smiac chociaz wiem w jak tragicznej sytuacji sie teraz znajduje. hehe masakra nigdy nie mialm hyba gorszej wpadki.

E tam, nic nie pisz w tym temacie, to i on pewnie nie będzie do niego wracał.

Gość Nie przejmuj sięęę
Ja kiedyś po szkole chodziłam z taką plamą, co prawda niewielką, ale jednak była ona zauważalna. Wtedy też to przeżywałam, a teraz się z tego śmieję :D A tak na marginesie, to fajny, wyrozumiały chłopak, bo mój były to był taki pedantyczny. Kiedyś mu nadepnęłam niechcącą na buta, to się na mnie wydarł :/ Tak więc take it easy, dziewczyno.

Gość eterika78
wystraszył się dobrze że nie chciał cię dom szpitala wieźć że krwawisz e tam każdej to się może zdarzyć, głowa do góry jebnełam xD

hahaha a ja mialam ale ze jestem zaczerniona to nie bede sie nia tu chwalila... ale byla ona 100000X gorsza :D tyle ze ja juz po jakiejs minucie (zanim dotarlo do mnie co sie stalo i zanim twarz mojego faceta zabrala znow kolrow) zaczelam sie smiac i lepiej od razu bo taka krepujaca cisza tylko utrudnia. napsiz do niego.

Gość Nie przejmuj sięęę
A najśmieszniejsze jest to, że ja wtedy wiedziałam, że mam okres i miałam podpaskę, tylko że ona mi się przesunęła :D

Gość neurotyczna wielkie mi niebaq
neurotyczna puscilas baka czy posralas sie w trakcie seksu? wielkie mi texz nieba chwal sie dziewczyno zawsze to lzej ;)