Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqws1234

Baba jak sobie coś wbije w łeb

Polecane posty

Aż boję się myśleć, co byłoby z łóżkiem i rozmiarem AAA. zabawa w chowanego liczysz to 3 a potem szukasz całą noc

Aż boję się myśleć, co byłoby z łóżkiem i rozmiarem AAA." gdzie do lozka z takim malym paluszkiem? Brum...

Majko - lubisz karpatkę?" - robisz dzisiaj test na perfect housewife? :D

Przepraszam Majko - pytanie miało brzmieć: "Czy potrafisz upiec karpatkę?" Czizas - od miesięcy poszukuję kogoś do mycia okien. :D A rozmowę jakoś zagaić trzeba.

Nie rozmiar się liczy. " hahahah oczywiscie, powinni to grawerowac na kazdym lozku

"MS pretekst sie z powietrza nie bierze, tak?!" Myślę, ba, jestem pewien, że kobieta zawsze znajdzie uzasadnienie, często poparte logicznym - z jej punktu widzenia - wywodem. Na przykład jak kobiecie przyśni się, że facet ją zdradza to na pewno go za to opieprzy. Nieistotne, że to ona sama pchnęła go w ramiona innej :)

Czizas - od miesięcy poszukuję kogoś do mycia okien. A rozmowę jakoś zagaić trzeba." - jak znajdziesz to wiesz... jestesmy in tacz

tak potrafie upiec karpatkę jak również inne ciasta ale i tak ci nie zrobię :-)

Zs - nauczyłam się, że takie wpisy należy ignorować. :)

Majko - odchudzam się. Drastyczna dieta. Żadnych karpatek oraz innych ciast. Czizas - jak już się ktoś zgłosi to oczywiście nie omieszkam zapytać czy jeszcze może. :D

Myślę, ba, jestem pewien, że kobieta zawsze znajdzie uzasadnienie, często poparte logicznym - z jej punktu widzenia - wywodem. no! kochany! w przyrodzie nic nie ginie jeśli facet nie ma wzwodu! kobieta szuka wywodu!

no właśnie- gruby przede wszystkim MS :-) brum- to skąd to pytanie nieco dziwaczne???

Gość oksywia jarecka
ale wy jesteście popaprani:D facet o cieście i nieporozumieniu a wy zawsze o jednym:P ktokolwiek nie założy tematu wszystko na chuju kończycie:D doopy niewyżyte;)

doopy niewyżyte właśnie! MS i ZS :P skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

"MS - raczej gruby" Zapomniałem, że rozmawiam z kobietami... Dla mnie określenie "duży" jest równoznaczne z "długi i gruby", gdyby miał być długi i cienki napisałbym "długi i cienki", a gdybym miał na myśli "gruby i krótki" to wtedy - uwaga - napisałbym "gruby i krótki" :) "no! kochany! w przyrodzie nic nie ginie jeśli facet nie ma wzwodu! kobieta szuka wywodu!" A gdy mu bardzo stoi - to ona o głowę się boi? :P

A gdy mu bardzo stoi - to ona o głowę się boi? jak ją za mocno przyciska..........

Majko - sądzę, że potrafię zrobić gulasz z muchomorów. MS - duży to długi.

to fajnie masz tajną broń w ręku brum- ja zrobiłam ten gulasz i Waldemar Kiepski po nim zaginął